Глобиха Apple за умишлено забавяне на iPhone

Признание на компанията отприщи съдебни дела срещу нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера какво лошо са направаили Апъл? Ясно е че, на старите телефоите батериите им са слаби и чрез забавяне на телефона, когато батерията е ниска, се опитват да не се случи внезапно изключване на телефона, поради изтощена батерия, което било най-лошо за литиум батериите. Апъл винаги са се грижили за хардуера си.

Елементарно е да се направи самоизключване преди да се прецака батерията.

Не е елементарно, защото на старите батерии на показват правилно колко заряд имат.

Дебилите iDiots дават луди пари за iShits, за да ги мамят тарикатите от Епъл. Шибай здраво тъпанарите, суетата има цена

Да та ибъ у шофера

това ще го отнесат iSheep отново. Щото в новите условия на продажба ще е включено, че Apple си запазва правото да ограничава скоростта на устройствата при намаляване на капацитета на батерията от износване. Който не е съгласен ще получава едно готино съобщение "Батерията ви е стара, моля посетете сервизен център на Apple или купете нов телефон". А в сервизният център ще ти искат 300 долара за смяната. Щото процедурата всъщност въобще не е проста.

Човек, виж какво казват специалистите - най-лошо за батерията е да падне на нула, а това се случва със старите батерии, когато доближат 10-20% и може изведнъж да паднат на нула. Идеяата на Апъл е да предпазят батерипта от тотално прецакване.

е който си е купил IPhone. Дори израелските другари го потвърждават. Или си по-голям гявол от евреите?