Коментари - Конгресмен от САЩ: Луната е малка планета от газове | IT.dir.bg
назад

Конгресмен от САЩ: Луната е малка планета от газове

Според Шийла Джаксън Лий слънчевото затъмнение се е случило, заради рекордното приближаване на земния спътник до нас

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Конгресмен от САЩ: Луната е малка планета от газове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова може да се очаква от цветнокож.

Демократи сър!

Дори и в САЩ Русия и къде ли не по света си има неграмотни кретени като местния копейкин и маса от другите в парламента.

Само да не се окаже че тая е права,а всички ние в грешка :)

що да не критикува Уикипедия... която от както позволи на сульо и пульо да създават "съдържание" за нея, и се отказа от принципите на първоизтичникът си , сиреч Енциклопедия Британика, публикува и по-странни "научни" твърдения, кой не помни епичната издънка на възмутените български майки, които позовавайки се на Уикито твърдяха че в учебниците по физика има грешки относно физико-химичните свойства на водата, "авторитетът" на Уикито беше толкова голям че почти цял ден българските телевизии ни занимаваха с това "откритие", като "водещите" журналисти демонстрираха колко бързо се забравя наученото в училище и нагло критикуваха авторите на учебниците по физика, които според тях грешели а Уикито не.

Да, бе! Всички негрота сте дошли изпържени от Слънцето, където сте създали цивилизацията на "Къдравите Коси"! На тая й трябва една капсула на Южноафриканеца Мъск и да я прати да бере тръстика на Луната! Аре гепи мотиката, че ми доде много демокрацията...

ги избират като наште депутати,или с писма от оня свет или в гетото

А глобалното затопляне е голяма пръдня на конгресмени, ама е много доходно, защото те от данъците живеят.

Те научните твърдения на заинтересовани и добре подкупени учени са най-страшните. Те учените всъщност са единствените, които цял живот от подкупи живеят. За да получи учен пари трябва да напише политически правилен проект с предизвестени резултати от "изследванията" и съответния заинтересован политик да му даде подкупа, наречен грант/стипендия.

Стига да има власт да го докаже всички ще ни направи на газове. Или най-малко на ваксинирани лунни газове.

Е то като и се види цвета и става ясно що говори глупости.

Скоро КИТАЙ и РУСИЯ ще ги отсеят и ще оставят 10 % нормални хамериканци

Всеки уважаващ себе си съветски отпадък смята, че американците не са ходили на Луната, че го пръскат с кемтрейлс, че Земята е плоска и че ваксините вредят.

За сметка на това, за амеликанските гъзоблизци е трудно да повярват в тераинженерството, въпреки че само преди два дни имаше статия как в два щата е забранено по закон такива есперименти с пръскане на аерозоли но други както и Швеция такова е пореведено без много шум. Розбира се за реднека доказателствата за манипулирани записи от пътуването и станалото на луната не са важни. Нито пък стотиците достатъчни доказателства как 9/11 е вътрешна работа.. Достатъчно легитимни специалисти се изказаха за съмнителните ефекти от т.нар. "ваксини" както и за това какво всъщност е основната причина за това масово "ваксиниране" но отново, бургерманиаците е по-важно да плюят вместо да осмислят как бавно и поетапно техният живот става пречка за господарите на които се кланят..

Какво е яла тази, че и се привижда само газове?!

Налей си малко мозък в главата, прочети това-онова и тогава се изказвай по глобални проблеми. Съгласи се, че не може човек с акъл на дете от детската градина да дава тон за тези неща. Гледай си бигбрадърите или каквото има в момента и не мисли много, че на хората им става лошо като видят какво има в главата ти.

Според теб, мазна подлого, соросиден лизач - може да е така, ама не е вярно! А че ти си подлога и минетчия - личи от самолет!

Защо смяташ така, блонди? Защото не се подчинявам на съветската доктрина ли? Ами, целият свят не се подчинява, освен нещастниците във вашето блато, начело с твоя господар. Между другото, нали знаеш, че той се ваксинира?

Ми такава цензура като сегашната не е имало в Дира, явно вървим към "светло" бъдеще....

Бе и ти не си от най-умните, щото това за Луната си тръгна от САЩ. И това "съветско" за всяка тема, също говори за дебилизъм.

Да даде един банан на това

тстстстстстстс ром хахахахахахах

Хехе задължително има роднинска връзка с тая

За конгресът явно такива ги избират.