Коментари - Изкуственият интелект може да помогне срещу самотата | IT.dir.bg
назад

Изкуственият интелект може да помогне срещу самотата

Самотата сериозно влошава човешкото здраве, а напредъкът в технологиите на изкуствения интелект има капацитет да предложи частично решение

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Изкуственият интелект може да помогне срещу самотата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано поне не иска пари или игриво да те пита - знаеш ли с какво бельо съм в момента.

Ще помогне, доколкото помага белото. Ще направи хората зависими. Спомням си едно време преди 30 години писахме един софтуер за фирма с машини в кафенетата - целта беше само да се дрогират с невротрансмитери собствена продукция.

Типичен капитализъм - ако човек има проблем дай да правим пари от това. Къде са клубовете по интереси? Къде са агенциите за намиране на партньор? Къде са разговорите с цел стимулиране на напиране на цел и смисъл в живота? Къде са приемането и емпатията. Няма ги щото не носят печалба и изискват усилие, всъщност не изискват, усилие доколкото егоистичен човек, продукт на капитализма, да упражни насилие над себе си и да прояви нетипично поведение, хахахаха

Мисля че първата стъпка в тази насока ще е забраняването им или облагането с такива данъци, които не могат да платят. Путин -- яростен глобалист, колкото и странно да е за някои, вече го прави за много дейности, слагайки им етикет чуждестранен агент и забранявайки им по този начин да комуникират с останалите. Изобщо, като всичко се мери в долари, тежко им на тези, които не ги печатат.

По принцип си прав: ГЕТОТО е спасението за психически лабилните. Стадия принцип е основна форма на социално общуване. Редовни партийни събрания на ЧЕРВЕНА ПОКРИВКА, събота и неделя безплатни ТРУДОВИ СЪБОТНИЦИ, на 8-ми март жената ти щастливо е намляскана и опипана от всички началници. Каква самота, при такъв изпълнен със събития ЖИЗНЬ?