Коментари - Зукърбърг иска 5 милиарда души във Facebook | IT.dir.bg
назад

Зукърбърг иска 5 милиарда души във Facebook

Марк Зукърбърг иска броят на потребителите на Facebook да нарасне до 5 милиарда души до 2030 година.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг иска 5 милиарда души във Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дкми

Тоя па бежанските лагери щял да снабдява... да им даваш поле за изява на резаците там ли? Иначе фейсшит акаунт нямам и никога няма да имам. Малко по малко започвам да избягвам компанията на зарибени по фейсбук индивиди - то и без това компанията им е напълно излишна, защото прекарват 99% от времето си в зяпане в телефона и качване на снимки - къде е, какво яде, какво пие.... събирачи на лайкове разни. Не, мерси. И има надежда: познавам няколко души, които са по на 17-18 години и НЯМАТ акаунти там!

Изтрих го преди години и това беше едно от най-добрите ми решения ! Милиарди безмислени часове губят хората там, не, благодаря.

Откраднал идеята от приятелите си и я е осъществил и сега богатее на чужд гръб!

и този човек стана говорител на биг брадър. А може би винаги е бил такъв?

А?

За какво ти е брат толкова много не можеш да четеш ;) а и там всичко е история......

кога ще се научите да му пишете правилно името на кирилица пише се зукерберг

Все едно-и този като останалите си имал една мечта..Тези верно изтрещяват: един преоткрил батерията и сега щял да колонизира Марс. Друг написал сайтче за клюки и ще контролира света...Трети с телефон/часовник/коланче/друг боклук се мисли за Бог...егати изтрещелите хора

Все още не сме колония на Русия.

И много прост също... некой да земе да му светне че фейсбоклука не е интернет... и никога нема да бъде

На някой друг МИЛИОН трябва да им светне, че Facebook не е Интернет ...

Ами да прочете "Мъртви души" на Гогол и да действа.

той не може да разбере тази книга

Вярно е, че дядо ми казваше: "Светът ще се свърши, глупаците - не!", но за съжаление - лумпените и кифлите не са чак толкова много, колкото Бъргърчето си мечтае... За да има 5 милиарда в Ф-Боклука, трябва населението на Земята да нарасне поне до 10-15G...

То до 2030-та, 5 милиарда ще са умиращите от глад и болести в бедните райони на планетата.

еййй, ненаял се американец /евреин/; алчността е най-големият бич в човешката природа; тя води до останалите лошотии

"Ние искаме да свържем всички..." Тоя евреин се натиска да е от тези дето ще слагат чипа, когато дойде новия световен ред. А дали той ще бъде избрания от тези дето му дърпат на него конците?

И какво въобще правят всички в тоя тъп клюкарник "фесбукито", не мога да разбера? Ако искате супер сайт, класи над тоя, това е VKONTAKTE.RU.

Вконтакте.ру е още по-шпионски и от Фейса. Ако искате супер сайт - дир.бг :)

Иска ми Ху. Откога съм си изтрил тая комплексарщина, ехеее... Родих се наново. Да не говориме че и други познати взеха един по един да се махат и те от там. Сайта в началото почна добре и беше полезен, но се изроди в помия и избиване на комплекси...

През 2008 си изтрих акаунта, тогава можеше, и 7 години вече не ми е липсвал.

Аз имах акаунт за кратко, но когато започнаха да ме поздравяват за рождения ми ден хора, които никога не съм срещал и съм добавил като приятели само, за да видя интересни снимки - реших да го изтрия.

И аз от известно време съм деактивирал профила. Резултата е, че се чувствам много по-спокоен и ми се освободи учудващо много време за други неща. Изобщо не съм осъзнавал колко време губя за това, мислех, че е колкото да си погледна пощата, обаче е в пъти повече...

да дойде да ми се примоли устно ... само идиоти се профилират в сураттефтерЪ

Поправка: NSA / CSS искат 5 миларда във Facebook,Зукърбърг само някой долар в повече.

Искаме да знаем всичко за всеки на тая планета. Дали някой все още вярва на сапунените историйки на ЦРУ, как едни тинейджъри (все еврейчета) се събрали в един гараж, създали компанийка и превзели след време целият свят с нея?