Коментари - НАСА показа тъмната страна на Луната (видео) | IT.dir.bg
назад

НАСА показа тъмната страна на Луната (видео)

Американската космическа агенция НАСА публикува видео на тъмната страна на Луната, която обикновено остава скрита за нас, земните жители.

Обратно в новината

Коментари - НАСА показа тъмната страна на Луната (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАСА закъсняха. Българската космическа агенция НАБАФ (НА БАба ти Фърчилото) откри тъмната страна на Луната още преди 30 години, но поради давностния период на свърхсекретност (51 години) още не е публикувала снимките и анимацията си (от Доньо Донев). *Коментарът не е скрит, защото не съдържа обиди, цинизми и не накърнява доброто име, а само чуство за хумор неприсъщо на някои.

Че братята снимаха обратната страна още преди 50 години???Каква е новината?

Е, разбрахте ли - НЯМА ТЪМНА СТРАНА НА ЛУНАТА! Направете нещо в текста, моля! Бъдете просветители на читателя, а не "затъмнители". Все пак рубриката е "Наука" ...

Няма тъмна страна на Луната, същата се огрява от всички страни поетапно в продължение на около 29 дни. Има обратна, невидима от Земята страна, но това е сложно за обяснение на всичи коментирали преди. А сега очаквам да ми... пожелаете преди всчко здраве

Да. Няма таково нещо като тъмна страна на Луната.

тъмна страна-казва се BG.

Да ти е ... здраво и дълголетно потомството. И понеже ... Американската демокрация има ли тъмна или обратна страна или пък е светла отвсякъде, но може би поетапно? Или зависи на кого къде му е гледната точка? Благодаря.

преминете към тъмната страна на силата

Я, любителите на конспиративните теории били тука.

По- важно е да кажат кой им забрани да стъпват повече там !

Ами защото няма какво да се прави повече там. Взеха проби, снимаха се, оставиха знамето и следите и си тръгнаха. Който иска нека да провери.

Това е компютърна анимацийка. Истината е,че на тъмната страна на Луната има база на нацистите. Къде мислите, че са се скрили след втората световна война. Има един филм по действителен случай - Iron Sky. Гледайте го и ще разберете истината за тъмната страна на Лоната.

мога да ти услужа с алуминиево фолио да си направиш шапка...

Защо ми е шапка от алуминиево фолио. За да стана уязвим за контрол над ума ли? Не мерси.

Направили ми го на компютърна графика.. Защо не идат там веднъж ходиха и казаха, че няма нищо.. Защото нещо/някой ги е изгонил и те мълчат... !

Ама на видеото не се виждат лунните плажове на които американските астронавти карат сърф по бермуди.

"се казва в публикация на НАСА към видеото, предаде РИА "Новости", цитирана от БТА" - Защо вечно тук цялата информация минава през РУСКИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ, включвам и БТА?

Злобата те е докарала дотам, че не за теб не е важно каква е информацията и дали е вярна, а откъде идва, а ?

Има източници, които все още преиначават информацията според географското (идеологическо) им разположение.

Ами най-вероятно защото новините от този сайт са директно от БТА (за да не се потят да четат и превеждат чужди езици). В БТА пък най-вероятно бъка от чичковци и лелки, дето с руския са дори по-добре от българския, ама за другите езици само са чували, че ги има. И на принципа на най-малкото съпротивление, БТА си набавят новините основно от руските информационни агенции. И хоп, новините за НАСА идват от Русия....

А дали е истина това, което ни се показва???

Pink Floyd ни я показаха много отдавна - 1971 :) There is no dark side of the Moon! In matter of fact its all dark!

Ей, вземаш ми коментара от ръцете. :-)

Годината е 1973, ако трябва да сме педантични.

Прав си за годината, моя е грешката. 1971 е Meddle