Коментари - Илон Мъск: Очаква ни демографска катастрофа | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск: Очаква ни демографска катастрофа

Шефът на SpaceX и Tesla Илон Мъск предупреди за възможна демографска катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: Очаква ни демографска катастрофа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи, умните замират, тъпите се множат като зайци.

Демек европеидната раса е на изчезване за сметка на множащите се останали раси.

Вас - може би. Ние живеем в нея.

как да вЕрваме на човечец който прави тесли... и празни Хиксове?! Я да му подарим една песен да си я турне за химн! "На т'слата дръжката"

АКО ИЛОН МЪСК СЕ ПРИНЕСЕ В ЖЕРТВА НА БОГОВЕТЕ НА МАИТЕ, ЧОВЕЧЕСТВОТО НЯМА ДА ЗАГИНЕ :))) ....

Сигурно неговата не му е пуснала няколко последователни вечери и затова бие тревога и рисува всичко в такива черни краски...

развити страни? как може една страна да се смята за развита след като не може да прави наи основните неща в природата и рискува да изчезне.

И в СССР строяха РАЗВИТИЯ социализъм. Ма изчезна. Неизчезнала държава досега няма.

едно! Пенсионерите да не спират работа, така ще отложат катастрофата с 20-30 години! Пък тоя нека да се олаби, няма нужда толкова да се стяга, човечеството като вид не заслужава такова напрягане.

за какво да говори?

Тоя, не си пие хапчетата!

Гого, къде е Бог в тази повсеместна духовна нищета и нравствено падение? Къде е Бог, да се грижи за разюзданите му люде, отдали се на разврат и похот? Гейове, лесбийки, траверси, интерсексуални и прочие заблудени? Проститутки, наркомани, престъпници и друга гмеж? Защо Бог позволява милиони да умират в бедност и болести, а други да тънат в разкош и лукс? Къде е Бог, да спре тази алчност, завист и слугинаж пред Момона? И нека дойде Видовден, та всеки Му, според делата Му ...

Йоан 3 "16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот: 17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него. 18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син. 19 И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли. 20 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му; 21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога."

Бог е изявил ясно своят свят харакер, категорична воля, закон и спасителен план за човекът и ни дал право на избор. Който търси Бог докато не е преминало благодатното време и изпълнява Неговата воля, ще Го намери и ще получи могъща подкрепа. Но човек не може едновременно да търси небесното и земното. Божието царство не е от този свят. Който се е привързал към земното царство, което е временно, има реален риск да изпусне небесното царство, което е вечно. Божието царство не е ядене и пиене, но правда, мир и радост в Светия Дух. Човек който не се е новородил по дух, не може да влезе в небесното царство.

БРАВО, ГОГО. Покръщавай ги непокръстените, посвещавай ги, защото словото на истината е като зърното - 100 ше хвърлиш напразно, но ако поне 3 пораснат, то те ще дадът плод за нови 200..... Както е казал Иисус, аз не го правя заради погубеното семе, но заради покълналото.....

За да се реши въпросът идва идеята за Марс. Там всички ще свършат и всичко е ОК. Всички хора на света имат място под Слънцето, но когато някой друг се намеси, кой къде и как да живее става лошо и за Планетата и з ахората.

разбира се, че ще намалява раждаемостта при този бум на гейове

Мъск е абсолютно прав. Крайно време е да се положат някакви контролни параметри подобно на регулирането на икономическите и подобно на пакта за климата. Възпроизвеждането на човечеството неможе да не е предмет на регулация. Най-лошото е, че мерки не се взимат за нищо докато то не достигне критични стойности и тогава с десетилетия ще се усещат негативните аспекти на проблема.

Демографска имплозия? Време е теорията на Малтус да се приложи в действие, че човекопитеците се размножават със страшна сила. Така планетата ще се спаси, а с нея и остатъците от все още оцелелите флора и фауна.

Тази сатанинска философия е в тежко противоречие с волята на светият Бог. Матей 22 "34 А фарисеите, като чуха, че смълчал садукеите, събраха се заедно. 35 И един от тях, законник, за да Го изпита, зададе Му въпрос: 36 Учителю, коя е голямата заповед в закона? 37 А Той му рече: "Да възлюбиш Господа твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа и с всичкия си ум". 38 Това е голямата и първа заповед. 39 А втора, подобна на нея, е тая: "Да възлюбиш ближния си, както себе си". 40 На тия две заповеди стоят целият закон и пророците."

Ше се намери некой неверник да те спаси от тежненията ти относно волята божия. Секи е нужен богу, даже неверниците.

