Коментари - Бил Гейтс дава $100 000 за презерватив от графен | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс дава $100 000 за презерватив от графен

Учени от Манчестър са получили 100 000 долара от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, за да разработят по-тънки, по-здрави, по-безопасни и носещи по-голямо увоволствие презервативи, използвайки суперматериала графен.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс дава $100 000 за презерватив от графен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е тъкмо материал за отопляеми предпазни жилетки а може и цели костюми.Колко ли ще е е евтин за да го хабят за презервативи .Тъпите хора дори да им дадеш супер презерватив пак ще прецакат работата и да надуят корем и да се заразят но като бизнес удар инвестицията си струва.

Това си е тъкмо материал за отопляеми предпазни жилетки а може и цели костюми.Колко ли ще е е евтин за да го хабят за презервативи .Тъпите хора дори да им дадеш супер презерватив пак ще прецакат работата и да надуят корем и да се заразят но като бизнес удар инвестицията си струва.

*Коментарът е скрит, защото се повтаря" "дава $100 000 за презерватив от графен" Ако заглавието беше "дава $100 000 за производството на презервативИ от графен" - смисъла щеше да е малко по различен, нали? И щеше да е ясно всичко от самото заглавие. А със сегашното заглавие - първото нещо дето си мисли човек /или поне аз/ - е че му трябва на него един презерватив! Само се чудя, дали е направено нарочно или е от некадърност на новинаря? Егати дираджийските умници! Скрили коментара защото се повтаря! Поне да бяха измислили нещо по-умно! Яко работи цензурата на дира.

Бил, Давай 50 бона (прИмоция) и земай Барека. По-твърд от диамант е - 200 Гербера го гонят да го убият той не мре, Супер проводим - за секунди провежда всяка глупост на Прасчо през Прасивизия7

Ще чекам да ми направите графенов к.р

Може би тук не е най-подходящото място да коментирам, но понеже се цитира руския учен Константин Новоселов, който между другото е лауреат на Нобелова награда, искам да се обърна към всички "русофили" дето ме обвиняват, че съм мразел Русия и съм смятал руснаците за неграмотни. Руснакът Константин Новоселов е доказателство за гениалността на руския народ и аз никога не съм го отричал и винаги го признавам! Как може да ме обвиняват и да ме наричат русофоб тогава??? Има само един мъъъничък проблем: Питам аз, защо този руснак живее и работи във Великобритания, а не е в Москва, при другаря Путин? Между другото, той носи титлата "сър", тоест към него се обръщат със "Сър Новоселов".

Веднага мога да разясня: Идеята е че източните образователни системи произвеждат такива индивиди, докато западните - не. На запад плащат луди пари за тези индивиди, защото не могат сами да си направят. Не казвам че са прави, или че грешат, само казвам каква е идеята.

Абе и аз така бях чул че Нютон е руснак... май и Айнщайн и той е руснак ама не си е признал никога.

Че тя планетата наистина си е пренаселена. Не е лошо да се поизчисти малко.

"Графенът е близо милион пъти по-тънък от човешки косъм, по-твърд е от диамант и е супер проводим. " Малко ми е чудно, като как ще измислят материал подобен на графена, по-твърд от диамант, и същевременно пък да бъде еластичен???!!!???

А как ти звучи "единичен слой въглеродни атоми"? Като нещо твърдо и здраво ли? Wiki it!

Амииии като начало прочети в тълковен речник какво означават: еластичност, твърдост, крехкост... Паяжината например е по-здрава от стоманата на опън.Един сантиметър въже от паяжина е по здраво от стоманено въже със същия диаметър.А навсякъде ще прочетеш че диаманта е твърд но крехък..... а сега си го обясни!!!!!

не се губи от усещането? ти с тоя богат опит май презерватив не си ползвал

а дали ще има грешки този windowsкондом/?

Бареков кат си сложи една шапка от графен, ще осигури набързо 100 хилки за партийката си. Барем да има полза от това да си капут.

Влезли в аптека Борисов и Цветанов за да си купят презервативи. Два капута , казал Цветанов. Виждам ви, отговорила аптекарката , но какво желаете?

Много е актуално, за станишеф и орехоф

Бил се прави, че дарява, а все си стои най-богатия в света. От време на време кихва по едни 50- 100 бона, ако е пропуснал един път неделен шопинг.

"С дарението на стойност 1,9 млрд. долара за борбата с полиомиелита и маларията семейство Гейтс оглавява класацията на изданието, посветена на щедростта на богатите." това е класацията за 2012г.

Това не е щедрост, а планиран разход за планомерната депопулация на човечеството.

Бати малоумната планета сме. Прилагаме супер технологии не за нещо друго, а за да правим капути с тях... ебаси техническата деградация.

Чичко Бил, често е говорил за проблема с пренаселеността на земята. Това е още един от проектите, които спонсорира по въпроса.

абе защо трябва презерватива да е тънък и да се огъва, да го направят твърд и дебел i да може да ебе сам.

билл гаиц да даде още 100 хиляди заедно с презерватива да разработят и женски кукли, имитаця на красиви жени, които да са с графена вагина, която може да стиска и вазбузда като жива женска вагина. тогава едва ли ще се намери мъж, които да ее жива жена, а не тези кукли. произвеждащат ги фирма ще стане мултимилярдер за кратко време. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бил остарява и му трябва презерватив, който да не се огъва. Но ако презервативите са като Windows-a ще има проблем.

Ах за такива на моята възраст,дано ги направят и при подаване на ел импулс да се втърдяват.Нали уж бил и ел проводим графенът. Това в сферата на майтапа. Истината за избягването на презервативите е друга ,според моето скромнно мнение и богат опит. Проблемът е във времето необходимо за поставяне на презерватива,а най-вече във факта ,че се налага да се ПОСТАВЯ. Е тоя проблем ако отстранят,не мисля ,че е нужен графен.И латекса си е достатъчно тънък и еластичен и не се губи нищо от самите усещания.

Нали е милиардер, какви са тия мизерни 100 бона? В маалътъ има цигани с по-скъпи коли.

Ти дори нямаш представа колко си прав! Особено ако имаш предвид маалата на цар Киро! С тази разлика че циганин пари за разработки на презервативи няма да даде. Циганите искат деца да правят, не презервативи!

Едно време се бъзикахме, добре, че Майкрософт не правят презервативи, та да не се дънят като техния Windows, а каква стана тя сега?!... Както се казва с някои неща не бива да се *баваш! ;)

На чичко Бил му се е.е :)

Бат ти Гати дал знай чи ко има пробиф ни мош ристартира лесну. Измъчих се да го напиша.

Само да няма Windows ...

А бе, тези с минусите, вие представяте ли си какво е презерватив с Windows, бе?? Window значи "прозорец", бе! Прозорецът е дупка в стената, бе! Презерватив с дупки!!

не си разбрала, минусите са за Цуца!

Ела в BG ибез пари вземи капута С.хамстера от парламента

Нека да си седи той на xуя на Доган.

"Голем" зевзек батко Гейтс!

А колко бързо ще се разграждат?

веднага след употреба

По време НА!

Само да убедят и мъжете да ги използват

Абсолютно си прав, понеже каквото и да си говорим без презерватив удоволствието е несравнимо...Верно след това сам се псуваш и викаш дано не е станала белята....

по-твърди от диаманта!!! търговците на виагра ще умрат от глад :)))

Ама пък да не си му насреща ...

има дал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.