Коментари - Космическите сили на САЩ са обидени, че никой не ги взема насериозно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от как бягаха през глава от терористите в Афганистан какво уважение направо си е унижение!

Първите независими космически сили си звучи страшно. От кой казаха че са независими?

Важното е че усвояват милиарден бюджет за да си чешат макарите...

Ами как да ги вземем насериозно, като съм сигурен,че и други,освен мен, чак сега съвсем случайно разбират, че съществува такава организация?!! И при такава слаба PR кампания, как да ги вземем насериозно?

Абе бунакел, кютай си на слижбицата. Докато те разберат че си идиот и ще си пенсионер.

Ох, горките те! ... Хъртнали им филингса на Космическите Наркомански Сили!

тов е Зимбабве с фондова борса ама пак фалирала /Джгоузеф Стиглиц-американски икономист/.

Хахаха, ако не е ибрикчи Гогов, ще е тая пача, хахах! Да предположим, че ще следва дописка как жълтурските ''космически'' сили или пък мужикистанските са вземани съвсем насериозно, м? :) Мамини те, гъ.золизни дир-ници.

Слагам ти минус по една единствена причина: ми не ме кефиш, бе копеле!!!

... гледали са Space Force. Там всичко си е показано както си е...

Аммм, за терзанията на някоя мръхла ли пишете или за военна структура? Били обидени и разочаровани! Явно нямат никаква работа, щом имат време да публикуват такива дебилщини. Или пък новината е фалшива.

"Оттам са разочаровани от факта, че голяма част от населението не знае нищо за новия военен клоУн"...

Те така и Путин е обиден , че го слагат на к.......ра си!

За тяхно съжаление руснаците ги изпревариха в тази област още през 80-те години на миналия век с техните "%Алмаз" и "Рубин" които не са с дистанционно управление или на автопилот, така че.....

А бе те руснаците все са първи шъ знайш и затова заплатите им са в пъти по - малки от на най - бедната и идиотска държава в ЕС, т.е. нас.

в пъти по малки!.Япак от кои точно са в пъти по малки, че пак голям смях.

При сравнение на минималните заплати в двете страни, мухльо. И се научи да пишеш грамотно, че голям смях. Идиотизмът ти "ЯПАК" се пише разделно, че иначе има голям смях.

Излиза че американският военен не може да изхрани даже партньора си, па камо ли да се отдаде на мисли за децата и армията... след 90-те години на миналият век руснаците поне този урок си научиха-)

До по - горния. Пич, не си с всичкия си.

Ти си такъв, не и цялата държава.

До по - горния. И ти не си наред.

Тази дописка вероятно е спонсорирана от пАсланик Митрофаньова и руската кочиня/пАсолство в Бг!!! Няма как да не е така, защото и пеленачетата знаят, че НАЙ-КОМИЧНИТЕ "космически" сили са тези на Дима рАгозин!! Т.е. "руските кАсмически сили" са най-смешните, затова не се напъвайте много драги русофилЕ, щото знаете-когато планината много се напъва, ражда мишки!!! А после гушка пИшки, питайте рАгозин ....

Такива глупости се получават като се преписва от руски пропагандни сайтове, със свободни тълкувания и преиначаване на казаното или написаното. В Милитари.ком пише съвсем друго и няма думичка за обидени.

В Military com Network много повече ги вълнува че семействата на американските военнослужещи гладуват... а като си гладен няма време да мислиш за друго (As US Troops and Families Go Hungry)

Космическите сили на Съединените щати са клоУнът на космическата служба на въоръжените сили на страната.

Поне си имат космически сили САЩ! Кво да кажат Рогозин и алкаши с техният Роськомикс! БУХАХАХАХА

_stankow

Че какво пък толкова да кажат - Русия също си има Военно-космически сили. Включват ВВС, ПВО, ПРО и космическите войски. Сформираха ги 2015-та година. И какво толкова ? Поне не се оплакват, че не им "обръщат внимание". А пък Роскосмос няма нищо общо с тях. Роскосмос е гражданска организация, ВКС - вид въоръжени сили.

Абе тези са първите независими космически сили.

то за това Краварите купуват ракетните двигатели ор Русия...аман от "компетентни " изказвания от герберастко атлантичеси лайнари.

Никой не купува ракетни двигатели от Русия! Това е лъжа!

Айде пак,..едно и също... Стига с тея глупости вече. :)

_stankow

Не е лъжа ! Американците вече не купуват руски двигатели. Защото ги изкупиха докрай :) Миналата година купиха последните 24 броя. Нататък - да се оправят сами - BE-4, Раптор и т.н. Като гледам докъде са BE-4 и Раптор може пак да опрат до руснаците :)

Stankoff,и кво им е на Мъсковите двигатели,че нещо не те разбирам ( не че в другите ти писания съм те разбирал де) ??? Миналата година тея двигатели имаха повече полети,отколкото всички други взети заедно. СпейсХ,Компанийка със 7000 служителя срещу Роскомикс с 250 000 И ако махнем тестовите полети,в които нарочно опитват всичко зад предела и е нормално понякога да има грешки, в останалите нормални полети НЯМАТ ни една издънка !!! И кфо тогава не им е наред???

СЪРДИТКО ПЕТКО ПРАЗНА МУ ТОРБАТА.......... НЕ Е ЛИ РЕДНО ПОДОБНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ ДА СА ДИСКРЕТНИ И СЕКРЕТНИ???

Ами наследили са го от този дето ги създаде...и той не е взиман на сериозно, освен ако не прави глупости. Ако искат космическите сили на САЩ да бъдат взети на сериозно да започнат с гръмки изказвания...

Нещо написано, нищо не казано.

_stankow

Намекват ни за нещо. Може би предстои техен важен старт. Таен. Ще разберем след години.

Мухахахаха