Коментари - "Копачи" на биткойн си купиха 4 канадски ТЕЦ-а | IT.dir.bg
назад

"Копачи" на биткойн си купиха 4 канадски ТЕЦ-а

Общата им мощност от 310 мегавата ще захранва крипто фермите на Hut 8

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - "Копачи" на биткойн си купиха 4 канадски ТЕЦ-а | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупак, този писал статията хабер си няма....биткойн с видеокарти... Дрън дрън

Сега може Ковачки да почне с неговите да "копае" и държавата да го субсидира, а може и ТЕЦа на Доган да се включи ( което няма как да стане, защото само Бог може да го включи чрез някое чудо, но иначе го водят "студен резерв" дето ще се включи при нужда и държавата плаюа всеки месеж стотици хилядя за нещо дето не работи и няма да работи).

А защо е "канадски електроцентрали за природен газ", а не канадски електроцентрали НА природен газ

Тая гнусна криптовалута трябва да се обяви за незаконна, а "копачите" й - в пандиза, да копаят камъни, та да свършат нещо полезно. Криптовалути - без никакво покритие реални блага, само точене на ел.енетгиия и замърсяване на природата.

Там нямат ли си закони против климатичната катастрофа, ами продават ядрени централи на алчни сульо-пульовци за копаят крипто и да тровят атмосферата.

При съвременните схеми на финансиране - защо не. Ако спечеля - печеля аз, ако загубя, губи само банката. Във втория случай - голям праз, нали централната банка рано или късно ще рефинансира всичките глупости.

Очаквайте подобрена версия: Биткойn копачки с АЕЦ. Само сега в OLX :)

"... си купи четири канадски електроцентрали за природен газ ..." С електричество ще произвеждат газ?!?!

Поредната "ЕКО" педерастия!

Че ти е евро, едва ли, ама че ти е гейско - със сигурност!

чудесен момент Канада да забрани копаенето на криптовалута

ехх, че си гад ама :)))))))

Ако някой думне централите и спре тока кък шъ си купити един хляб от магазина?

Не я дръж в килера на тясно - дай си на мисълта 2 метра пространство да живне и тя малко ... като спре тока, хлябът на огън ли ще го пекат? И в магазина касата с динамо ли ще я захранват?

Хляба ще го пекат на огън както е правил дядо ти и ще ти вземат парите без касов апарат. Защото са пари. Тези Биткойни даже отзад не може да си ги вкараш защото не са реални. Поздрави на майките ви ИТ кавали пишкосмукачи!

С толкова много енергия, балона ще се надуе твърде много и поразиите при спукването му ще пометат бая народ и инфраструктура.

Това ( добивът, търговията и трупането на криптовалута ) е просто техника за унищожаване на излишните пари - за Американеца ( както физически лица, така и компании ) парите НЕ СТРУВАТ нищо - щом милиарди струват FaceBook или X - какъв е проблемът да се поизгори малко газ за да се "копае" виртуална валута? Обръщаш платената стока ГАЗ на енергия, която записваш като криптомонети. Зер е по-добре да се наливат в Африка или срещу климатичните промени?