Huawei завършва първия си завод за чипове

Предприятието в Ухан ще функционира и като R&D център

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато през 1999г. китайците купиха 486 технологията всички им се смееха. тогава Китай правеха обувки дрехи и др. тъпотии...

Сто Ян Го с поредната си прокитайска пропагандна повърня! Едно време ГА валяха копейки от пасоля на маскве така половината новини бяха за северна монголия! Сега орките свършиха денгите и вече валят юани от уяМИвей и колхозното посолство!

45 nm са 2 петилетки назад. Но хората наливат пари и е умове и в кражба на чужди идеи и вероятно до 5 години ще правят най-съвременни процесори.

Ухан ? 5 джи ?

Нищо, направено насила, не е издържало във времето. Тъй като демократите не знаят историята, просто ще я изпитат на гърба си в близките години. В стремежа си да изнудиш целия свят,дори и т.нар. съюзници, ще се окажеш изоставен и без изход. Няма вечни тарикати.

Телефон с коронавирус, не мерси?

Чудесно! Значи ако се помотат още малко без да плащат компенсации за чумата ковид 19, която пуснаха, ядрената гъба над Ухан ще помете освен пазара и завода на Хуямиразвей! Екстра!

За пазара и завода не съм съвсем сигурен, но в крайна сметка съм абсолютно сигурен, че така ако започне-то ТИ няма да доживееш да видиш края...

Пръвите случаи на САРС-2 са регистрирани в САЩ през Юни,2019, но не са съобщили на света... защото не са знаели че става въпрос за нов вирус.

Така е, след пробив(непълна дезинфекция) в една от лабораториите им, но понеже са знаели, не са съобщили на света

Явно не четеш достатъчно защото Франция и Италия още лятото обявиха, че са засекли в отпадните си води на някои градове доказателства,че вируса е циркулирал още ит октомври, ноември 2019 г., както и антитела в болни от тези периоди. Щатите също дадоха заден ход, защото явно не са чак толкова невинни за колкото се представят. Чест прави на Китай, че засече вируса и веднага го оповести, докато другите говореха за атипична пневмония и други подобни глупости и се оказаха некадърни да го открият!

Ами сега? Пращайте ядрените бомби, че чипа е по-силен от всяко друго оръжие и демокрацията е силно застрашена!!!