17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооооооу пишете статия за България какви са тези орентировъчни цени " $1765 или 1399 паунда. "? Толкова ли е сложно да напишете левове или евро?

телефоните на тоя етап са изчерпал се бранш. просто няма какво съществено ново да ни предложат. чудно ми е какво толкова ще предложат, че да оправдаят скока от 789$ на S9+ към 1135$ S10+ (със същата памет). Това са почти 44% повишаване на цената спрямо миналогодишния. Дори кожодерите от Апъл никога не са си позволявали такъв смел лъвски скок в цените.

Ако го обърнат в левове ще звучи доста сериозно сумата. Аз лично повече от 300 лв за нещо, което размятам поджобовете си няма да дам. Има отлични телефони в този ценови клас, които не остъпват кой знае колко на "флагманите". Все пак основната работа си я върша на лаптопа. На телефона се кьоря само ако се налага!!

Всички тези нови супер телефони са дивотия, лъжат ни непрестанно и има глупаци които купуват. Аз си взех Nokia 2.1, супер е, струва ми 209лв, направо без пари.

400$ за материалите и другото за реклама+такса гъзария.

Тази входна врата с три шпионки няма ли да е онзи сгъваемия шезлонг, или онова щеше да е Galaxy X? С коя страна нагоре да го поставям на масата в Биад?

Скъпи играчки със скопена несменяема батерия гарантираща че след 2 години пак сте на кукичката за шаранчета. Не мерси!

И пак с грешния ръб на дисплея... Откакто сменям протектори за по 50лв на всеки две седмици заради тоя тъп ръб, няма да купя повече телефон с такъв. Тъпаците от Самсунг не ми отговориха дали планират да пуснат телефон с нормален ръб... Вероятно когато Note8-цата ми приключи жизнения си път ще мина на Nokia 8.1 или какъвто е топ модела им в момента...