Коментари - UK фирма набира средства за лунна мисия (видео) | IT.dir.bg
назад

UK фирма набира средства за лунна мисия (видео)

Британски консорциум представи плановете си да изстреля роботизирана сонда, която да кацне на Луната до 10 години и да изследва нейния южен полюс.

Обратно в новината

Коментари - UK фирма набира средства за лунна мисия (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли защо създателите са направили гравитацията? За да е сигурно че изпръжненията ни ще си остават тук!

DuREX333

Веднъж стъпиха там и бяха принудени да не стъпват повече поради не знайни какви причини.. Сега пак стъпват и нищо чудно пак да замажат медиите от ново...

САЩ преди 46 години "кацнаха" на луната с екипаж от хора, ;) Британците толкоз ли са назад с технологията да пращат само сонда.

Интересен въпрос!!! Замисли се върху него и ако задълбаеш, ще се убедиш, че САЩ са кацали с живи хора на Луната и са ги връщали живи обратно на Земята САМО в уютно ХОЛИВУДСКО СТУДИО........................!!!

Като "задълбаеш", ще стигнеш само до септичната яма. През 60-те е било въпрос на престиж да пратиш хора там, а и автоматичните сонди все още са били ненадеждни. Пилотираните мисии до Луната приключват, защото стават прекалено скъпи, рискува се животът на астронавти и през 70-те цялата работа вече е можела да бъде свършена от сонди, както руснаците демонстрираха със своя "Луноход"...май теб са те правили в холивудско студио.

Предлагам всички българиа да себерем по едно левче чрез СМС-и и да изпратим целия Плевню да ''облагороди'' Луната с ДНКА-то си. Само така можем да се отървем от него....

Аз бих искал да пратим Боко, ама той много тежък, ще трябва голяма ракета

Каква чест да ти пратят ДНК то на луната в капсула на времето и да я заровят на луната. Много ми напомня на едно действие което кучетата в парка редовно го правят.

Ганчо си...

Кажи де, има ли смисъл подобно действие, освен да начеше егото на някой човечец, вярващ в чудеса?

виж ся пич. човека е смъртен и винаги си е търсил начини да остави нещо след себеси. някои вярват в живот след смърта, други правят деца, тези пък ще си оставят косми на луната. човешко е.

Никъде не пише, че ще оставят косми, а генетичен материал. Така, че на Луната ще заровят капсула пълна със сперма.