Коментари - Как еволюира човечеството | IT.dir.bg
назад

Как еволюира човечеството

Еволюцията на човечеството не е спряла, а за последните 2000 години хората са претърпели някои важни промени.

Обратно в новината

Коментари - Как еволюира човечеството | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не спре нашествениците от Близкия изток и Африка и не ограничи раждаемоста в тези райони, бялата раса ще се самоунищожи.

Ми аз не съм бял ... какво да правя

Как еволюира човечеството?!? Видимо НЕПРАВИЛНО. :-) хахах :-) Да ми гледат омешаните роднински отрочета на албиона и да правят изводи е голяма грешка. Най-ме кефи как били станали по-бели. Е как няма да стант, като от 10 000 години не са видели слънце тия. Само мъгла и дъжд има там. хахах :-)

Това че като еволюция се представят филогенетични промени като например цвета на кожата показва само че британците са расисти. То единствените държави дето правят статистики на категории като черни, бели, испанци, азиатци и местни като имат дори подкатегории са англосаксонските.

В последно време няколко хитови псевдонаучни глупости започват все с фразата "Британските учени...". Получава се нещо като "Попитали Радио Ереван...".

Вчера бледоликите англосаксонци отвъд гьола, по заповед на Обонго и с помощта на Кока Кола и Монтсанто, доказаха че ГМО то няма никакъв ефект върху здравето на хората. Отровите им били убивали само бръмбарите, червеите и плевелите. Не убивали нито една англосаксонска клетка. Беше формулирано "няма доказателства за вреден ефект на ГМО върху здравето на хората. Значи са не са вредни". Нещо като няма доказателства за това че мутрята Картоф е убила, така че е невинен и не може да убива. Абе британски учени. Доказват всичко, за което им плащат.

Нищо чудно. На времето такива платени псевдо-научни тюфлеци са твърдели, че и оловото в бензина е безвредно. "Нямало доказателства".

Не си прав! Понякога учените са американски :)

Да изследват Мюсулманскио свет, ква еволюция го тресе

А на Балканите как е - че в последно време всичко живо се натиска да е роднина с предци като Траки, Македони, Атиняни и Спартанци и Илири ...

КАК НЯМА ДА СА ПО- ВИСОКИ , ПО-РУСИ И ПО-ПОНОСИМИ КЪМ МЛЯКОТО КАТО ИЗСЛЕДВАНЕТО Е НА МАЙМУНИ ОТ БРИТАНИЯ ?:)

Нищо не си разбрал, но винаги се получава при теб така, защото мисленето не ти се отдава. Изследването е върху хора. Същото е направено и в рашата, където е установено, че също има еволюционно развитие и промени, но с по медлени темпове и сега са не ниво 17-18 век. Лошото при тях, че временно е застинало развитието и дори е имало малко връщане назад, но все още има надежда да се оправят.

Не, ти току-що написа дебилщина, не знам дали усети. Детройтът завоалирано ти каза, че в Англия вече почти не се виждат русоляви хора (познай защо), а в омразната ти Раша където да се протегнеш ще хванеш такъв.

Темата трябва да е под заглавие Как НЕ еволюира човечеството!

''... с по-светла кожа и коса...'' A дано! Aма с тази повсъместна мангализация....

Те са изследвали само хора, които имат британски корени. Не са изследвали населението на Великобритания. И са открили очевидния факт че след като бледоликите са взели властта са действали срещу населението, което е дошло от Франция и континента по времето на римската империя. Абе научно са доказали че са расисти.

пък ако дойдат у нас и идат на мач левски/цска/локо пл и пр. огледат баш агитките и вземат от тях произволно избрани екземпляри ще видят как не са мръднали и на милиметър отпреди 10.000 години преди христа, че даже може да попаднат и на екземпляр от по-далечна част на еволюционната линия :) ...

Еволюцията на живите организми или най-общо казано прозиволен еволюционен процес не са възможни без пряката намеса на интелигентно същество, което да претворява своите идеи за порядък съгласно неговите морални закони и принципи, посредством своите познания и технологични възможности. Как ли един заклет привърженик на еволюционната митология, зад което стои нежеланието му да живее според Божиеите закони в които са заложени принципите на живота любовта, истината и свободната воля, би обяснил поне на себе си, как е възможно да се появи комплексната функционалност при по-сложните многоклетъчни организми за полово размножаване, която е свързана със стотици гени и техните управляващи механизми заложена в двата пола. Тази функционалност трябва да се появи напълно завършена и в пълна хармония между двата пола в рамките на едно поколение за да е възможно следващо поколение. Постъпкови случайни промени не вършат работа при комплескната взаимосвързана функционалност, когато всички органи и системи в живите организми работят в хармония и в интерес на общото цяло. Изглежда че случайноста на която отчаяно разчитат привържениците на еволюцюцията понеже мразят дори мисълта за правосъдието на Творецът на всеки според делата му и Неговата вечна безпристрастна справедливост, трябва да има гадателски способности, за да предвиди в аванс каква фунционалност трябва да има майката няколко месеца по-късно за да я подготви за раждането и кърменето на новороденото, което е свързано с големи физиологични промени. Гордостта и суетата за са глупаците. Човекът е създаден за слава на Творецът и следва да не посрамва името му с идолопоклоничество и беззаконие.

