17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А когато се привикне и си иска дозата - до тотално затъпяване!

Филип Дик е написал почти всичко под въздействието на ЛСД - "Човекът от високия замък", "Зов за завръщане", Писъци", "Сънуват ли андроидите електроовце" (Блейдрунър), "Специален доклад", "Камера потъмняла"... да изброявам ли още? :))

що дрънкаш глупости? По твоята логика без LCD нищо от това нямаше да напише така ли? Откъде ви копат такива "изумруди"? Големите таланти в музика, литература, живопис, скулптура и всякакво друго изкуство създават великите си творби, защото имат вътрешни противоречия, нещо ги разкъсва отвътре и напира да бъде изразено чрез мерена или немерена реч, ноти, бои върху платно и т.н. Ако само LCD-то беше причина за такъв резултат всички наркомани щяха да бъдат гении в изкуството. Ама не са. Остават си едни жалки нищожества. А това, че някои талантливи хора на изкуството, най-често музиканти, вземат наркотици няма нищо общо с резултатите от тяхното изкуство. Просто средата им е такава и животът им е прекалено напрегнат и динамичен. Наркотиците са средство, което смятат, че им помага да преборят стреса, но това само влошава нещата. Друга причина да ги вземат е, че е модерно в техните среди. Но никой не е станал гений, защото се е друсал с наркотици.

е като е толкова добър защо умниците не се увеличават в света а само тъ..панарите

A добро утро

Я виж ти ! ще се окаже, че това е полезен за здравето наркотик. Браво на левите либерали.

О, дааа! ЛСД направо прави всички овце и говеда гении! А пък да знаете три мощни дози кокаин, гарнирани с кофа райски газ кво праЯт!!! Полека, лека, от марихуана, сега и ЛСД, наглосаксонската измет пробутва вредни химии за хората, за да може после да ги управлява лесно - като се формира зависимост, правиш това, което ти казват, иначе не си получаваш дозата. Това е свързано и ковид-педерастията, с педалската шарка и куп други неща. Педерасът Гейтс обаче се оказа много тъп и избърза с изсиранията си за борба с пандемиите, затова и много хора още тогава го усетиха. Щял да се бори с новите бичове за човечеството - пандемиите, пък напуснал ръководството на насраната му кочина Майкрософт ...., хайде не на нас тези! Пък и какво може да се очаква от педала Гейтс, който за 30 години не можа да извади свястна и работеща без проблеми ОС?

Овцете са за стригане и колене ... не да стават вълци .

аз същия ефект си го докарвам с 1 шише водка и 'Baby TV' . там има цветни преливащи се форми

ЛСД е много опасен наркотик Токсичността му е голяма поразява и унищожава КЛЕТКИ на ЧЕРНИЯ ДРОБ които НЕ се възстановяват При ПРЕдозиране с ЛСД се достигнат нива близки до клинична СМЪРТ/ СЕРИЯ ОТ Тунели,видения на Демони ,дяволски сили същсетва от АДа,допир с ниския Астрал и ТЪМНАТА страна на човешката душа,сцени описани в Египетска ''книга на Мъртвите''/ При нормални и малки дози се полуавт еуфорини с-я супер цветни неонови халюционации многообразие от геометрични форми ,флорални мотиви и анималистични лица с фантастични тела с променещи се форми

Дааам! Особено когнитивната страна! значи след хапче две SLD и така ти се отваря мозъкът, че почваш да виждаш извън времево пространствения континиум на тази вселена! А мга да ви кажа, че там има и дракони и китове, летящи при това, има всичко! Така, че да ъгласен съм явно LSD наистина може да ти отвори знанието и незнанието към паралелните вселени!

тая реклама на ЛСД едва ли е добра идея...

_stankow

Целта им не е LCD, а канабисът. Отвличащ маньовър. Ще досадят на обществото с LCD (наистина тежък наркотик) и накрая ще кажат - добре, няма да е LCD, тогава - нещо лекичко ... Наркомански финтове ! :)

А с тревата как стои въпросът? Че нещо много ни убеждават колко безвредна била.

_stankow

На магистралата за Пловдив вече има рекламни пана. Канабиноидни препарати. Никой здрав човек не ги взема, никой наркоман не ги взема. Защо ги рекламират ли ? Ами за да притъпят вниманието към изображението на тревата, към корена "канабис" и производните думи. Да го направят нещо обичайно. Мръсни наркомански трикове !

а бе ти па никога ли не си пушил коз ? не съм запален , пушил съм 3,4 пъти и не е нищо особено, нито ми харесва . при продължителна употреба (8-10 години) почваш да оглупяваш (както и от алкохола), но поне ти е здрав черния дроб и сърцето

Тези експерименти не ги ли правихте вече 60-те - 80-те на миналия век - сега пак ли? Lucy in the Sky with Diamonds

Абе вие нормални ли сте ...

_stankow

Има ли "нормален" зависим ?