Коментари - Откриха доказателства за извънземен живот | IT.dir.bg
назад

Откриха доказателства за извънземен живот

Група британски учени са убедени, че разполагат с доказателства за съществуването на извънземни форми на живот, след като са открили странни частици на ръба на атмосферата.

Обратно в новината

Коментари - Откриха доказателства за извънземен живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости! Това са миниатюрни македонци. Питайте ги. След като са открили вселената, са се върнали тук.

Прилича на подземно, а не на извънземно.

Пффф.. аз имам братовчед на Марс! К'во знаете вие...

ясно е,щом са група британски учени

Първа снимка - парцал. Втора снимка - пилешко бутче. Трета снимка - парче от нещо счупено. Къде видяха извънземни тука - не знам. Освен ако счупения чарк е на С3РО (онзи жълтия)

Ммммм...пържолка....

Опаа, великите "мозъци" пак изплуваха да спамят. Вие и толкова не сте направили бре говеда!

Ами трудно е. Не можем всички да сме като тебе да сме направили много за човечеството. Евала на тебе. паметник трябва да ти направим във вашето село - толкова много си направил.

това е космическата чума

Това са джибри, га Гошо Иванов лете у космосо и беше кАчил казано за първачето у станцията...

Съжалявам, но пак трябваше да потърся оригинални материали, за да разбера точно какво става. Накратко, пратили са балон по време на метеоритен дъжд. Наблюдаваните нещица са толкова малки по размер, че няма известен на тези учени механизъм, по който да са били издигнати от земната повърхност до онези слоеве на атмосферата. Затова правят заключението, че са дошли от космоса. Все пак има мехнизъм - вулканично изригване, но за последните 3 години е нямало такова, което да е достатъчно да ги вдигне нещицата. Понеже това са предварителни данни, ще се проведе ново изследване при друг метеоритен дъжд. А съответният учен е "обсебен" от идеята за панспермията, като в миналото е работил с други учени,които в последствие са били дискредитирани за ползване на ненаучни методи и донагласяване на фактите. От мен това. Приятен неделен ден.

идеален си батка! благодаря!

По-добре да сменят текста на статията с твоя, а авторът и да се самоубие!

Авторът /в случая редакторът/ наистина е много зле, доказвал го е и преди и продължава да го прави. Добре е поне този раздел да се списва от някой по-интелигентен, знаещ и грамотен човек /на нивото на читателите като Матю/, а не от това редакторско недоразумение, което пише по всякакви теми, но за жалост - едни и същи глупости.

Може да са просто отпадъци от МКС. Всичките тези сензации накрая се оказват глупости. Ако бяха намерили такова нещо до меркурии, да това ще е сензация, но на 27 км от повърхността на земята е въздух под налягане.

глупости това са земни форми ижвърлени в стратосферата или от вулкани или от урагани или торнадо. просто учените се опитват да си оправдаят заплатите депо им дава и ги е страх да не ги съкратят

Гледайки тези "извънземни", си мисля, да не се окажат части от катетъра на някой от космонавтите от международната космическа станция

Тъпанари! Доказатества!? Че ние от каде сме дошли? Или още вярват че ни е създал някой си Дядо Господ!? Ами той от къде е дошъл? Ясно е че има безброй форми на живот пръснати из вселената-само търсят условия където да се развият

Малко ти е слаба аргументацията. А ако сме дошли от някъде то до там как сме били стигнали? Нали все в накакъв момент трябва да има елемент на възникване, а не само на пренасяне?

То че е ясно, ясно е, но къде са ДОКАЗАТЕЛСТВАТА.

Да не се е получило същото както когато Льовенхук е открил сперматозоидите, пипайки микроскопа с немити ръце?

айде да ги пращат при сирийците

Неясна снимка неясно обяснение или поеедни военновъздушни опити

Сигурен съм ,че повече няма да се чуе за това.Поредната партенка.....

То и когато погледнаха в марианската падина се учудиха какви гадинки си живеят без да им пука от гигантското налягане.Просто живота не позва граници и запълва с всевъзможни форми целия възможен обем.Защо да не са земни форми живеещи на такава височина?Това е едно от потвържденията и на панспермията.

Не знам какво толкова са открили , отдавна е доказано че живота на земята е пренесен от космоса .... поредното разхищение на пари и измислени научни знания

шо ве, станишев на земен ли ви прилича...

Да ти кажа, от същата планета на която е и Баце ми прилича.

Абе аз откога им махам на учените професори с ръчичка, ама те все не ме забелязват, пък нали всичките са с големи диоптри очила - и през телескопи не ме виждат!!! Ехо! Тук съм! Куку!

