Коментари - 5 млн. пароли за Gmail изтекоха, 1-2% работели | IT.dir.bg
назад

5 млн. пароли за Gmail изтекоха, 1-2% работели

Преди дни технологични блогове съобщиха, че 5 млн. откраднати пароли за пощата Gmail са публикувани в руски форум. Google обаче отрича за атака над сървърите.

Обратно в новината

Коментари - 5 млн. пароли за Gmail изтекоха, 1-2% работели | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

или сами са ги продали на некой дето се е издънил и сега се оправдават

)Трябва да си пълен идиот за да ти откраднат паролата. моята е 123456789 nadiravdirnika и никой не може да ми я разбеи, а ако някой от mail.dir.bg чете, може ли да ми обясни каква е тази дивотия с тяхната поща, която постоянно се бъгва.

> 5 млн. пароли за Gmail изтекоха Мислете си за мелодийката "Васко да Гама от село Рупча и пейте с мене: Тече-е-е, всичко тече-е-е. Джимейла няма бряг и ни влече. Няма как.

като след сношение. Те, ония имат една цел - да ни направят роби. Кокото повеч, толкова повече. И по-добре, но за тях. От вас зависи дали ще е така. Методите са свободни, но общо взето те ги създават, предлага и налагат, възпозлвайки се от конюнктурата. За вас остава да се възползвате от ума си и душата си. Бог напред, ние след Него!

паролите са откраднати с фишинг. Най-добре е да се сложи SMS двустепенна автентикация и тогава подобни откраднати пароли нямат шанс

Най-добре е 3 степенна защита. Третата степен е писмо по пощата.

Откраднати са с различни методи.

мислиш ли че паролите са откраднати за да ти четат пощата по-скоро се надяват да ползваш една и съща парола навсякъде и да вземат някой лев от онлайн банкиране или пейпал и т.н.