17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Театро!

Само да не ги изядат накрая и да плъзне някакъв нов кибер-вирус.

Политзомбираните троли пищят, вият, мучат,бяс капе пяна от устата, памперсите са издути на макс, зачервени зурли изкочили очни ябълки, тънки струйки дрискоч под налягане пръскат по тавана и дувара,

Накрая пращат мириканския амдроид да въдвори демокрация

Поне не са се потрошили. Ако бяха руски като Фьодор, да стрелят по между си. Ако бяха български, да се поздравяват с ПКП, като Бойко.

В youtube е пълно с тъпи китайски смешки.

Фейк!

Ха, ха, ха....Китайците заели мястото на Япония.....Този ме разсмя.Само да го попитам посещавал ли е поне едната от двете страни, защото аз -ДА! Чудесийте на Япония, другарю едва ли някой ще ги стигне. Нищо, че китайците пращат ракети извън Земята. Просто площа и размерите са различни, но лакомията на ККП ще направи така, че хората да се самоизядат по между си.Запомни го това .

Тъпите герберасти си личите отдалеч като вземете да лъжете.

Този невъзможен бестселър през КОМУНИЗЪМЪТ бе написан от проф. Марко Семов. Спаси го факта, че е придружавал Тато Правешки. Тогава Япония бе ФАНТАСТИКА. И не толкова с електрониката....колкото с ОБЩЕСТВОТО живеещо в 22-ри век, като отношения между социални индивиди.

Да, но библиотеката е пълна с четящи китайци както се вижда. Комунизмът ще победи, защото нищо не може да спре прогреса. В Япония е загниващ капитализъм и ще има криза. И ще се разпаднат и ще живеят зле

И великият китаец тръгна по стъпките на пошлите сценарии с цел забавление на масите. Спукана им е работата щом са започнали да харчат ресурси за гейщини.

Нищо ново, преписват от руснаците. Глупости написани в стил Колко сме развити и колко голяма работа сме. Да покажат селските райони дълбоко навътре, как копаят нивите с лопати и единствените им дрехи са дочените и гумените галоши.

Там където се копае с мотики и лопати няма ГМО храни!Наричат се ЕКОЛОГИЧНИ. А там където залагат на машини,препарати и високи добиви с еднакви размери на реколтата ги яж ти умнико.Така,че не ми обяснявай как са китайците в провинциите.Достатъчно ми е да знам,че Китай зае мястото на Япония и е фактор в света!

Достатъчно му било, LOL. Отде ви изравят бе.

Ооооо,Дълбока П...а,пак ли изпълзя от бардака?

Идиотии и измислени истории, преписани от руски сайт за надъхване и настроение на орките в путлеристан. Седнали 2 програмиста и написали пошъл плосък сценарий, за пред СМИ-тата. През това време бостън дайнамикс сигурно умират от смях, като гледат дървените играчки на жълтурите.

Дано не убият някой,че не му е харесала книгата!

Режисирана постановка.

Това са гей роботи. Или са настъпили педал или такъв ги е прлграмирал. Имат ли вибрация?

По балканските стандарти за да е имало скандал би трябвало тези роботи да са натрошени и овъглени, а библиотеката да е хвърлена във въздуха! Всичко друго са дребни спорове!

А по китайските стандарти?

Нали ги виждаш китайските стандарти - единият робот не е бил съгласен с нещо и е измрънкал на другия и всичко е приключило!

Хайде, хайде, не се плюнчете по въпроса. Тя купчина желязо е направила това, за което е програмирана. Явно някой е решил да ни "забавлява", а другите са го взели на сериозно...

То и ние сме програмирани - от генетична и епигенетична информация. Но сме по-сложно програмирани затова поведението ни не е така предсказуемо като на тези роботи.

След 2000 години, това ще се случи и някъде в Перник!!!

Надявай се. Българите имат свойството да тъпчат винаги на едно място.

гледали са "Медалионът" с Джеки Чан: "Аз ще съм главният библиотекар"

ИИ е гледал видеАта на инспектор ФБукоф и е усвои л мурафети

Светът стана напрегнат и навсякъде се води война за клиенти. Тия роботи, щом не са се напсували на майка, не са си изтръгнали кабелите и начупили пластмасите значи скандал не е имало!

Това,ако бяха български роботи да са се късали кабели,да са хвърчали искри,болтове и гайки и да са се чували нецензурни думи поне 20 минути преди да са им паднали батериите...

Баси! Нямало ли е други читатели в този Китай?!? :)))

И тия почнаха с легенди и митове, като руслямците.

почти го докарват по простотия до Дисни.

Дисни не правят фалшиви постановки, а филми.

Ревност ...

Това ако бяха роботи в БГ дискотека, единият щеше да е мъртъв.

моля?

Простотия!

Щом не са си начупили платките, значи няма драма!

ако не са се опсували значи не са се карали