"Човекът е създаден за слава на Творецът" Малий, колко самовлюбено-нарцистичен е твоят творец. От скука, че няма кой да му се кланя и да го възхвалява, е създал такива като теб, че да му изпъква егото на ваш фон. Накратко, твоят творец си е направил ... клакьори.

Едва след вечерната молитва игуменът на манастира забеляза, че са пуснали новина за еволюцията, в която все още липсват църковните простотии. И прати Иво ...

Щяли сме да станем Homo roboticus А преди са предполагали Homo ludens По-скоро сме в етап от последното. А ако копират паметта, което е определящо за съзнанието, то това би било копие, а не ти.

Ми те там се травестити. Пък ДИР нали ни беше казал в предишна статия, че червените хора, като Хариту, се харесвали и били секси.

Анализ на генома на британци показа, че човешката еволюция продължава - за 2000 години те са станали по-високи, с по-светла кожа и коса, а поносимостта им към млякото се е подобрила, съобщи в. "Дейли мейл", цитирана от БТА. === Налице е мутация, която сама по себе си все още не е еволюция. Не ме учдва, все пак е изследване на "британски" учени и публикувано в Дейли Мейл.

а ти как си обясняваш еволюцията, ако не чрез мутации

Dobromir Dimitrow

Няма такава, повечето мутации са вредни. Ако бяха полезни, всички щяхме да се тикаме в ядрените реактори!

Точно па Британците ли ми дават за пример. Най-грозната на външен вид нация, поради столетия СМЕСЕНИ БРАКОВЕ. Бели като хартия, осеяни с лунички и с грозни лица

Именно заради относителната си изолираност на острова са подходящи за такъв вид изследване. Целта не е била да ти покажат нещо което да ти харесва а нещо, което не знаеш.

И са доказали че са расисти. Като еволюция се представят филогенетични промени по рецесивни гени като например светла кожа. Механизма е ясен: тези бледолики, които имат власт репресират останалите и ги лишават от средства да живеят. То пък голямото откритие: само преброявайки местните индианци в северна и южна Америка може да се види и даже да се измери. Първата работа на англосаксонците е да избият местните и да направят закони така че те да са отгоре.

През средновековието е имало закон в Англия забраняващ половите контакти с чужденци, обвинението е било предателство, а наказанието смърт.

Имало е много смесени бракове, за да не се губи богатството на фамилията.

То и в Америка е имало закон забраняващ на негрите да чукат бели мацки. Наложен от белите разбира се. Но аргументацията е била че поради размера ще вземат да се чукат само с негри. Тези закони устискват няколко поколения и след това за нищо не стават. Забележи че изследването е правено само върху потомствени англичани, не върху населението на острова като цяло. Женските винаги избират мъжкия, който генетично е най-далече от тях. Инстинктивно и няма оттърване. Сега се мъчат да направят невъзможно да имат поколение с феминизма, ама и там се пропуква работата -- раждаемостта спря да намалява отореди 20 години.

лесно с е познават деца пострадали от JSM BAIBY sindrom..Имат специфични ясно видими увреждания на главата /подутини /,бледи са.. Лесно с е разпознават и деца пострадали то спец ваксини причиняващи MENGELE Sindrom"

Цитат от статията: "Анализ на генома на британци показа, че човешката еволюция продължава - за 2000 години те са станали по-високи, с по-светла кожа и коса..." Е, значи сега тече еволюция в обратна посока, британците и европейците ще станат по-тъмни и с по-тъмни коси, но това еволюция ли е?! Пак поредно изследване на "британски" учени!!!

Какво им разбира главата на британските учени, да дойдат да питат в твоя местен колхоз експертите да питат. Отде ви изравят бе.

"Според някой е възможно човешкото съзнание да замени биологичното си тяло с механично". Кой е този човек? Г-н Гогов, правим ли разлика между "някой" и "някои"? Крайно време е да се ограмотите!

Нямат оправяне! Трагичен случай! Shift+X = ѝ