Ето къде може да отиде НАСА

Агенцията ще избира между Титан и кометата 67P/Чурюмов-Герасименко

Обратно в новината

Коментари - Ето къде може да отиде НАСА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето какви заглавия взеха да използват... Липса на креативност, липса на стил на писане... Все едно са предназначени за деца от детската градина.

Мисля, че Титан е по-голяма и интересна цел. Нали японците се качиха скоро на комета. Впрочем на какъв период минава тази комета?

Където и да отиде все ще се осере. Само като тръгне да не забрави да си прибере гъзоблизниците от Козяк, че на нас не са ни потребни

765, пълен глупак си

Отде ви изравят бе.

Може да отиде на майната си. Само там. Другаде не може

Кажи им го кажи, закъде са НАСА и останалия свят без прозренията ти. Отде ви изравят бе.

NASA може и да отиде, ама ти ше си останеш в редакцийката на ДьИР до пенсия, ...

Направо ще се пресели там! Новият им офис, един вид... :)

6 стъпвания на хора на Луната, единствените Сонди звън Слънчевата система, единствените Сонди на няколко милиона километра от Слънцето, работещи, единствени, Сонди около Юпитер, единствени Сонди около Сатурн, единствени сонди около Плутон, Нептун, единствени, Сонди на астероид, единствени, Космически телескоп, единствен Тази година ще качват втори още по-голям

Главата ти звъни, приятелю, от камъчетата, с които са ти промили мозъка краварите... ;)

По-скоро твоята звъни от опорките на руската тролеферма.

това ли са опорните точки от Козяшката помийна яма? забравил си "единствените стъпвали на слънцето няколко пъти през нощта да не им е много топло"

"сонди с кретеноид единствени"?

"и на МКС ги вози Роскосмос единствени"

Какви единствени бе звънко ? Това да не е някакво състезание ? Мисиите са полза на науката. А и останалите държави от отдавна плащаме за напредъка и постиженията на САЩ. Знаеш ли колко трилиона е външния дълг на САЩ ? Така, че сме си платили за тези постижения...

Американците първи и ЕДИНСТВЕНИ: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескоп в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13Сонда до астероида Бену 14.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 15.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 16.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 17.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 18.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 19.Направили самолет излетял на височина над 100 км и вероятно има още много.

охооо опорните точки от Козяк явно са повече. И дебилите явно също. стъпиха на Луната ама на замята в Холивуд.. Колко още кретени има да вярват на тия мантри?

забравил си "първите успяли да запушат тотално клозета на МКС и единствени в тоя успех"

И какво от това ? Искаш да кажеш, че те си гледат само техните интереси и се развиват за сметка на останалите страни ? Ммм дамм така е... прави си

Това е поредната измислица за шарани - хамериканците никога не са излизали в космоса по какъвто и да е начин. Единствените, сторили го до сега са от братска Русия.

разкри краварите в измама. А кои всъщност са "краварите"? Да не са онези зелени човечета, които ти се явяват след злоупотреба с долнопробна парцуца?

Не знам . Парцуцата ти я разбираш явно

Според мен Европа или Енцелад биха още по-подходящи

дето каже холивуд , там отива .

Твоя Холивуд на 4-и километър го знаем вече всички, айде марш обратно в леглото.

знаеме че си наясно с 4-ти километър

Хем си знаеш какво следва като се напънеш да ми се репчиш хем току пак опитваш. Кажи на доктора да ти увеличи седативите, видимо не ти стигат.

Венера даже още повече прилича на Земята. Е, вярно че дъжда е от живак а облаците - от серни пар,и ама иначе си е направо 1:1 със Земята ...

те е патил? Вземи прочети поне нещичко от уикипедия за Венела преди да бръщолевиш глупости.

Къв живак те гони бе дебил неграмотен?

Титан! По-добре в тази посока.

Стани богат - първа и единствена мисия

Мнооого оригинално.

и вярно

Даааа, закъде е светът без умствено изостаналите ти баналности.

Питайте Холивуд, там най-добре знаят каква е следващата анимация поръчана от НАСА

Не ти ли писна да врещиш бе, докторитекато не могат да те излекуват поне успокоително да ти дадат. И не ядосвай санитарите да не те вържат пак.

не казваш какво е dp. - double penetrated? сигурно. щото те гледам че си много възбуден. споко. още ще има ако така продължаваш