Коментари - Блумбърг: Apple пуска електромобили от 2020 г. | IT.dir.bg
назад

Блумбърг: Apple пуска електромобили от 2020 г.

Американският технологичен гигант Apple може да е готов да произвежда електрически автомобили до пет години.

Обратно в новината

Коментари - Блумбърг: Apple пуска електромобили от 2020 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно от епъл са осъзнали, че в автомобилите има повече части, отколкото в смартфоните и за тях ще бъде предизвикателство да патентоват всяка една част от електромобилите - като се започне от батерията и се мине през гумите, чистачките, стъклата, седалките, тапицерията ... всичко, което не е патентовано до момента подлежи на патент от ябълката и после всички ще трябва да плащаме за него ! Това е иновация - да патентоваш нещо, което е изобретено, но не е патентовано, а не ти да го сътвориш ! Вече виждам и рекламите - "Купете си новият иновативен айфон 14 и получете на по-ниска цена иновативна течност за чистачки "i-wash" с мирис на ябълка ...

Българските панелни комунисти от русофили станаха чайнофили от отчаяние, докъде ги докара злия западен империализъм мухахахаха

Видяла жабата, че подковават коня и надигнала и тя крак.

Както е тръгнало, ще изкарат на пазара с марката си и ябълкова ракия?

Сигурно ще струва 200,000 евро..

Мхм, и параметрите ще му са като на сегашните електромобили - от 2015 г., но затова пък ще е лъскав, скъп и гей- та знае ли се... А, пропуснах - и ще се огъва!

Като му се подуе батерията, нали няма да се покрива от гаранцията?

И 500 000 да струва, щом е от Apple 100% ще си струва парите.

Време е да патентоват превозно средство с 4 колела. Може и с животинска тяга. И без това патента на правоъгълник със заоблени ръбове изтича. Абе то и автомобилите са със заоблени ръбове и са правоъгълни. Значи нов патент - заоблен правоъгълник с колела, служещ за придвижване. Че автомобил няма да направят е ясно, освен ако не им го сглоби някой китаец и тогава ще е най иновативния автомобил на земята, може и с парен двигател да е.

китайците тази година изкарват дрон който ще промени света и който е няколко нива над volocopter. автомобилът и всички малоумщини около него остават в историята като чернобял телевизор с плетено каренце отгоре. това, че простите кратуни не могат да го проумеят, не значи, че е неразбираемо.

От кой са откраднали дрона?

от онези, които са те планирали да си тъп но ангажиран примитив до гроб.

Отново след всички!

Ако Ейпъл продаде само на 1% от клиентите си електромобил, пак ще е на светлинни години пред конкуренцията.

зомбитата си остават на геифона понеже няма друга платформа, на която могат да си преместят аповете. всичко останало е до проява на липса на вкус, суета и цигания. не знам колко ромлянина ще си купят ябълкокола, но няма да са много.

ОЧАКВА СЕ ГЕЙПЪЛ ДА ПУСНЕ НА ПАЗАРА И ХЛАДИЛНИЦИ ГЕЙПЪЛ . ПИЦА ГЕЙПЪЛ , БИРА ГЕЙПЪЛ , И ПРЕЗЕРВАТИВИ ГЕЙПЪЛ :)))

Още ли си в голямо междучасие?

Доста иновативно - има няма 20 години след първите електромобили самодоволните мързеливци плануват да пускат и те ! И защо не - имат армия от зомбита готови на всичко, дори през 2021 ще си мислят, че епъл е създал електромобилите ... Колко е лесно да си "фешън" компания в страната на неграмотните потребители ...

бих казал след сто , а не двадесет години .

Да не бързат с електромобилите, първо да видим какво ще стане с процеса срещу тях в САЩ, че нелоялно привличат техници от конкурентни (за електромобили) компании.

Welcome to the i-diocracy!!!

Аз като донякъде знам какви боклуци са откъм приложения и ОС, как мислите, дали ще се доверя на техен автомобил, пък да не говорим за безпилотен. Ще вземе да сработи например автоматично изключване на софтуер при пренатоварване и ще завършиш я в някоя канавка, я в насрещен ТИР. ;) Ябълката правят външност и реклами или се съдят. Би бил автомобила като нещо събрано от вторични суровини, но с лъскава опаковка отгоре.

