Коментари - Google спря своя AI генератор на изображения | IT.dir.bg
назад

Google спря своя AI генератор на изображения

Причина стана отказът на алгоритъма да генерира бели хора

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Google спря своя AI генератор на изображения | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копирали са алгоритъма от Дисни - там също вече няма бели.

Това е така защото се обучава да в УОКЕ културата, скоро ще каже, че и мъжете могат да реждат :)

"Тугъл обяви, че временно спира функцията за генериране на изображения на хора, вградена в нейния изкуствен интелект Джемини" това е копирано от статията, само че с променено име Гугъл и Джемини, щото трябвало да се пише на български. Кой измисли тази простотия?

Налице е дискриминация към белите, която с нищо не е оправдана особено щомсе отнася за централна и източна Европа. Лично аз отказвам да гледам подобни бози по кината и ТВ.

Няма проблем негър да стане папа, не се е случвало още, но чисто теоретично може да се случи някога ... виж женски папа - папеса просто това е против каноните на католицизма.

Не! Дискриминацията в случая е към мъжете! Негър би могъл да бъде папа, не се е случвало още, но чисто теоретично няма причина която да възпира това да се случи. Виж жена папа е против каноните на католицизма.

Женски папа е имало. Йоан Англик - 855-858 г. е пила папа. (Папеса Йоанна). Просто кардиналите не са разбрали че е жена... От тогава е следния обичай: Преди да се избере папата, той сяда на едно трикрако столче и всеки от кардиналите му опипва топките за да се увели че е мъж..

То Снежанка вече е черна, какво остава за Папата. Я да пуснат алгоритъма да покаже как са изглеждали първите 30 президенти на САЩ....