Disney създаде плашещо реалистичен робот

Екип на корпорацията е създал машина, пресъздаваща човешкия поглед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скайнет харесва това

Ами според мен е доста по Убав от миските ни, било плеймейт или България. Ако го предложат като лична кува, ще има голям успех. Голяма е симпатяга. Преставям си да го чкаш, а то да те оглежда нежно, като в клипчето.

питон в дюкяна?

Има очи, ама гледа със стерео-камера малко над бюста...

И какво тук е плащешо реалистичното? От началото на 20 век съществува уред за засичане на целите (не знам как е правилно да се нарече на български), и очете на този "новосъздаден" робот не са нищо друго освен подобен уред.

А дали е готов да поеме новите ОСКАР-и?

Не. Не е в правилния цвят :D

Е да го беха направили от бакелит!

у нас анархистите са само анархокомунисти(заради историческите причини). но по света има най-различни анархисти в това число и анархо трансхюманисти(с тъмно синюо и черно) и те са точно за теи идеи от хора да станем роботи, и не само анарх. има си и просто трансхюманисти които са за превръщането на човека в робот.

навремето в учебника ни по география за 7клас имаше схема на технологиното развитие на човека най-първата картинка с дреха от жвиотно копие и огън,после с шапка и зад него кораб, после незнам как облечен но с автомобил отзад. После с вратовръзка и зад него компютър, и накрая отзад пак кампютъра,но отпред не човек,а робот. тогава си казвахме на предпоследната картинка сме, това последното с робота в бъдеще ще бъде, и ето сега виждаме че дойде. Уал уии. хахахах

Добре, това вече е наистина плашещо. Първата крачка е направена към "cyborg"

е плашещо и поради това много отдавна имат възможност да правят такива роботи,но не правеха,но явно са ис променили решението. Вместо да ходят до Луната или Марс ще правят роботи май.

съвсем реално поразвалени и криви зъбки са му сложили, страшни са!

Някой иска скоро да не плаща на актьори. Въпроса е дали компютърната анимация или работите, ще са решението.

само вземат парите на хората

То ма гледа!

Готов е за принц в някоя от следващите им продукции

Такъв поглед има жина ми сред 3-та ракия