Коментари - Google с нова стратегия в Play Store | IT.dir.bg
назад

Google с нова стратегия в Play Store

Google ще акцентира върху качествените приложения в Play Store.

Обратно в новината

Коментари - Google с нова стратегия в Play Store | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе каквото и да ви говорят, става дума за пари. Който си плати, неговата програма ще излиза отгоре като качествена и обратно. Точка.

Поредната стъпка към монополизиране на нета. Гугъл отдавна преценяват, кой може да е на пазара и кой не. Първо чрез търсенето си, второ чрез Гугъл АдСенс и Адуордс, трето чрез ограниченията на сайтове в Гугъл Хром, сега вече и приложенията ще фаворитизират. Много неприятна история.

Още по-лошото е, че и другите браузъри - опера, мозила - са отдавна вхромясани отдолу и те. Но какво да се прави, все някой трябва да води стадото. Ужасна пречка са за развитието разбира се, всеки монопол е, де да имах рецепта срещу това.

Аз пък се чудя, какво толкова гугълско използвате, та да ви пречи:) Освен търсачката, никакъв друг продукт не им ползвам, нито ми липсва нещо, нито ми досаждат.:)

Че кой те кара да ползваш Хромия браузър...а за другото маалко по прочети....

Напълниха се без никакъв контрол с безумни апликации, сега откриват ВИП зона за да изкарят някой цент отгоре.

Че ти да не ги преравяш апликациите една по една...затова има търсачка, гледай брой сваляния, коментари.....търсенето на програма, която ти трябва, отнема 5-10 мин. и то с пробванията на няколко....Освен това никой не те кара да висиш в магазина и непременно да сваляш всичко, което ти рекламират...

Мм, за щастие този проблем не съществува в iOS. :) Всяко приложение се проверява преди да бъде качено, затова и не се хващат вируси и 90% са само качествени приложения.