Знаеш друг път. Ако те правят боклуци, я сподели кои са качествени ОС и приложения?

Аз съм изучавал 15-20 програмни езици. А ти? А това че затваря автоматично приложения които натоварят, е абсолютна истина. И приложения съм правил. И Андроида се държи много странно. А Сафарито е най-бъгавия браузер с когото съм боравил. Определено бих имал доверие повече на Майкрософт, Нищо че съм програмист на Юникс/Линукс.

Само дето не разбрах, дали и батериите на автомобилите им ще са несменяеми като на фончетата им! Изкачваш три баира, и хоп, пак на опашката в i-Храма...

Китай е номер 3 по размер на икономика: 1. САЩ - 17 трлн $ бвп 2. ЕС - 16 трлн $ бвп 3. Китай - 9 трлн $ бвп ... всичко друго са бълнувания на повредени путлерасти-рубладжии ;) Просто напишете в гугъл: world largest economies и ще се уверите сами.

Аз пък например, като попитам Гугле: - Кой е най-великият Българин? Отговорът е: - Кратуний I Полиглот (Банкянското Чудо)! А де, на кого да вярваш?!

На мен гугъл ми даде, че Васил Левски е най-великия българин

Това ще е края на всички останали марки.

мокро ли ти беше дупито кат са събуди?

Колите им със сини стъкла ли ще са? И ще променят ли формата си с течени на времето?

Няма как да произведат първия електромобил, но може да успеят да произведат първата огъваща се кола...

Самолети трябва да произвеждат - поне замбитата по-лесно ще се избиват.

До 20 години може и да про/карам електромобил.

dsco@

И аз бях скептичен към електричката, но взех един Нисан на жената за пазарска количка. На светофарите къса всичко. Няма Subaru, Honda, V6, V8. Първите 100 метра е без конкуренция. Сега си представи Tesla ......

Дано електромобилите им да няма типичните Apple проблеми - скапани захранващи кабели, вградени батерии, бенд гейти, антена гейти и др. И понеже Аpple си "създават" сами всичко, ще се радвам да чуя, как точно са изобретили пътя, пешеходната зона и светофарна уредба, но да не избързвам със светофарите, тях ще ги обявят 2045 година, а през 2065 ще минат на LED фарове, които ще поръчват от Samsung, LoL.

Интересно... а какво ли друго русия ще завземе след 2020г.?

Всички работят по тази схема - крадат от конкуренцията. Много са малко фирмите, които наистина разработват нови технологии. Не е доходно. По-лесно е да се крадне.

Крайно време е Епъл да патентоват автомобила. :) :) :)

Това най-вероятно е ход за отвличане на вниманието. Пускаме шум, конкуренцията да харчи пари за всевъзможни хрумвания. Може и да се хване някой де - гледайки как Самсунг налапват куката всеки път.

Китайската Леново също ползва изцяло американски части. Изобщо в Китай само сглобяват евтино нещата. Без САЩ и останалия запад са просто едни бедни кучеядци

Преди 10 години беше така. Сега Китай е номер 1. Иди и виж, после няма да плещиш глупости по форумите.

Китай НЕ Е номер 1, по кво са номер 1? По кражби?

леново е собственик на ibm . та кои какво може и има е доста разтегливо . леново са с наи-много продажби на лаптопи в света .

До пет години Епъл ще са купили някоя китайска фирма дето да ги произвежда тези автомобили. Само ще и залепят лепенката и зомбитата юруш. Не се залъгвайте че нещо се измисля вече в Епъл. В Епъл, както и в другите акули от бизнеса, само седят и мислят как да прилапат нещо за малко пари и печелят милиарди след това.

Ти си адски заблуден човек. Да знаеш за поне едно ново нещо измислено в Китай? Ксиоми и Хуавей ползват американски процесори и американската андроид например. Дай им на китайците само да крадат технологии и да пускат евтини ментета после. Много са добри в това

Много неща са измислени в Азия и частност Китай, драги. Така че недейте да обобщавате за всичко. Първите асоциации не винаги са най-верните.

Като е толкоз лесно, открадни и направи фабрика в Бъпгария. И да крадеш, се иска акъл.

малоумник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.