НАСА прави змия-робот, за да търси живот на Енцелад

EELS ще изследва трудно достъпни места на Земята, Луната и Марс

Обратно в новината

Коментари - НАСА прави змия-робот, за да търси живот на Енцелад | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната дупка за грешни пари. Също като "проектите" на мъскито или марсианския "хеликоптер". КПД при подобно задвижване е трагично. Доказано на практика преди повече от 200 години. Твърде много връзки между отделните сегменти. Една да блокира (прах, камъче, замръзване - на Енцелад температурката е средно -201 °C и тн и тн.) това е скрап. А най-веселото е, че всичко това много добре си го знаят. Ама като има балъци да дават кинти....

Главата си залагам че ви вмирисана ватенка ! Само вие ги мислите тия долари Ватенка без долари няма !

Ако бяхте изгледали клипа щеше да разберете, че няма нищо общо с това, което говорите. Но даже и да не беше така практиката продължила около 100 милиона години доказва, че начина на движение на змиите не е чак толкова неефективно.

Насра са да си обира чукундурския персонал(краварите)и да ходят на друга планета да си създават войни и ковид експерименти!АМАН С ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ И СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ СЕ КРОИ НЯКЪВ АПОКАЛИПСИС С ХОЛИВУДСКИ СЦЕНАРИЙ но Русия да е виновна за всичко!!! Долна краварска зган у.рете!

НАСА се позасилиха, че чичо Мъск им обра точките. Предлагам и една такава змия на Путлер в г.за да му пуснат, че да се види има ли живот, хахаха!

те тва е твоя страпон....РО6И...баце рипай,рипай и го яхай....