Редно е да споменем и как ние се включваме в сатанинското дело да пренаселим света с ненужно никому население. Под предлог за ниска раждаемост се пробутват помощи и привилегии за раждане на дете.Резултатът го знаем всички, населението си е все същото като численост и дори намалява, но се променя процентно съотношението на нормалните хора принасящи нещо за себе си, обществото и държавата към тези, които само ползват и интересите им се свеждат само до първични инстинкти.И като последствие все повече хора на ниско духовно ниво обслужващи интересите на последните навлизат във властта.

Тази теория е на 200 години и Мъск не е открил топлата вода. Вижда се с всеки ден. А като чета коментарите, май по-добре да изчезваме. Много тъп народ.

Като правите екстраполация какъв ще бъде браят на хората през 2050 година, защо не сметнете когато е започнало увеличаването му и с какви темпове. Някой са го направили вместо вас в съгласие със скороста на поява на мутации (браяч на поколения) в митохондриалната ДНК, наследявана само по майчина линия. Тогава ще лъсне лъжата на еволюционните вавилонски митолози за милиони и милиарди години история на света. И защото тази лъжа е твърде очевидна дори за неспециалисти, на тях им трябват не един, а много на брой глобални катаклизми с които да обяснява липсата на свръхнаселеност на планетата до момента. Има твърде много лъжа в този свят.

Правят. Това че не знаеш е само твой проблем

До какви резултати стигнаха и дали са в съгласуван с биологичният чосовник в митохондриалната ДНК?

българските цигани са вече в италия и германия, така че хора ще има..жалко за Райха и бившата Римска империя.

"Хора" е много оптимистично казано...

То сие за притеснение... Кой ще купува Тесла-та, ако измрем европейците?

Да си пие хапчетата редовно тая Мъстия !!!!

И Елън Мъск го направиха световен глашатай на глобалистите и с Хокинг са конкуренция в момента. За тройка билот могат да включат и Ал Гор с неговите мантри за глобалното затопляне. Мегаполисите може да са пренаселени, но това никак не означава пренаселване на планетата. А и това не е проблем който трябва да занимава хората, а Господ. Освен че глобалистите се стремят умишлено да вкарат населението в големите градове, за да може от гледна точка на логистиката и продоволствието да се контролира по-лесно.

... Тройка билот... двойкаджия...

Най-големият Глобалист в Световен мащам, можеш ли се сетиш кой е? КИТАЙ! Комунистически Китай! СССР също беше за Глобализъм, ама под Съветска власт. Затуй си имаха и Коминтерн! Та вие довчерашните борци за глобализъм и коминтерновски слуги, как изведнъж се превърнахте във върли анти-глобалисти или може би глобалисткия евразийски проект на господаря ви В.В. Путин се провали с гръм и трясък?

да, странно се промени идеологията, някога всичките черни африкански революционерчета им бяха приятели и взимаха висше в аонсу, а сега ги мразят безплатно ..

Джагалите ще завладеят света - после метеорита ще ги прати при аллах и така високотехнолигичният ни гей-рай ще свърши, само евреите още ще броят пари.

И на тоя му промиха мозъчето да пищи за още афро араби бежанци на социални помощи които щели да плащат пенсии и да работят в несъществуващи заводи.Онзи ден гледах малко реалност.Огромен завод за стомана и различни сплави в Австрия или Германия.Преди 40 години са работели няколко хиляди работника отделно администрация.Сега заедно с администрацията са 120 човека.Всичко останало го правят роботи.Та в кои заводи нямало работници?В огромните му фабрики работят няколко рейса хора.Останалото е роботизирано.Цялата им игра на тия илюминати,рептили или там както обичат да се наричат е доста проста.Превръщат в света в едно голямо гето пълно с размножаващи се идиоти на социални помощи и после се затварят в изолирани градове добре пазени и със всякакви блага.Демокрацията и свободата изчезват остава корпоративната олигархия и феодализъм.Законите ги правят богатите.Дори безкраен биологичен живот за избрани и програмирана смърт за низшите.Нарочно предизвикват дисбаланс за да си живеят добре подобно на богове сред останалите бедняци.

Добър и сполучлив ник си си избрал

Айеее... Илон Мъск пак току що изстреля ракета и първата й степен кацна. Драгон капсулата заминава за МКС. Досвидания Росскосмос :)))) Русоляците продължавайте да злобеете!

Едно си тролът знае, едно си тролът бае... без значение от темата на статията. Най-забавното е, че точно промити мозъци като теб обвиняват руснаците в хибридна война.

