НАСА засне облаци на Марс

Те приличат на земните перести облаци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изображенията дело на камерите на марсохода "Кюриосити", който.." - ко каза, ко?!?! "Марсианските облаци се намират на много висока надморска височина" - надморска височина на Марс? "Марсианските облаци изключително изключително много" - тук повтаряме 2 пъти, да го запомним! ",,,,,,,,," - това са лиспващите запетайни на първо четене. Гогов, пак ли си "превеждал" дрогиран?

то на Луната има морета, на Марс що да няма. Ето и няколко - Океан на бурите. - море на дъждовете - море на облаците - море на влажността и прочее. Моля да се поосведомите преди да коментирате :)

Оператора запалил цигара, робота го заснел ... ех Мохаве

МОхаве в двора на клиниката на 4-и километър, дааа. Я се прибирай в стаята и кротвай, не се наврещя не се.

Ама чакайте ве , този Кориосити е на Марс от 6 август 2012. Той сега ли ги намери тия облаци.

По-долу некъв учтив тъпак държеше да демонстрира чудовищната си неграмотност и зомбификация, ето отговорът ми: Ебаси колко нагли и смешни стават в неграмотността си НАСА зомбитата... :) А да си чувал за Галилей, още през 17ти век? А за телескопа, още преди това? До средата на 20ти век - много преди да се пръкне гнусната еврейско-престъпна НАСА организация - вече се знаеше абсолютно всичко за Марс! Откъде мислиш, че те, НАСА, ВЗЕМАТ информацията, която да наподобяват във фалшифицираните си клипове и снимки? А за Луната? И за там ли разчитаме само на некадърната НАСА - а не на очите си? :) Защо във всички "документи" на НАСА Луната е сребристо бяла (хахаха пълни загубеняци и нещастници насаджии), а чак когато наскоро китайците реално стъпиха там, се видя, че е КАФЯВА? Подсказка: защото насаджиирте, също като всички други, които не са били там - са гадаели само по наличното инфо. Около Марс в момента знаеш ли колко държави имат наблюдателни апарати в орбита? Но просто нито една от тях не е достатъчно нагла да лъже, че може да ги приземи успешно... само и единствено вечните еврейски лъжци НАСА, които са горди и се хвалят, че от рождението си лъжат и мажат и че нито една лъжа не е достатъчно голяма за тях.

идиот си и това си е. Просто копеле с капсулована кратуна.

Я си гълтай лекарствата и не вряскай бе, тия санитари пак ли са се успали та са те оставили да се отвържеш.

"До средата на 20ти век - много преди да се пръкне гнусната еврейско-престъпна НАСА организация - вече се знаеше абсолютно всичко за Марс!" чудно ми е какво си мислиш, че се е знаело за Марс към онзи момент. това което можеш да научиш за планета (която и да е) гледайки я през телескоп не е особено много. "До средата на 20ти век" това което наистина се знаеше за Марс е изключително малко, почти се изчерпва с това което днес пише в учебниците на децата в училище. Например, за да има коментара някаква връзка със статията, "До средата на 20ти век" общоприетата хипотеза за Марс беше, че въобще няма атмосфера, още по-малко облаци.

Хахаха, рехав=slim, ще ме съсипе от смях тоя Гогов! Как може тези хамериканци да използват език, където една дума да има по 7-8 значения :D

Гогов, заедно с Каменов и Чалева са мо фаворитите по неграмотност от работещите в дир-а.

Хахахаха, о да, разбира се - облачета. Е няма как, случват се леко облачни дни в далечния Север на Канада. Чудото не може да се сравнява обаче с една известна "марсианска" НАСА снимка, на която ясно си се виждаше жив лалугер, характерен за остров Девон. И още по-характерен череп и част от скелет на тюлен, между камънака. Все неща, които не сме и подозирали, че съществуват на далечния, опустошен и мъртъв като тухла Марс, нали. Но няма как, грешки стават. Въпросът е като станат, да се използва на макс "Еврейския наръчник за нагло извърртане", за да се замажат. Я гледай - облачета на Марс!

Аре сега кьоравите и неграмотни зомбита да се набират на минуса. :) Да ви покажа ли въпросните снимки от предните мисии? Или сами ще си ги намерите с гугъл...

Само един въпрос. От къде знаеш, каквото и да е за Марс? От спътниците и сондите на НАСА? Ми нали лъжат. Може пък на Марс да си има и облаци и реки и треви и всичко останало. Няма как да знаеш, щом информацията идва единствено от лъжливата НАСА....

