17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както беше казал един световно известен фотограф: "най-добрият фотоапарат е този, който е с теб в момента, в който се появи достойна за снимка сцена. " Кел файда ако имаш супер дупер апарат, ако не е с теб в точния момент. а такива моменти изскачат много непредвидено... В тази връзка, а като се знае и какво е качеството за снимки на серия Р - напълно възможно това да е най-добрият апарат в света :)

Тия статии за Хуауеуеуеуя.....ямря той.....приключи . Тук в Германия даже вече не ги предлагат

дира от това се хранят. Хуауей им дава жълти стотинки за реклама в Източна Европа. като хардуер телефоните им не са лоши хич, но правят ефтини китайски нормера като със софтуерни ъпдейти скапват камерите на старите модели. преживяхме го с 2 телефона, един Mate 10 Pro и един Mate 20 Pro. идеята е проста, да пробутат новите модели. има хора писали във форуми за този проблем

аз имам още Мате 20 про... да. камерата бива. Батерията държи. Която и клавиатура да туря - все правИ грешки по 2 на дума. Щото с дъртия Самсунг ноте 3 - такъв проблем няма с която и да е клавиятура.

Нормално. В Германия хората искат поддръжка, а не китайски магазин в който са наблъскани 100% от тъпите програми и едва 10% от тези които се ползват.

Това на снимката прилича на двоен котлон - помислих си, че статията е за повишаване на битовите сметки...

С този коментар потвърждавате, че сте най-добрият прост потребител :)

Аз съм с Redmi Note 10 Pro 108 MP camera 8 ram 128 GB и т.н. Пълна измама е камерата! За домашния албум стават и толкова. Иначе, телефон като телефон. Но нещото, което наистина е супер е, че се зарежда от 5-8% до 100% за около 35-40 мин. и батерията държи от два до три дни при яко ползване ( без игрички)! Така че, хич не им се вързвайте на маркетинга!

така е , ако ще и 1000 МП да е матрицата, качеството зависи от най слабия елемент в системата и това е оптиката . отделно повишаване на качеството може да се повиши софтуерно, с image stacking , комбиниране от 2 или 3 камери и разни други , ама според мен няма смислъл да му гледам на някой порите по кожата

Толкова много думи и нито една за издържливостта на батерията.

Кои снимки, ве? Отварям ДИР.РУ и реклама на цял екран: ДЕНОНОЩЕН КРЕМАТОРИУМ ВЪВ ВАРНА. НИСКИ ЦЕНИ.

Фотоапарата е на врата ти и е готов за снимка само трябва да го вдигнеш.Телефона е за говорене и ако трябва веднага да снимаш нещо... докато го извадиш, да му направиш настройките за снимане, и ако трябва да се наглася бленда и скорост (които понякога са необходими все пак при фотографията за различни ефекти) то това което ще снимаш вече е избягало. Не забравяйте, че телефона е за говорене, а фотоапарата е за снимки. Май вече е необходимо да се измисли фотоапарат, който може да служи и за разговори.

Не забравяй, че телефони няма от над 10 години - има смартфони! Фотоапарата ми тежи две кила с всичко, Телефона ми е 200 грама! Ще си снимам с телефона колкото ми душа иска! Както и ще го ползвам за всичко останало, за което се ползва един смартфон в днешно време!

Ми снимай си. Щом няма какво да криеш. Да ви светна снимачите с телефони: Всяка снимка, която шернете в клауда се следи и проверява. Както се видя и Апъл имат мерак да следят снимките на телефона, уж преди да бъдат качени в клауда. В момента, в който тия "интелигентни системи" за контрол дадат на късо и обвинят невинен човек, тогава ще разберете защо смартфона ви е враг. Ма кво си губя времето да ти обяснявам, той чипа на Мъск чака такива като тебе, да се свържете с великият компутер Вожд.:)

Що, ти снимките на камерата ли си ги пазиш??? Или на хартия??? Щото да те светна - телефона ми е по-сигурен от компютъра ти! Ееееей, много учени се извъдихте, ей!

Вие отивате на работа, разхождате си и т. н. с фотоапарат на врата :) Смартфонът е универсално средство, но Вие сякаш го забравяте :)

най добрия телефон за снимки се нарича фотоапарат! а най добрия фотоапарат за разговори се нарича телефон

Жалко че не е 5G. Ще чакаме MATE 50.

''Най-добрият телефон за снимки...", ''DxOMark е световния лидер в оценяването на устройства за мобилна фотография. Сайтът безпристрастно тества всеки модел, давайки точки за неговите фото-възможности. На върха в класацията стои Huawei P50 Pro.'' - Само като прочетох това и се сетих за разпрания г.з на Гогов, хахахаха! Първото е абсолютна лъжа, а второто още по-голяма. DxOMark беше фактор до към 2010-12-та. После който си плати повече, той е на върха. Тая лимонада, Тончо Ибрикчийски можеш да я наливаш на някой друг, тук не върви. Ковидстан не е на почит, айде в лево. 32 хил. българи загинаха заради факаните китайци, малко ли ти е?

"Най-добрият телефон за снимки" звучи малко като "най-здравото дървено желязо". Можеше да е написано като "Телефонът, правещ най-добрите снимки". Ама не, Гогов е все пак. Друг е въпросът как се определя най-добрият за нещо, което е относително. Но, все пак е реклама.

Хуйвей умря. Никой не го купува вече. Хората разбраха че камерите са маркетингов трик. Шаомито го уби. Дори Реалме скоро ще е пред него. Така е като се дървят на САЩ. 60% назад спрямо миналата година. А миналата с 20 спрямо по-миналата. А миризливата ябълка печели та печели, а била бита уж.

Съдейки по пазарната стойност и капитала на Шиоми, Хуауей никога не е бил по-голям от него! Имаше яко реклама Х, за да се наложи на външни пазари, но Самсунг си ги трепе и двете марки за закуска, ако ще да се подиграва с европейския пазар, предлагайки само л@йняния ексонус - убиеца на батерии… Засега все още цена/качество Апъл няма равен - купуваш телефон за 1500 лева и ползваш >5години със софтуерна подръжка…Когато се роди такъв андрод телефон ще се замисля. До тогава…

Самсунг Galaxy J5 2016

най-добрия немски фотоапарат за телефониране.