Коментари - Google обмисля създаването на детски профили | IT.dir.bg
назад

Google обмисля създаването на детски профили

Google обмисля да позволи създаването на интернет профили за деца под 13 години, като даде на родителите им контрол върху начина на използване на услугата.

Обратно в новината

Коментари - Google обмисля създаването на детски профили | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хубаво ни беше когато имахме само по един домашен телефон при това не всички. А телефоните с монети бяха само няколко в квартала. Не помня някой да е страдал от липса на общуване.

Не е хубаво децата да се учат да шофират, преди да пораснат дотолкова, че с крачета да достигат педалите...

Таз година профили, догодина - порнофилми...

Ей, само недоволствате и хейтвате. Като не ви харесва, не ползвайте. Google+ е пъти по - добра социална мрежа от тъпия фейс, ама като сте си свикнали с него и няма мърдане. Аз исках да направя профил на детето ми, защото ще му купувам таблет и да си сваля игри, а не да ползва моя профил. Така че това е супер ако стане. Street view-то също е страхотно, аз го ползвам постоянно за ориентация.

Какво ще попречи на дузина педофили да си направят профил на дете в случая? Смятам до 12 год да не се позволява на деца да имат каквито и да е профили в мрежите. НЕ МЕ ТРИИ МОДЕРАТОРЕ

Дали си наясно, че си част от стадото? Гугъл те контролира и ти казва какво и кога да правиш, кое е модерно, как точно стоят нещата. А ти и детето ти искаш да превърнеш в овца. Социалните мрежи искат ти да си част от тях, защото си лесно контролируем. Освен да си консуматор на таблети друго правиш ли? У ред ли си въобще? Не ми отговаряй. Няма смисъл.

Такаа. Какво е лошото да имаш таблет? Или може би вие живеете в миналия век. Технологиите вървят напред. Детските профили вероятно ще бъдат с определени ограничения. Какво пречи и сега педофил да си направи профил? Какво пречи и сега децата да си направят профил, като лъжат за възрастта си? Не ми отговаряй. Явно си много ограничен. Гледай се фейла и мълчи.

Вземе да обмислят да затварят тая простотия Г+, че по безсмислено нещо не съм виждал отдавна

Тия се ненаядоха та стигнаха и до децата. Смешници. Андроида не оправиха ама нащракаха улици и къщи. Екстра, услуга правят на ждихадисти и други таим боклуци.