17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то имаше такава болест, при която не изпитват болка. И непрекъснато трябва да се пазят, за да не се нараняват, че не го усещат.

Болката е един вид сигнално средство, което ни предупреждава, че се случва нещо нередно с тялото ни. Ако премахнем тази болка и се превърнем в безчувствени киборги, до какво ще доведе това, освен, че ще живеем с илюзията, че всичко с тялото ни е наред, а в същото време може и да пукнем без да разберем защо... Въпросът по-скоро е да намалим болката до поносими нива, вместо просто да я блокираме или премахнем изобщо. В природата няма случайни неща, както и във физиологията ни, така че такъв род експерименти не винаги е полезен. Както се казва "много хубаво не е на хубаво"! ;-) Тук можем спокойно да споменем аналогията с генно модифицираните породи кучета, които са "произведени" специално за кървави боеве. Тези кучета например, нямат изобщо рецептори в кожата си, така че не усещат никаква болка по време на боя с други животни. По този начин дадено куче може и ще се бие докрай с противника си, без да разбере, че например му липсва ухо, лапа, крак или направо част от тялото му. Така то ще умре от раните си и от кръвозагуба, без да осъзнае, какво му се е случило. Е, в това ли искаме да се превърнем и ние?! Вероятно военните вече потриват ръчички, представяйки си идеалният войник, който не изпитва болка и който не се спира пред нищо!... Кой знае...

"Ho ceгa aмepиĸaнcĸитe yчeни ca cвъpзaли мoзъĸa caм cъc ceбe cи и пo тoзи нaчин нe ce нaлaгa изпoлзвaнeтo нa ĸaĸвoтo и дa билo тяxнo дeĸoдиpaнe и ĸoдиpaнe, ĸaĸтo и ĸaĸвитo и дa билo cпeциaлизиpaни инcтpyмeнти." С други думи, дали са мозъка на късо.

ба ма и прасе ,а може ли ,ако нямаш болка да си доставиш.ей тъй за разкош

Войниците вече не само няма спят, но и няма да усещат болка. Ще се бият докато умрат.

Принципно болката е реакция на организма, че нещо нередно се случва с него. Така че трябва да се третира не следствието, а причината. Така много народ ще шунтира болката и няма да обръща внимание на причината, докато не дойде фаталният край.

Единствено полезно при болести, когато фаталният край е неизбежен и болката е нетърпима.

Ако болният не умре по време на операцията по имплантирането.

Опиумът прави всичко.

Особено когато импланта е оловен се поставя еднократно

А не бе... а как ще компенсираме фарма-мафията за пропуснатите ползи от тонове непродадени болкоуспокоителни???

Това са същите боклуци, измисли са нова глупост за много повече пари.

Не бе, сега популяризират метода, а после вътре ще добавт и приемник за управление. Като не искат хората да се ваксинират ...