Коментари - Apple съди Ericsson заради LTE патенти | IT.dir.bg
назад

Apple съди Ericsson заради LTE патенти

Apple е завела дело срещу шведския телеком гигант Ericsson.

Обратно в новината

Коментари - Apple съди Ericsson заради LTE патенти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айшит ползваме само за правене на пари.Купуваш скапал се Айшит... ремонт и го продаваш на някое зомби за тройна цена.

Ябълката съди да им плащат а също и да не плащат. Тарикати.

това касае не само епъл. не може цената за патента на LTE да е процент от целия продукт - представи си скъпа кола с LTE на телефона.

Обещаваме, че ще се вслушаме в мнението на всички капацитети отдолу. Добре, че ни наляхте балкански акъл, че инак гозакъсвахме здраво. Още веднъж: данке капацитетише капутише Андроидише...

Я млък бе Айшитише.

Като не са техни патенти им е неудобно, нали... Който нож вади...

Значи тия дето даже емблемата на компанията им е ОТКРАДНАТА, да земат да се гръмнат! Изпосъдиха сума ти компании за това, че разбираш ли те били измислили квадрата, пък сега LTE Не било основна функция! Ей зомбончета, че щом сте толкоз "иновативни" м, че не използвайте LTE бре!? Измислете пак триъгълника и се скрийте в тъпия му ъгъл!

Навремето започнах с Ерискон т1018, после т28, Сименс Sl45i, Bosh 619, Таймпорт, ХТЦ, после Нокиа 8310, 6100, 6510, през Лумиа та да стигна до черешката на иФон. Бяха добри апарати Ерискона.

LTE технологии, които не са базови?!?! Щото правоъгълник със заоблени ъгли и slide to unlock са базови и без тях устройството не може да работи, та затова съдиха всички. Баси наглостта...

И не спира да мирише.....

Поредната адски некадърно написана статия на дир-а за технологии. Винаги им се възхищавам на тия хора, как пък не намериха някой, който поне малко от малко да отбира от технологии човек, за тази категория, а относно иновациите на Епъл се свеждат основно до маркетингова политика и хардуерен дизайн. А и точно поради тяхната политика да се съдят с всеки никога няма да си купя техен продукт. За мен лично те спират научния прогрес, като се опитват да ограничават всички смартфон производители с яростното си защитаване на софтуерните лицензи.

Кое не разбра?

Скъпичко им се струва да плащат за патенти на други.

Някой само да се снима до Огризката и започват да го съдят,но когато трябва да плащат не им се дават кинти! Да не го използват като не им върши работа!

Всъщност това е най-голямата иновация на епъл за последните години - да се съдят със всеки за патенти ! Нищо смислено не сътвориха - само преливат от пусто в празно ! От това страдат потребителите, но кога това има значение за алчните корпорации ?

Всъщност Епъл иновират повече от всички останали. Я кажи някой друг смартфон, който да е направил революцията, която направи iPhone? Я кажи някой смартфон, който да е по-продаван от iPhone? Няма да можеш, иновации не се правят всеки ден, това не ти е конвейер, тук е нужна креативна мисъл и пускане на нещо, от което наистина да има полза за потребителя, а не само заради идеята да се пусне.

Баце, тъп си кат` завършек на кренвирш! Иновация? Я провери технологиите за пренос на данни и връзка с мрежата чии патенти са? Жокер - не са на епъл. Та дръж си "революционните" заоблени крайчета и се фукай по кафетата у Дъбник.

револжциата е направи нокя преди доста време, но сам сигурен че ти тогава на беше чувал даже за гсм. когато беше модата на малките по размер телефони , те бяха парви. когато ставаше вапрос за бизнестелефони пак бяха лидери. за пазара на смартфони няма смисал да ти обяснявам. това което ти сега правиш на твоя ипхон, аз го правих 2004- та на моята N70ka

neXus

Шитнята не е смартфон, а дъмфоун - масовка, която се продава за овце и комплексари. Дори самата шитняна компания никога не са я наричали смартфон. И с право.

Я прочети зад всеки продукт на Apple какво пише Designed by Apple in California Assembled in China.... т.е. те са си дизайнери...и да си кажем честно имат доста смешни патенти.

О да, и аз си спомням за супер иновативната iOS 3 (средата на 2009 г.), когато въведоха революционната и невиждана дотогава възможност за copy/paste, нещо, което моят SE P910i го имаше... отпреди 5 години !!! Но пък това не попречи на Джобс да го обяви за иновативно и революционно и всички бяха екзалтирани, колко напредничава е Apple, като само 2 години измъчва потребителите си без тази "примитивна" функция.

Между другото твоя телефон имаше и тъч екран преди Апле-то да го изобрети години след това, ама не го казвай на зомбитата, остави ги да "копи-пействат" модела от коментара в гугъл и да се дивят :D

Ябълката защо не си определя цените според това, колко й е струвало производството? :)) Или това е друго?