GSMA връчи наградата за смартфон на 2019-а на OnePlus 7T Pro

Класацията бе обявена и без да се провежда MWC, въпреки че традиционно бе в рамките на конгреса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъмчи аз за толкоз пари си купих файтон с два коня и 4 жени от пазара за булки! И акордеон....

Сега пробвай да ги заредиш в контакта

Краткото време за зареждане явно е ключов показател, щом се изтъква... Аз ако съм от мениджмънта на Андроид бих се засегнал, че присъства подобно нещо. Краткото време за зареждане би имало смисъл само при чести рестарти, което не говори добре или за хардуера или за софтуреа или за работата между тях!

явно имаме късмет, че не си от мениджъмнта на Андроид

Андроида за да работи трябва поне на седмицата веднъж рестарт Коментарите в гуугъл са: as designed Няма безплатен обяд

Толкова с превъзходството на ябълката. Китайците дори с непопулярна марка, на цена два пъти по-ниска от ябълката бият по всичли показатели. Как да си обясним обвиненията в кражба на технологии от една на практика изостанала технологично страна.

1. Oneplus въобще не е "непопулярна марка", а марката заради която съществува категорията "flagship killer". От години насам винаги са били сред най-удачните телефони от гледна точка на цена-параметри-качество. 2. Цената не е 2 пъти по-ниска от тази на ябълката. Iphone 11 струва точно колкото и този OnePlus 7T Pro. Дори Iphone 11 pro е само 20тина % по-скъп не два пъти. 3. И не бие ябълката по всички показатели. Ябълковите процесори по традиция са по-бързи от същото поколение процесори на Qualcomm включително и в този случа. Където и да провериш класация за качеството на снимките, Iphone 11 pro е преди OnePlus 7T Pro. Но не отричам има множество параметри в които и OnePlus 7T Pro е по-добър от ябълкофона. 4. "Изостанала технологично страна" е доста силно казано в контекста на телефоните. Да Азия произвежда процесори (или SoC) на практика за всички телефони. Става въпрос за ARM процесори. Всъщност те само произвеждат тези чипове по лиценз на някой друг. Интересно ли ти е кой е този някой друг който ги проектира? Ще ти подскажа става въпрос за някой който е в една по твоите думи "изостанала технологично страна", която не се намира в Азия. 5. Азия има още доста да краде преди да седне на масата на равно с "изостанала технологично страна".

Така и не се разбира в статията кой е пройзводителя на смартфона.

4531 ти си велик!!!

Браво!

Тоя телефон във версията с 12GB RAM има повече памет от 80% от лаптопите на пазара :-)

така отрязаха и без това орапаната ябълка

Те печелят пари. Никога не са взимали награди. Няма и кой да им даде, няма за какво да им дават нагади и никога не са ги интересували награди. Дреме им единствено за 40% марж на печалбата, без значение от цената. Моделите им са на първите 3 места по продажби. С 3 телефона прибират 65% от печалбата на целия пазар. Това не е кОнкурс за красота. Нарича се капитализъм.

Това с 65-те процента от печалбата на целия пазар не можах да го разбера