Коментари - ”Хъбъл” засне сливане на галактики (снимки) | IT.dir.bg
назад

”Хъбъл” засне сливане на галактики (снимки)

Учени от Европейската космическа агенция са успели да заснемат с космическия телескоп "Хъбъл" сливането на две галактики.

Обратно в новината

Коментари - ”Хъбъл” засне сливане на галактики (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

350 млн. светлинни години... Значи е почнало по времето на Т-рекс и май е към края си.

галактиките се сливат точно както се сливат два урагана заснети от спътник с тази разлика че процесите протичат мноооого бавно-освен това галактиките имат същата структура като ураганите -леща с фуниевиден тунел в средата съответстващ на окото на урагана и по същия начин разликата е във времето за което протичат процесите-това е мое откритие за което може да прочете в авторската ми теория на сайта ми www точка timeiscirculаr точка ком

Само че ураганите се въртят в една посока и по успоредни (вертикални) оси, докато при галактиките такъв случай е съвсем частен. А ако една в друга се нацепят двете черни дупки в центровете, тогава очите на двата урагана могат само да гледат тъпо.

Руския телескоп Хъбъл е заснел сливането на новата супер ракета с незнам колко си тератонна ядрена глава и мишената й.

"сливането е още в начален стадий, но вече е започнало"

Лелее, ами като се слее нашта галактика след 4 милиарда години, дали няма да ми напука новата мазилка в панелката дето си купих миналата година? Май трябваше да изчакам малко?

Панелката ще издържи , новото строителство едва ли.

Група руски учени направи анализ на снимките и не откри следи от противоракетна отбрана, затова двата обекта засега са безинтересни.

Г-н Трол, ако нямате какво да кажете, моля не го казвайте тук!

3евзек

Искам само да видя кой ще скочи като бик на червено.