Коментари - Военните: Научната фантастика става реалност | IT.dir.bg
назад

Военните: Научната фантастика става реалност

Технологиите, които виждаме в научно фантастичните филми все по-често се оказват реалност, но голяма част от тях първоначално са достъпни само за военните.

Обратно в новината

Коментари - Военните: Научната фантастика става реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото са много изкуствено интелигирани в САЩ, затова Путин ги моли няколко години да се направи коалиция срещу Исис. Явно централният процесор на Пентагона не е разрешавал. Затова Путин взе аналогово решение - отиде, видя и победи Исис. Докато САЩ прахова пари за електронни симулативни игри в Пентагона, Русия им показа Новата ера на войните - Дистанционната война.

най тъпото е,че всичко се прави с мисъл да се убива,да се разрушава,демек за военни цели,никой не мисли да създава нещо с цел облагородяване на човечеството и еволюцията му в космоса...

симо

НЕ е тъпо....Доходно е......Точно според ПАЗАРНАТА ИДЕОЛОГИЯ....

Казват човек еволюирал непрекъснато ... да изобретява все по идиотски оръжия и ги прилага върху него си. Океаните са все още неовладени, планетите и звездите ни чакат. Но не, ние се напъваме да се самоизтребим. Може пък да е за доброто на Космоса - вид като нашия с главен дефект у мозъка не му трябва.

В Китай сигурно няма "военни", а и да има са кръстосали ръце, нали..!? Онова "ще", отдавна е приказка за прост добитък. Системата рухва на всички нива именно благодарение на китайците и залогът им на технически прогрес - "Най-голямата заплаха за Америка" Б.Обама.

Динамика на силите има - нищо не е постоянно ... ама тия прогнози как всичко рухва ги слушаме всеки ден ... и все не се сбъдват. И понеже ги правите толкова често, последният с подобна прогноза преди големия крах ще каже гордо : "НАЛИ ВИ КАЗАХ" и ще се разпръсне на малки парченца от ударната вълна. И кво като ни каза?

Излизането от черупката съвсем не е крах и математиката не е точно като прогноза за времето. Когато телетата гледаха чернобял телевизор думата "компютър" беше като атомна електроцентрала за неандерталец, това съвсем не означаваше, че капацитетите на тогавашните компютри не се експлоатираха и развиваха. Нищо не се е променило, освен времето което остава да се научи нещо повече за значението на следващата, ключова думичка : "нано" ..И още нещо! Никой не се е разпръснал на парченца защото в природата е Логично, в един момент, маймуната да смени лопатата с машина за да стане Свободен човек.

то май вече и средно стат.холивудски продукции много закъсаха с фантастиката.То не бяха фантасмагории ,фантастики и кво ли още не.Щели били да спасяват света от "лошите", ама май могат да изплашат някоя средноафриканска ребулика обаче и това е съмнително.

То това добре, обаче в научната фантастика има и по-ужасни неща. Там в някои филми военните си правят чудовищни експерименти- като например създават ужасяващи "бойни" същества, смъртоносни вируси, зомбита и други подобни. И не бих се изненадал ако и в реалността военните наистина се интересуват и от такива неща...

значи просто вече не си изненадан, точно така е, доста отдавна

Е как бе братче, щом можем да кажем на коя точна дата, кой грип от кой щам кога го очакваме ( с хляб и сол на ВИП терминала на летището)... И господ не може да ме убеди че това не са лабораторни разработки, имишлено пуснати на "свобода" с цел генериране на приходи от фармацефтични компании и ти се чудиш дали при тези възможности на сегашната наука, военните не се възползват от нея... БОЖЕЕЕЕЕ!!!

Да, това не ме учудва, но това все още не е "фантастика на ужасите", която имам предвид. Това убива хора, или поне ги разболява, но не е глобален апокалипсис все пак. Аз имам предвид ужаси от апокалиптичен тип- например ужасен вирус, който за няколко седмици унищожава човечеството, или пък зомби апокалипсис примерно. И исках да кажа, че в хорър-фантастиките от този вид обикновено катастрофата започва от някоя военна лаборатория.

винаги е била, просто сега им е изгодно да го признаят.

Ами да направят сборник с американска фантастика.Едно време имаше съветска.

Много гледане на холивудски сапунки им е размътила мозъците ... а реалностите са в гетата по целия свят.

Пффффф тва са пални глупости! кат доиди Вожда дрогаря Пути яхнал гол до кръста тигър и сам ще ги разбие сички космически армади

"Вождът" единствен засега разполага с подразделение космически войски. Другото е холивудска помия... за момента.