Ебаси колко нагли и смешни стават в неграмотността си НАСА зомбитата... :) А да си чувал за Галилей, още през 17ти век? А за телескопа, още преди това? До средата на 20ти век - много преди да се пръкне гнусната еврейско-престъпна НАСА организация - вече се знаеше абсолютно всичко за Марс! Откъде мислиш, че те, НАСА, ВЗЕМАТ информацията, която да наподобяват във фалшифицираните си клипове и снимки? А за Луната? И за там ли разчитаме само на некадърната НАСА - а не на очите си? :) Защо във всички "документи" на НАСА Луната е сребристо бяла (хахаха пълни загубеняци и нещастници насаджии), а чак когато наскоро китайците реално стъпиха там, се видя, че е КАФЯВА? Подсказка: защото насаджиирте, също като всички други, които не са били там - са гадаели само по наличното инфо. Около Марс в момента знаеш ли колко държави имат наблюдателни апарати в орбита? Но просто нито една от тях не е достатъчно нагла да лъже, че може да ги приземи успешно... само и единствено вечните еврейски лъжци НАСА, които са горди и се хвалят, че от рождението си лъжат и мажат и че нито една лъжа не е достатъчно голяма за тях.

С телескопа Галилей видял, че няма вода, трева и облаци... доообре. Да се чудиш, що ги правят тези телескопи в орбита и роботи. Само хвърлят пари на вятъра.... Честно, наистина си егати тъпото парче :D Само Ак 47 ти е конкурент.

Добре че е руската Смена-8 монтирана а марсохода

Сега какво след прогнозата за времето на земята ще ни казват и прогнозата на Марс.

Дайте им още малко време и ще намерят и македонци там.

Това са най-обикновенни снимки от замята!!!! Ако някой вярва, че облаци на 100 км височина ще ги виждаш все едно са на 5 км трябва да е пълен тъпак!!!

А скоро снимки с дъжд да вали ще има ли ?

Наистина ли на никой не му прави впечатление, че на кадъра с планетата в областа на полюса има завиване на кората на вътре, подобо на тороид! Подобни снимки с полюсите на Земята са много редки, защото се цензурират или ретушират. Дори ако опитате да погледнете с Google Earte ще се убедите, че нищо не можете да видите в областа на полюсите. Подобни ореоли и вдлъбнати завивания в областите на полюсите има на всички планети, дори и на Слънцето! Има легенди и разкази на мореплаватели, че оттам може да се проникне във вътрешността на Земята. Според стари гравюри и теорията за кухата Земя, която произлиза от астронома Haley, дебелината на земната кора е около 200 км. и в нея са разположени вулканите, лавата...От вътрешната страна също има океан и суша, а в центъра за Земята се намира друго светило. Който се интересува за повече подробности може да погледне www.antonparks.net в рубриката Dossier и после Les Mondes Creux. Има много сателитни снимки, историята на американския адмирал Ричард Бирд, който претендира, че е влизал със самолет във вътрешността на Земята и се е срещал с представители, живеещи отвътре, има легенди и разкази на моряци. Говори се, че това е най пазената тайна на Земята и достъпа е добре пазен - вижте на картата как са разположени американските и руските бази около отвора на Земята. Приятно четене.

Абе кажи си го направо, че Земята е плоска, а отдолу има мармалад...

А опита ли се да отвориш сайта и да попрочетеш нещо по темата преди да коментираш? Празни приказки на пазара!

Е, ти глобус не си ли виждал? Вдлъбнатините на полюсите са на местата, където минава оста, около която се върти планетата.

Имаш в предвид глобус лампион ли? Сладур.

Откак пуснаха Интернета свободно, много откачалки си направиха сайтове.

Направи си поне труда да запаметиш кадъра и го разгледай под увеличение 200 % и после ми кажи какво мислиш. Обърни внимание на "това" в средата.

НАСА нищо не е заснела, а "Кюриосъти", роувърът! Който е на НАСА, разбира се! Бахти неграмотниците!

Надморската височина е относително нещо... Дори и в Европа различните страни приемат различно базово ниво за височина 0. Та какво ли значи надморска височина на Марс?

Вярно, при липсата на вода по повърхността.

А засне ли тъмнина....?А в тъмнината глас...глас на нежен педерас.....педераса казал "Аз"

Типичното ниво и любима тематика на рублифила.

че на всяка планета ще има подобни образувания - от водна пара ли ще са, от върглероден диоксид ли, от метан или от азот - все ще има някаква област на определена надморска височина, където нещо ще се втечнява/втвърдява заради спада на температурата във височина...

Няма. Трябва да има атмосфера за да има облаци. Ето примерно на Луната няма.

И планета трябва да има също...

Луната планета ли е?

Ми не чети, бе тъпак. Не е задължително. А ако наистина си загрижен за планетата искай да спрат употребата на петрол и АЕЦ. Ама няма щото няма да има копейки, нали?

Стига сте ни занимавали с тая лайняна, неприветлива планета. Студ, прах и смърт. Не става за нищо. По-важното е как ще опазим Земята, защото алтернатива няма!

сиганите и дупетатите ще ги изселим там, и готово!

На Марс Кюриосити засне марсианци, но всичко се покрива.

Още малко и швепс..

Мдаааа... А Рогоносин лапа мухите и съченява детски песнички.

a марсианци заснеха ли наса,или пак като кацането на луната-до мохаве и обратно

Ставала е тая планета, някога... Опоскали сме я и сме се заселили на земята, праотците ни:) Сега идва време да се връщаме обратно явно.

Да. Само че преди това ще прецакаме тази на която сме в момента. И след това спокойни ще търсим нова за прецакване.

Сценария на новата серия на Стар Трек ли пишеш