контейнерът им не е бил херметизиран вероятно и органика от земята е проникнала. Ингилизка му работа.

"Британски учени" е нарицателно за псевдоучени. Докато не се потвърди от амеракански, руски и швейцарски учени аз лично ще считам новината за поредния балон на британските учени.

+1

По-скоро е любопитно сведение, което изглежда няма и претенции за момента да е повече от твърдение, но пък е интересно. А иначе това не е точно новина - беше разгласено в медиите още около 10 септември, но за редактора тук явно е чисто ново.

ако културата и познанията ти бяха колкото злобата и комплексите щеше да си уникален гений. една бърза справка, съпоставка какво са постигнали британските учени през ВСВ е достатъчна за да потвърди заключението ми спрямо теб в първото изречение на този пост. холан.

въпросните британски учени имат също и многовековна традиция не случайно Британската империя е завладяла целия свят и все още доминира макар и не открито. на базата на любопитството, упоритоста, постоянството и тн. на тези биртански учени след време някой американски или руски или шведски такъв прави някакво откритие и хоп ето ти я рекламата и още няколко милиона нови заблудени люде като тебе.

Еваларка на британските учени!

В природата нещата се случват въпреки нас. Има ли или няма извънземни е като има ли или няма Бог. Спор безсмислен за човека. Да не говорим че всъщност нищо не се е зародило на земята без външно влияние. И това учените го знаят добре. Земята не е затворена система. Така че наличието на извънземни организми не би ме учудило никак. Както се казва в един филм..."Ако няма извънземни форми на живот ще е огромна загуба на пространство." ....хм звучи логично за нас хората нали?

Това са последствия или по точно активиране на молекулярно ДНК посреством облъчване от земята. Сами може да се сетите за какво иде реч - HAARP ?

Какво ще рече молекулярно ДНК? Колко вида ДНК има според теб?

Четири вида ДНК: ADN-B, ADN-A, ADN-Z y ADNc

става въпрос за грешка тука около нас всичко е извънземно най вече поради факта че не сме на земята..Земята я открихме преди години подават наши военни и едвам я докарахме до голям док з а ремонт още с е чудим как така жестоко е прогорена и от кого

Ами прилича на летяща п.....а.

Не, на дърт х.й кожата.

един, миналата година нали скочи от тоя ръб. тои защо не ги е видял?

той може да не ги е видял, ами направо да ги е изср*л, като е видял колко е високо.

Има тук един редактрор-всезнайко с небългарско име, който/която публикува и превежда много глупости и добре, че не ги разбира.

Иначе е малко плашещо симпатична ... Ако не съм попаднал на "аватар" ...

Хехех, същият "редактор", който преди известно време лъсна с "ПраШката пролет" в едно от заглавията си:)) А после се заяждаше с коментиращите във форума, които се чудеха дали наистина хората не са отпразнували Пражката пролет по прашки;)

В жълтеникавите медии по света гъмжи от подобни ... На мене обаче най-много ми хареса "ръба на атмосферата" ... Вероятно оформен с бод "фестон" ... В тая работа наистина има някакъв ръб ...

Много често "журналистите" си помагат с гугъл преводач за превод на някои материали. ПрофесионализМ разбиЪш ли.. В случая "edge of the atmosphere" е преведено като ръба на атмосферата. хаха Но какво да очакваш от хора, които по цял ден copy/paste-ват статии за Свирколета и Божинов.

А кога въпросните извънземни ще се срещнат с президента на САЩ?

Добре има ли още някой, който да се съмнява, че има други форми на живот във Вселената? Въпросът тук е, има ли други "разумни" форми на живот? По нашенските си, замлянски дефиниций - знаете - дали карат коли, дали говорят по телефона, дали ползват интернет и дали се хранят редовно.

Т'ва "дефинициЙ" , нещо като "КонфуциЙ" ли е?????????

Също както "историй", "партий" и много други

Щамът андромеда. Явно е било истина :)

Щом били покрити с космически прах.

Много оригинално. Много си остроумен.

Фразата ми се стори доста тъпа

Понеже, според учените, няма как микробите да са изминали 27 километра от Земята, следователно са изминали милиони километри в открития космос. Гениално!

Това го четох в чуждестранната преса преди няколко дни и всъщност "учените" са един хахо, който винаги публикува такива статии, а журналът е научния еквивалент на жълта преса. И това, което всъщност са открили е части, които според тях са "достатъчно големи и запазени за да бъдат идентифицирани от експерт в сферата", т.е. даже не са се консултирали с когото трябва. С една дума, това "откритие" можеше да го цитират със същия успех от вестник ШОК!

Да... То вулканите не изхвърлят на км височина СКАЛИ с големината на гума от икарус..