Коментари - Chrome се насочва към виртуалната реалност | IT.dir.bg
назад

Chrome се насочва към виртуалната реалност

Google добавя VR възможности в Chrome и обещава напълно ново изживяване в уеб.

Обратно в новината

Коментари - Chrome се насочва към виртуалната реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ползвам мозила крома е невероятно скапан браузер почти като новия на микрософт.

прост по-прост най-прост Фири

хората няма кво да ядът, те дръндрън нам'коси ми праят...

Ми що изпи парите ма ?

Олигофрения.

Като знам само WebGL от колко години е и не може да навлезне по никакъв начин (ползва OpenGL-а на компютъра ви), освен ако не го търсиш конкретно, то какво става дума за WebVR, които изискват и очила. Те между другото са свързани. Това в близките години ще е с ползваемост под 2%. Само убиството на Flash-а в края на годината, може да позадвижи нещата. Но тормози много процесорите и може направо да забие ПС-то - зависи от процесора, сложност големина, брой 3D обекти и други неща. Flash-а по-скоро ще бъде заместен с 2D обекти.

Навремето имаше една много хубава дума - изгъзица.

точно ... целта е да могат да ни разделят от околната среда възможно най много .. с тази изгъзица тотално го постигат като коне с капаци ще сме :)

то това е целта но малко се замислят .. най накрая ще ги направят тия джажи директно да се вкл в мозъка и ще ни махнат очите ... всичко върви по план .. не приемайте буквално махането на очи .. просто и сега има такива който гледат но не виждат друго освен таблетите и гсм и те си

Поредната безмислица, ама що са казали че е супер иновация, така да бъде. По-добре програмистите (в частност тези от Гугъл) да си оправят бъговете и да мислят някак си малко по-човешки интерфейс.