Facebook: Сменете паролата си

Със сигурност трябва да го направите, ако сте ползвали приложението Fасеbооk Lіtе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основно правило в IT: чете се USER но се пише LUSER.

Нямаме ни най-малко намерение. Кифлите да си ги сменят... от "chalga1" на "chalga2", и пей сърце!

А колективен иск?

Не съм се интересувал но в новината се промъква нещо, че засегнатите са само тия ползващи приложения. Ако човек е ползвал само уебсайта им през браузър евентуално паролата не е била публична за целия им персонал. Още не съм я сменил де. Преди няколко години от едно изтичане някакви спамери ми бяха взели най-незначимата парола (която слагам навсякъде където не ми пука за достъпа). Сума спам от вида "плати еди колко си хиляди защото ти знам паролата и мога това и онова (нищо не могат разбира се) получавам, барем да бяха имали акъла да не пращат по няколко на ден та да имат шанс да излъжат ако не мене то поне някого тия дебили.

Всъщност най-сигурно е да не се използва Фейса. Там издънките следват една след друга непрекъснато.

Още по-сигурно е да не ползваш нищо, да. Аз почти не го ползвам но през няколко дни влизам в профила си през уебсайта им, с някои от близките ми през техния messenger се контактува най-лесно (техен избор). А най-сигурно е човек да умре, тогава никакви издънки на тоя свят не го засягат.

Интересно каква информация крие българския Бай Сельо: снимките на мазни сърми и домашна шльокавица, сланините на жена си или снимките до колите пред някой хотел на морето....

Това, че си бай сельо няма много да ти помогне когато утре някой се логне в профила ти и ти смени паролата айнщайне.

ако се наложи да я сменя направо ще го изтрия хахаха....

Да си я сменим за да я запишат и новата а ? :) 2 factor authentication + парола дето се ползва само у фейсУ и човек го боли ..... квот има там :)

Потребителите: Ебете се!

Е то си е ако искаш да не ти изтече паролата в нета в някакъв момент...и да ти хакнат профила и всички сайтове, в които ползваш същата. Това си е бая аматьорскя работа от страна на ФБ. Добре че не ги ползвам :D