Коментари - На какво се дължи последното масово измиране | IT.dir.bg
назад

На какво се дължи последното масово измиране

Учени установиха причините за последното масово измиране на видове.

Обратно в новината

Коментари - На какво се дължи последното масово измиране | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък холоценското масово измиране тече в момента и още не е приключило.

Бахти маамата тая Кукумявка Кунева и тук ли има пръст

Аз мислех, че динозаврите са измрели от злоупотреба с цигари и ракия, след като македонците са ги научили как се правят.

На вавилонските шамани им е нужно не едно, а няколко митологични масови измирания на видове. Причината за тази тяхна страст към унищожението е елементарна. Има данни за това как е нараствала човешката популация в хода на човешката история и не е трудно да се реши права и обратна задача. А резултатите от изчисленията удивително се приближават до действителността. Картината би била значително по-различна ако човечеството беше на милиони години. Затова са им нужни тези масови катаклизми. Ако човек проучите в детайли техните теории, ще се посмеете от сърце, защото вавилонските шамани никак не са силни в детайлите. Няма как след като иска да скрият истината и не могат да разчитат на факти.

"Има данни за това как е нараствала човешката популация в хода на човешката история..." Ами да, има данни и те започват от 70,000 BC когато е имало по-малко от 1000 човека. През 9000 BC са били 3000 човека и т.н. Ти ако имаш нещо по-точно дай да го погледнем...

Ще намерят само тези които търсят истината. Ти не си от тях. Иначе нямаше да бъдеш платен дезинформатор, превърнасл лъжат ав професия, който без да съм написал и ред започва да ме коментираш. С тези тийнейджърски изпълнение на кого какво ще доказваш? Иначе изчисленията за развитивто на човешката популация във времето не са трудни. Правени са многократно и са в хармония с Библейската хромология. Не си ли задаваш въпроса защо няма исторически сведения по-стари от няколко хилядолетия?

зле си бе, човек! Защо не се лекуваш? Тия брътвежи са от това, че някой ти е промил мозъка, обещавайки ти следгробищен рай! Ами, примири се! Няма такъв рай.

Чакайте бе,нали астероида беше ги избил?!?!?! Как тогава да обясним кратера Чиксалуб в Мексико? Ааа,да сетих се, като е тропнал по земята от другата страна яйчицето се е пукнало и малко е изтекло от белтъка. Пак защитихме субсидията за следващите 5-10 години!Път тогава отново нова теория! ГОРКИТЕ ДИНОЗАВРИ!

Астероида е отпреди 65 милиона години и е насмел динозаврите. Тука имаме измирания отпреди 20 и 40 милиона години, които не са така мащабни. Това са периодите на отмирането да двуутробните и начало на ерата на планцетарните бозайници (т.е на нас). По принцип най-здравия мор е бил преди 250 милиона години, когато 95% от видовете са дали фира.

Следващото измиране определено ще е от простотия.

тея пък не се сетиха да звъннат едно телефонче на Лилито да я питат, ами се мъчат да мислят

1. Ако не бяха измрели динозаврите, сега нямаше да има човечество. 2. Не е възможно динозаврите да са ходели на два крака. Главата, в която е вестибуларния апарат трябва да е над опорните точки /стъпалата/. От снимката се вижда, че центъра на тежестта на животното не е над стъпалата и то ще падне.

От снимката?

Браво бе теоретик, да не си учил механика в МЕИ-то?

Да, ще падне като нищо :). Ама те затова са измрели-защото са падали и силно са се удряли.

Мисля преди години гледах някакъв репортаж по дискавъри за този проблем с равновесието. Мисля, че са се уравеновясавали с тежестта на опашката

предизвикано е от тогавашната "Топлофикация"...

Сега разбирам защо искат ново увеличение. Тия предишните абонати са се покрили вдън земя.

Ало, дир-а, я си прегледайте линковете, че препоръчаният от вас " Вижте как изглеждат склоновете на Деканското плато >> >> >>" вместо до снимки на платото, води до рекламни материали за мощта на руската армия ...

Абе учените нека си установяват каквото си искат, но да не забравят, че последна дума има Иво... :) Преди 68 милиона години... тц..тц...тц...

Ти за учени ли припознаваш вавилонските шамани, контролиращи масовката? Това е защото не се занимаваш с наука и нямаш ясна представа какво е това.

Масовките са само в твоята глава. Нафтата в градския автобус, с който отиваш на църква в неделя, е на повече от 300-400 милиона години. Ако имаш нещо против го кажи на нафтата :)

По-страшно е да се помисли - КАКВО изяде динозаврите?

Е, как? Не си ли гледал Флинстоун? Какви ребра хапва?

Как на какво? Както сега някой видове са на изчезване заради кожата ими или месото.......... ТАКА НЯКОГА ДИНОЗАВРИТЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ СЛЕД КАТО СА ГИ ПОЛЗВАЛИ ЗА СТРОЕЖИТЕ НА ПИРАМИДИТЕ.............. ХАХАХ

истина ви казвам.... още е пред очите ми.... сякаш стана вчера... видовете измряха и останаха само учени да разказват за ужаса

Склоновете на Деканското плато - най-модерното руско оръжие.

НАТО да прати веднага контингент там за да възпре руската агресия.

Направено отдавна!