17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък много ми е зор да държа крипто на борсата и без това никой не го препоръчва. Цялата процедура ми отнема най-мнаго два часа да прехвърля крепто,продам и прехвърля фиат в банката..

Копаме ли, копаме ли? -Копаме, копаме! Накопахте ли се, сега? - Накопахме се! Ааа, а като отморите, идете да прекопате и на бай Иван нивата, че да не се застоите, че да се схванете.

Глупаци вкарват си автогол. Сега всеки който има разум ще си извади активите от техните портфейли и ще се насочи към по сигурни опций които няма да им откраднат парите. И това защото след месец могат да кажат ми ние фалираме взимаме всички пари на потребителите си ,което ужасно много пари. Но нали са корпорация позволено им е

Сега е моментът да инвестираме в Луна.

Веднага, ако ми обясниш какво прави и за какво ще се ползва след 20 години.

Ще разбереш много скоро, когато влезе в сила смяна на всички документи и пълна дигитализация. Не напразно започват да се подменят банкомати, а тези които нямат необходимата карта/чип, няма да могат да използват банкомати, да имат достъп и до банковите си онлан сметки, включително и всички онлайн услуги. Ще трябва код с който потвърждава, че лицето е ваксинирано и чипирано ... и е готово за новия прекрасен свят, в който няма да притежаваш нищо, но ще бъдеш щастлив.

Новината като цяло е лъжа.

Абе лъжа лъжа докато не стане истина! Това сме го виждали виждаме го и сега и ще продължаваме да го виждаме! Инак трябва да ти е ясно, че в твърде възможно да са включили точно такава клауза в договора! И явно някой си е направил труда да прочете всичките 1000001 страници от договора и е видял, че се е прецакал! И само да те попитам ти вярваш ли, че една компания не е способна да добави такава клауза в кой и да било договор?

Мошеници, сър.

Нищо, вие "копайте" кинти, балъци!... Скоро и животът ви, както и парите ви, ще бъде само виртуален. Това е и целта на занятието - реално да не притежавате нищо!

Не луд който яде баницата...

Бълбук...

Криптото отива към зануляване. Който спечели спечелил. Скоро ще има видео карти на нормална цена.

Нали, и един мърмот завива шоколада...

Това вече се случи 7 или 8 пъти :-) До следващия цикъл с цена х10. Наздраве на знаещите.

и путин го може, ако фалира русия, национализира всичко, вече е започнал

Gugnelid

Мега-некомпетентен начин за представяне на новината. Били си включили "клауза" във финансовите отчети... брей-брей!

Ти не виждаш ли, че статията я е писал Гогов? От него не се очаква да е грамотен или да знае, за какво пише. Само да попреведе колкото може, колкото да се разбира нещо, че се е случило.