Коментари - 13 любопитни факта за Бил Гейтс | IT.dir.bg
назад

13 любопитни факта за Бил Гейтс

Повечето хора знаят 3 неща за Бил Гейтс: най-богатият американец (№2 по богатство в света в момента), съосновател е на Microsoft, един от най-големите дарители.

Обратно в новината

Коментари - 13 любопитни факта за Бил Гейтс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важното, което научаваме какво е: че Гейтс не си е губил времето да следва и да учи чужди езици - посветил се е изцяло на работата. А нашите подрастващи какво правят - до 12 клас се набляга на английски, после "висше" и накрая мислят, че ги чака светло бъдеще. На 24-25г още са с мислене на ученици, а връстниците ми като Бил са далеч напред. Хората не проумяват какво огромно време губим в учене на "чужди езици". То да учи всеки как да е, но когато паралелката в училище е "английски език" т.е. учи се основно езика и нищо друго. Накрая стават интелигентни миячи на чинии.

Бил Гейтс е най-богатият човек в момента в целия свят, не само в Щатите. Не е номер 2. Проверявайте си информацията, преди да пишете, моля.

аз мислех, че геитс е руснак като ломоносов. какво расочарование. та тои бил от отвратителните американци. не е вярно,нищо не е направил. ами нали и досега всички се избиват за руски компютри, лаптопи и телефони както преди. само комуняги имаха западни да се мъчат с тях.

путлераста ще ти каже че компа е китайски, забравя какво беше писи-ти преди бил гейтс

Ползвай гугъл дето единия от двамата му "изобретатели" е руснак, от Москва :)

14. Всичко, което знае светът за Бил Гейтс е легендата на един сламен човек. Защо ли децата му ще наследят по 10 милиона, а не по 10 милиарда - защото парите не са на Бил Гейтс. Той е скъп наемник, чиято заплата позволява да остави наследство от 20 милиона. А и леката ръка, с която се раздават милиарди за благотворителност също говори, че с парите има нещо дълбоко нередно, до толкова нередно, че трябва да се плаща, общественото мнение да не размаже Майкрософт.

защо реши, че има - мoже да си позволи да остави наследство - само две деца? забрави да го обвиниш също, че е дочел докраи "винету" и не обича "филия с мас"...

Колкото е по-прост един човек, толкова повече си вярва, че разбира от всичко. За тебе говоря, "знаещия" ...

Е бате Били, но с това U2 ме разочароваш. Ако беше казал AC/DC e любимата ми група, щях да си купя genuine Windows, :-).

Защо пък точно 13? Ами напишете 1300 неща. Ей такива статии за еди колко си неща за еди кой си или 100-те правила как да станете милионер като видя ми се иска да счупя клавиатурата на този, който ги е писал.

Бате Бил е готин, не като оня гейтак шефа на Епъл

Да ти го начука.

И аз съм правил компютърни програми и съм помагал в написването на учебни програми за училище, но тъй като сме в БГ не съм милиардер. И доста ме съмнява Бил Гейтс да беше нещо повече ако се беше родил в България. Тук мутрите те задушават по всякакъв начин.

И в САЩ е пълно с програмисти, ама не всеки от тях е милионер :)

За бил Гейтс бих казала следното - изключителен ум, в съчетан с изключително благородство. Може би Бог дарява така богато само тези хора, които имат огромна любов към хората, които са милосърдни и помагат на слабите и бедните, които "знаят", че всички сме Божии деца и сме братя и сестри и трябва да се обичаме. Щастлива съм винаги да чуя за хора като Бил Гейтс, това ми дава надеждата, че може би няма да се самоунищожим. /Разбира се, отлично знам за другата страна на монетата, чудовищния варварин Путин или варварите ислямисти..., все пак предпочитам да вярвам в доброто./

Роске, ти акъл имаш ли, ма?! Тоз чифутин е създал, управлявал и богатял на гърба на най-шпионската програма, създавана от световни програмисти под крилото на ЦРУ-то! Вярно, Уиндоусът е стопил хиляди месеци от животите на поданиците по света, ама това не съм сигурен дали е за похвала...

Като се замисля... аз бая години съм се кривил пред компа и насреща освен, че остарях, друго не съм сторил. Е, и малко мазоли съм направил на едната ръка, ама...

дайте сега и историята в 13 любопитни факта на някой мужишки олигарх: 1. Като тийнейджър откраднал първата си кола, 2. После арестуван многократно, 3. Работил зад граница с "интересни момичета", 4. На 19 утрепал първия си човек, 5. На 25 вече имал частен самолет, и не било никаква глезотия, просто всички от този бранш си имат, и тн ... 13. На 30 вече се таковал с Путя и славославел путлерастите, че са му осигурили такъв разцвет с безмозъчното си подпиране на олигархични режими.

Ти наистина имаш психични отклонения. Прегледай се.

Пощади ни, и не замърсявай форума с пошлостите си!

само не разбирам колко ще да е изкуствен тоз интелект, като това е комп. програма писана от хора, освен ако не са прекалили с изкуствените стимуланти...

Май, не обръщаш внимание на думата "Изкуствен"

Ще разбереш когато те измести от работното ти място... и без това само ровиш във фейсбуук.

Ми той и твоя мозък е един набор от електрически сигнали, ама те водим "Естествен" интелект, нали?