Microsoft пуска смартфон с два екрана

Това ще е първото Android устройство с два дисплея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е флагмана на яж ми уя питам аз

Скоро ще има телефони с 10 екрана, които се нагъват като хармоника.

Dir-а! - Оправете си подзаглавието - "Това ще е първото Android устройство на M$ с два дисплея". Иначе, LG GX8 DS си е точно с два дисплея и е на пазара от вече една година.

На единият порното от Twitter, на другият БИСЕРИТЕ словоблудствани от ДИР.RU.

Аз не знаех, че Microsoft правят и хардуерни неща ... освен онова там у-во за игрите -- Xbox. Уж бяха собственици на Nokia, пък се усраха и отказаха ... сега правят телефон, но не с тяхната Windows, ами с конкурентната безплатна Android ... Ебах ти и безумието ... ебах ти и Билгейтщината !!!

Бил Гейтс отдавна няма нищо общо с управлението на M$. Там, от 2000-та, се вихреше Стив Балмър, който взе решението да се купи Nokia, а после дойде Сатя Надела, който пък изпълни поръчението да загроби производството на телефони с тази марка. Всичко това - с идеята, че най-накрая Surface устройствата ще получат по-масово разпространение. Засега - не им се получава

Ами кат не знаеш питай! Майкрософт правят диоста хардуерни аксесоари от десетилетия и качеството им не е лошо. Отделно правят Xbox който също е хардуерен. Отделно имат серия лаптопи и таблети Сърфейс. Няколко пъти се опитват да правят телефони и мобилна ОС за сега безуспешно. Тоз път с Андроид може и да им провърви, ще видим. Със сигурност печелят доста повече от софтуера който правят. Но си правят и хардуер.

ИТ индустрията явно е в криза - от години предъвква едни и същи глупости в най-различни вариации, скука, никакви съществени иновации.

Е що ве, куантума не ти ли е фън?

Аз пък се чудя дали да си го купя този смартфон с двоен екран, или да изчакам да започнат да правят с четири екрана, които се сгъват на два пъти. Подочух, че в момента ги разработвали. Не ми е необходим, но щом е нов и скъп, задължително ще си купя. Иначе не говоря много - то акраните поизмряха ... Чатя из Фейса, играя игрички. А за разговори имам една стара Нокиа - с нея съм сигурен, че няма да ме остави батерията по средата на разговора. Или пък да взема да си купя оня телевизор с прозрачния екран. И той не е много функционален, ама нали е нов.

Ако беше с Intel процесор и пълноценен Windows 10, можеха и да спечелят много.

О, да. Това е бъдещето. Днешните компании ще изчезнат точно така, както изчезна Нокия, в деня, в който новият Джобс излезе и направи презентация на такъв "телефон" но с пълноценна операционна система и responsive UI, който може да работи и на desktop монитор. Много добре ще ми дойде едно такова с arm и линукс.

Ами те - Microsoft и HP, направиха такъв телефон - HP Elite X3 (да, с ARM процесор, с Windows 10 Phone, когато работи като телефон и с чист Win10 - когато е свързан като десктоп система).... и след само половин година прекратиха разработката и поддръжката на Windows Phone, при това след като бяха минали и успешни тестове на "Проект Aurora", за пълноценна поддръжка на Android приложения под WinPhone. Ясно е, че не са се разбрали с Google, но така или иначе - един страхотен проект пропадна.

От тия и безплатно да раздават - НИЩО НЕ ЩА!

По-добре ЕЛКА с калъфче

Само заглавието прочетох. Пуска е с главна буква и с това не започва изречението (1-2 клас училще). Това означава, че "Пуска" и име на нещо. Лю-Лю-Лю мисирки...

искам да видя как някой телефонира от това... нещо. Вместо да ги правят да се побират в джоба като се сгъне, те скоро ще ни ги продават с раница за гърба.

То не е с него да крещиш по кръчмите :) Взимаш си блутутка и готово :)