Коментари - Как изглежда типичният геймър (видео) | IT.dir.bg
назад

Как изглежда типичният геймър (видео)

Фотограф насложи хиляди снимки и създаде лицето на типичния почитател на компютърните игри.

Обратно в новината

Коментари - Как изглежда типичният геймър (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ясно как припечелват повече, като губят сума време в антисоциални занимани , изпълнение често с насилие. Вярно, че някой от тях са програмисти, но само някой. Други тестери, но от това не се правят сериозни приходи. Тука открито се рекламират компютърните игри. Глупаво е. Програмирането е сериозно занимание и доста по-доходно.

Хич не си приличам с тоя на снимката...Явно не съм средностатистически.

Е.ати тъпотията! Все едно - главата ти във фурната, краката ти във фризера и средностатистически всичко ти е ОК!

...че са готини. Това, че геймърите са някакви нещастници е мит, измислен от завистливци, които не ползват компютъра за друго, освен за да си публикуват грозните селфита.

А след наслагване на 50 образа на фенове на футболни отбори се много чист получил образ.... на магаре !

Поздравления! :-)

Комп. игри бяха първата стъпка към олигофренясването на населението. Следващата стъпка - мобилните устройства. Следващата - гугъл глас, ленти за мозък, и пр. шитни. Следващата ще бъде бар код и чип в чутурата.

то и тия "шитни" вече ги има и се ползват , пък дали са * е спорно , щото ползите са доста повече от недостатъците :) едва ли ще можем да се налаем във форума : "за"/"против" :)

Ползите са предимно за производителя на джунджуриите. За масите остава само един гол .., you know what I mean. :-)

Това е доста "пенсионерско" мислене. Игрите не са ти виновни за "олигофренясването" на внука ти (примерно). Времената и технологиите се менят, и с тях поколението...

Глупости. Игрите развиват рефлекси, концентрация, постоянство и стремеж към усъвършенстване. И не ми обяснявайте, че с "народна топка" се постига същото...

За рефлексите - да. Но за останалите работи не е вярно. Има научни статии по тези тематики, не е зле и малко четене. То само с въртене на лоста, на джойстика де, не става.

Точно си развиват способностите за мислене и бърза точна реакция, е но си зависи от типа игри. Въпреки че съм играл по доста всички основни видове игри, но най вече стратегии. Наблюденията ми сред познатите ми са че тези които почти не са играли на игри реално са осезаемо по малко успели професионално също. Аз лично съм прекарал много много безсънни нощи в игране. Сега вече нямам време, играя много рядко и по малко. И живея си у нас и го докарвам дохода от статията. Не съм точно програмист, занимавам се с вградени системи и доста дебелички схеми и платки... 6 слойни.

боли ме гъжът за средно стат геймър ! Ние немаме леб....

Ами опечете си леб... немой ви мързи толкова

Оооо, ф*к итс а хюмаааанн!!!!!! Нещо не са го доизмислили тоя морф. като обединиш лицата на 50 души и е получава просто..: човек! Вие какво друго очаквахте?

Защо е бял, а не сив?