Коментари - НАСА с нова порция снимки от Марс (галерия) | IT.dir.bg
назад

НАСА с нова порция снимки от Марс (галерия)

Американците имат най-голям успех в проучването на Червената планета

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - НАСА с нова порция снимки от Марс (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен снимките са руски, откраднати от НАСА.

Вече никой не обръща внимание на НАСА. Всеки ден пробват със статийки за НАСА за да се подържа популярност и пак никой не се интересува .

Затова ли Мъск иска да го бомбардира?!

Звучи като виц... но първите снимки които руският луноход изпраща от Луната са публикувани от английската преса преди руснаците;)

какво ви става бе хора- "порция" снимки, като ония от прогнозата за времето от една ТВ - "порция" дъжд, "порция" вятър.Супер нелепо е това с порцията.

БРАВО на НАСА !!! Над 90% каквото знаем за космоса ее от НАСА. Разликата между НАСА и Роскосмос, е като между слънцето и земята. Ушанките само си събират разпадналите се ракети из пустинята, докато американските апарати и сонди налазиха планетите и пращати инфо всеки ден !!!

Тия снимки са правени в лабораториите на Холивуд, както и кацането на Луната. Според една от фотографиите излиза ,че има вода,а според друга -сняг и ледници?!?!

Луната е много пъпчива. Да не е болна от едра шарка! Веднага да влезе в действие плана на Мъск-бомбата. Евтаназия.

НАСА върви след Роскосмос и бие тъпана за да оповестява руските открития.

И как точно стигнахте до това потресаващо умозаключение?

Точно така си е, след Роскосмос. Руснаците ехеее кога пуснаха Фобос Грунд на дъното на океана. А НАСА още се назландисват ...

Той се връща от там, накъдето американците са се запътили.

Не съм сигурен за американците. Но наскоро един африканец поиска да взривява Марс.

Марс не е планета. Снимайте и се убедете с камера Никон. НАСА лъже за 50 милиона долара дневни. Луната е отрязан лимон през средата.

И така, от снимка на снимка, един ден ще обявят как през 1969 година са кацнали на Марс. Колумбия Пикчърс

И какво, като знаем за Космоса, а в дворовете и класните стаи на училищата, всеки ден застрелват поне 10 ученици? А крава-момчетата са се разположили по целия свят и стрелят и убиват невинни хора? А едни други направиха най-масовото убийство в историята на света, хвърляйки ядрени бомби по жени, деца и старци?

Истерията около Марс ще преключи точно 6 месеца след като човешки крак стъпи там. Всичките тези фантасмагории за колонизиране на Марс и създаване на обитаеми колонии са плод на начуната фантастика и са напълно неосъществими в близките 300-400 години. Едно е да кацнат 1-2 човека във скафандри , да поскачат кат кенгурута 2-3 часа после да запалят мотора и да се приберат, друго е да живеят там. Колкото повече обикаляме по слънчевата система, толкова повече рабираме колко уникална планет е Земята и тя нама заместител. Затова трябва да я пазим с цената на живота си!

Ма то и Земята е плоска ма що не казват истината тези калпазани ит НАСА незнам.

само дето американците избират къде да кацнат по направени от руснаците карти.

По полека с тия векове. През 1908 година бе осъществен първия моторен полет. 61 години по късно стъпихме на луната. Не се заричай, че не се знае даже утре, какво ще стане.

И за чий ти е този Космос? Скали, камъни , дупки и вакуум. Земята е неповторима и втора като нея вероятно няма ...

Да де ама това да не е като да колонизираш Америка? Марс е напълно непригоден за човешки живот. Докато го пригодим ще минат векове - справка Луната - стъпихмеи дотам.

Тук има един - Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър, ей го поствал е след тебе под поредното си "име" - който постоянно пише такива неща в цялата си сериозност та не се чуди, че доста от хората не разбират иронията ти (гледам 5 минуса са ти сложили дотук).

Пак са те изтървали санитарите и си се разкрякал. Добре, добре, знаем вече всички. И Елвис е жив и земята е плоска и всичко останало. Само слушай доктора и не ядосвай санитарите да не те връзват.

Остави световния ред сега, вземи си лекарството и лягай. Виж колко зле ти действа, лунната ти мания че не сме я излекували не сме но ще вземе и някоя от излекуваните - например поетичната - да ти рецидивира. Просто мирувай и слушай доктора.

Боклученце, Ирак през 2003 г е 22 милиона души, сега от много избиванеот американците са 34 милиона. В Афганистан работата е същата. Ако не бяха Руслямските маши - Ислямска държава и Алкайда, тези държави отдавна да са си стъпили сериозно на краката.

Пак ще си говорим след само 10 години, кое е възможно и кое не.

SGI снимчици. Поедната порция снимки за лапнишараните. :-) Ние сме американска агенция. Вервайте ни. Най-честните сме. Минимум. :-)

Кубрик ги е правил нали? Или сина му? Според мен планета Марс няма - това е някаква холограма, измислена от НАСА за да точат народни парички ;) Иначе похвално, че използвате чуждици като SGI

Нищо не Ви се разбра!1 Отричате, че снимките са SGI ли? :-) Или си мислите, че има нещо истинско в SGI изображенията? :-) Кажете си гледната точка, не ръсете само безсмислени приказки!!

Марш обратно в леглото преди да са те въразли пак санитарите бе.

ахахаха, пича с хапчетата се появи. :-) Пийте си хапчетата другарю, че нещо зациклихте яко.

Поста ми беше ироничен, ако не сте го разбрали. Не мога да престана да се учудвам, че в 21 век има хора като Вас, които отричат кацането на Луната примерно, и си позволяват да категоризират постеженията на хората по най-балкански начин. По принцип всички снимки на НАСА минават през обработка, след като се получат, преди да се предоставят за масово гледане. Това обаче не ги прави недостоверни. За разлика от нас, хората си имат средствата, желанието и технологиите да постигат целите си. Лично мен такива статии ме радват, защото поне за малко успяват да ме откъснат от ежедневието. Ако според Вас съм лапнишаран - ок - всеки си има право на мнение. Все пак недейте забравя, че за да можете да наричате хората лапнишарани, седейки удобно пред монитора, трябва да сте благодарен точно на онези хора, които са направили SGI снимките ;)

Не се напъвай да остроумничиш с врякота си а слушай доктора.

А защо от сателит, нали имаха робот там. Питам за един прател.

Роскасмос пък планира полет до град Самара с космическия ТУ 550, който лети на невероятните 10км височина

Това са снимки, направени от "Фобос-Грунт", нали?

Тия снимки са много хубави , цветни и шарени за да са истенски!!!! Само забележете на някой снимки кратер. До кратет, а на други ни един чудно защо ли???? Мард също има атмосфера, бури и ветрове, като на земята а при нас само един се вижда??? Явно сме късметлиии... големи ,ама по-скоро всичко е фейк и лъжииии...!