17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пу да му се не види пак се прецаках а аз си купих 2 за по 10 000$

100% ще е с Елбрус ОС или Хуаньцю ОС... няма начин да е с Андроид. Те спряха телефоните с Андроид още миналата година го смазаха тотално.

За какво????

Да ти еба мамата

Едно устройство, пълно с компромиси... Едно време си мислех, че 6.3 инчовия дисплей на телефона ще ми е ОК за четене, но... След т.нар. "социално дистанциране" зрението ми отслабна и сега купих 10.1 инчов таблет, за да чета. Ми, с големия екран и огромната батерия няма такъв кеф просто! Само съм се мъчил на малкия екран и с малката батерия. Та и тоя "телефон" ще го купи някой, дето ще мисли, че има достатъчно голям дисплей, но ще се окаже, че му е малка батерията (примерно) и ще трябва да има компромис (за да го ползва да седи до контакта) или... гарантирания компромис - без Гугъл услуги защото е Хуявей. Иначе цената... като всяко ново нещо е нормално да е висока... Все пак ще се намерят такива, които ще го купят да си ги мерят... достойнствата на база "цена на играчката ми"... 5000лв е прекалено, на 3-3500лв ако е с Гугъл услуги, бих се замислил дали да не си сменя сегашния телефон...

И един ден някой ментално увреден уверено ще натисне бутонът RESET, и всички ще видим колко са хубави, простички, непретенциозни и функционални телефоните с бутони, които са просто телефони, колите, които са само коли, и светът, рЕзко почистен от огромно количество ненужен радиошум и електронни боклуци, барабар с "иновациите им". Очаквам този момент с нетърпение, въпреки тясно свързаната ми с електроника работа. Дотогава ще четем непрекъснато за поредната тъпа и безсмислена загуба на време и ресурси, и за поредната ненужна "иновация", от която никой няма нужда. Не коментирам марки, модели, или нещо друго. Но пример - на кого би му потрябвал изобщо сгъваем телефон? И защо още ги наричат телефони, като това е само една от функциите им?

логиката ти е абсурдна! обобщено: "дай да не правим нищо, щото все някой ще го прецака". ако прадедите ни се водеха от нея още щяхме да чакаме банани под палмата. "на кого би му потрябвал изобщо сгъваем телефон?" - на този който го купи, ако никой не го купи явно на никого не трябва. обаче няма как да знаеш освен ти лично за самия себе си дали на някой му трябва преди да бъде предложен на пазара. очевидно ако никой не купува ще спре да се предлага, но ако никога не се предлага никой няма как да се знае дали наистина трябва на някой. твоето лично мнение и разбиране си е точно това - твое лично мнение и разбиране. не е мое, не е на останалия свят ... включително когато става въпрос за телефони. от къде на къде реши че щом на тебе не ти трябва точно този телефон значи примерно и на мене не ми трябва?

Оффф, дир-ници, до кога ще се навеждате на китайците от Ху-п-миразвей!? Тая плагиатско-шпионска комунистическа компания е фитка още от миналата година, ама вие не четете ли новини, уж сте подготвени или? Хоямиразвей са резнати от Андроид, забранени са им услугите на Гугъл, от вчера имат забрана за ползване на чипове висок клас. За какъв сгъваем стол, таблет, масичка и т.н. говорите?! Те вече нямат хардуер и софтуер за работа, вие пак си взимате паричките от българския офис и драс-дрис айде, а?:)))

Някой да каже, че Епъл били скъпи...

2499 eвpo за 2 екрана и хардуер за 200 евро.. как не.

За подобни ""иновации"" вече на никой не му дреме.