17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак с грешния ръб на дисплея... Откакто сменям протектори за по 50лв на всеки две седмици заради тоя тъп ръб, няма да купя повече телефон с такъв. Тъпаците от Самсунг не ми отговориха дали планират да пуснат телефон с нормален ръб... Вероятно когато Note8-цата ми приключи жизнения си път ще мина на Nokia 8.1 или какъвто е топ модела им в момента...

Скъпи играчки със скопена несменяема батерия гарантираща че след 2 години пак сте на кукичката за шаранчета. Не мерси!

Тази входна врата с три шпионки няма ли да е онзи сгъваемия шезлонг, или онова щеше да е Galaxy X? С коя страна нагоре да го поставям на масата в Биад?

Всички тези нови супер телефони са дивотия, лъжат ни непрестанно и има глупаци които купуват. Аз си взех Nokia 2.1, супер е, струва ми 209лв, направо без пари.

телефоните на тоя етап са изчерпал се бранш. просто няма какво съществено ново да ни предложат. чудно ми е какво толкова ще предложат, че да оправдаят скока от 789$ на S9+ към 1135$ S10+ (със същата памет). Това са почти 44% повишаване на цената спрямо миналогодишния. Дори кожодерите от Апъл никога не са си позволявали такъв смел лъвски скок в цените.

400$ за материалите и другото за реклама+такса гъзария.

Алооооооу пишете статия за България какви са тези орентировъчни цени " $1765 или 1399 паунда. "? Толкова ли е сложно да напишете левове или евро?

Ако го обърнат в левове ще звучи доста сериозно сумата. Аз лично повече от 300 лв за нещо, което размятам поджобовете си няма да дам. Има отлични телефони в този ценови клас, които не остъпват кой знае колко на "флагманите". Все пак основната работа си я върша на лаптопа. На телефона се кьоря само ако се налага!!