А, ти си мурзилка.

Чакай, че забравих - и путлераст.

Аз съм се родил през светлите години на Развития социализъм. Мене от малък ме учеха за Великия Советский союз. Тъй че като ми промиваха мозъка ми го промиваха със съветски маршове, съветски мултфилми и всякаква друга такава форма на Съветска пропаганда. Само че порастнах и започнах да мисля за себе си с моя си мозък. Ти порастна и остана със закърнял от Съветска пропаганда мозък или може би въобще не си пораствал.

Ми те жените се борят за: - Свобода. - Еманципация. - Кариера. - (уж) равенство с мъжете, пък то си е чиста борба за превъзходство. Видяхме какво става под управлание на "по-съвършения" пол: - Yahoo - Hewlett Packard - Международния валутен фонд - Великобритания - Германия - Европейския парламент - Замалко САЩ и т.н. А да, ставаше дума за раждане. Ми не остава кога...

В Европейския парламент борбата за равенство между половете се изразява в това (поне) половината управленски постове да се заемат от жени. Е, качествата... ще се нагласят нещата... Пък и все повече тези, които изглеждат мъже се оказва, че не са съвсем...

Само български семеен кодекс и българска правова система оправят нещата . РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ ! Методът работи отлично и носи много добри резултати за хората изхранващи се от право . И за раждаемостта . Едновременно растат доходите на посочените хора а няма никакви кастрации и ексцесии . Законно и хуманно . И влачене по съдилища с десетилетия . Защо са създаваш поколение да обогатява онези ? И готово .

А какво ще кажеш за германския?

катастрофата е и към обезлюдяване а и към ислямизиране . Германия след 50 години ще е ислямизира и Италия това са заключения на изследователи.Не им пука да определено не им пука и за деградиростта и за деградиралите алкохолизирани напушени които ще са бъдещето.Още в училище марихуана друсат се с енергийни напитки и да не продължавам.То и демокрафска и икономическа катастрофа се очертава и оттам Германия и Италия може да обезлюдеят а и не само тях.

горкиа мъск..... вика си: тез, дет прават пари и са загрижени за бъдещето си изчезват. ми аз на кой ше продавам и заповедвам? разните му там небели имат друга психика и кат почнем да ги омайвам за мота "стоки" и "планове" - директно не ме отрязяват. скоро, латонисите ше се намърдат в правителството на сащ и опа, край на далаверата. евреите дърти, хитри и живеят по 100 години. гоите не им пука. БАСИ НЕВЪРВЕЖА. ХЕЛП.КРИЗА,КАТАСТРОФЕН. НЕ МУ ПУКА НА НИКОЙ!

Защо в Третия свят, мъжете които са си осигурили прехрана, веднага се оглеждат да вземат по още 2-3 жени за да им върви енето. А за бебета, които се раждат казват - Господ ги дава! Когато пък бебетата умрат от болести или глад, философски отбелязват - Господ ги прибра защото ги обича! Какво общо има Господ с това, че някои мъже са свикнали да си го завират по няколко пъти на ден? Проблемите няма да се решат с демокрация, а с кастрация на тия дето заплождат.

така са научени да си го навират такава е културата.Тези с друга култура ако няма средства не създават семейство понеже се изисква стандарт а не се живее в колиби .Понеже като си изучен го възприемаш не може да захвърлиш децато на улицата и да кажеш бай. тук е колко имат възможност да отгледат детеца щото богатите като Мъск не имат деца а се спират на едно максимум.Това естествено не решава кризата понеже богатите се увеличават по бавно от обедняващите и не решават кризата се задълбочава.

Точно Мъск има шест деца

чакай малко, чакай... да не казваш, че "да си го завират няколко пъти на ден" е нещо лошо? Да не би да е най-добре да си го завират по веднъж на сезон, и да пуснат бирено или натурално сланинено шкембе и да имат лой и в мозъка?

доста добре ще си живеем в европа като сме по-малко. на първо мяст повечко място ще има :))) няма да я има тази лудница навсякъде. по-чистичко ще стане и тези с многото апартаменти ще трябва да се научат да работят а не да рентиерстват :))) , което няма как да стане на практика и ще и.з.д.у.х.а.т супата по цитат от чичовото ... само по-височка ограда ще ни трябва и по-бързо да въвеждат тези бойни автоматичнни картечни гнезда по границата. аз криза не виждам... тези дето правят евтини и в голямо количество джаджи сигурно виждат криза!

Няма да сме по-малко в Европа, макар белите европейци християни да сте по-малко.

вервай ми ще останем само бели християни ;)