Коментари - ”Боинг” патентова защитно силово поле (видео) | IT.dir.bg
назад

”Боинг” патентова защитно силово поле (видео)

"Боинг" е най-известен като производител на самолети. Компанията обаче проектира и разработва и високотехнологични отбранителни технологии, сателити и оръжия.

Обратно в новината

Коментари - ”Боинг” патентова защитно силово поле (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги плюене и нападане на хората, които използват мозъка си... Какъв лазер трябва да йонизира въздуха, за да е преграда за осколките? Какъв енергиен източник трябва да го захранва? То бива да е промит мозъка на някои, но след тези филмчета, игри а и пропаганда... Никаква мисъл. Преди беше Руските технологии най-технологии, сега Американските... Май хората само са едни и същи.. :)

Тия осъзнават ли, че са изобретили тостер за пехотинци?

Пълен ташак! Военните технологии не се патентоват! Някой да е патентовал атомната бомба?!

Аз патентовам телепортирането и клекалото.

Лазаре, времето за реакция въобще не е проблем! Погледни руската система за защита на танкове "Арена". Съществуваща вече 10 години за защита на танкове, реагира на летящи към тях РПГта, ракети, бомби без проблем. Повече въпроса е че поне така както е поставено в смешното клипче, подобни системи са ефективни срещу обемни взривни вълни и шрапнели, а истината е че танкове, автомобили, кораби, бункери и сгради в общия случай се атакуват със съвсем друг вид оръжия. Подобна защита би била смислена за защита на пехотата и авиацията, те се боят от шрапнели повече от всичко. Друг е въпроса дали няма да ти трябва джобна атомна централа за го захраниш това нещо. Щото ако можехме да игнорираме захранването, вече от близо 30г. щяхме да се стрелкаме с лазери.

На теория е едно, на практика, ако избухне нещо на 50 метра сигурно ще има време да сработи защитата-ама за военна техника и без нея......кво! .....ако има взрив на 5-10 метра, дали ще има време за детекция и йонизация!!!

Айде и Боинг по пътя на Ейпъл.

Кефят ме американците-усвояват милиарди държавни субсидии,а накрая продукта е високотехнологично 3Д филмче.

Нали, все повече се убеждавам, че лунната им програма е игрален филм.

Разликата м/у тях и мурзилките, е че на края създават цели индустрии от хранещи милиони и в полза човешкия род. Не съм чул досега американската нация да е страдала и гладувала от тези усвоявания. Нещо май си объркал държавата за която говориш !?

Много ми е интересно какво ще прави, ако взривовете наоколо са няколко. Засега като гледам е само концепция. Бъдещето ще покаже

впечатляващо лазери по корабите силови полета ... хората се развиват

Реклама голяма , практичност нулева. Но вие се възхищавайте като ви липсва въображение.

Откога путлерасите като теб имат въображение? Вие вярвате безрезервно каквото ви каже Вожда Путю и го приемате за 100% истина, както и всичко американско за вас е лъжа и измислица. Това ли ви е въображението?

Хамериканци - гъзария до шия, файда никаква.

Патентова се нещо открито преди доста време. Явно за счели за подходящо, че сега е добър момент да го покажат на хората.

Боинг патентовали анимационно филмче. ;)

Нещо не ми е ясно как йонизацията ще погълне ударната вълна (идиотското видео от тия дето се намножиха напоследък, четящи с електронен глас текста на новината не изтраях да го изгледам, ако там е имало обяснение...). Не че физиката има значение за агит персонала поствал надолу като гледам, отде ги изравят такива дебили за агитатори да мажат тъпотии така и няма да разбера. Баш гениите даже обявиха как руснаците това го имали от преди няколко хиляди години.... :D .

Под тази статия путлерасите и путюлизците с пяна на уста ни обясняват колко е Велик и Силен техният Вожд и че "хамериканците" не предат пред него (нищо че във военно отношение са поне 50 години по-напред от блядовете)

А ЦАР Путю няма ли да измисли нещо или на него атомните бомби от 80-те години му стигат?

Е той показа едно камионче с две ракетки в Крим на един хамерикански кораб и той постави рекорд по най бързо отстъпление ибягство. За стимул да бягат им кръжаха над главите с един стар Су-24...

The boxer

Глу-глу-глу-по-по-сти.. Поредната реклама и усвоени кинти.

По интересно е, какво става с хората, та в тоя дух не вярвам да е за защита.

Абе тук става некакъв бесен спор на русофили с останалите. Като ги слушаш сякаш не ги е раждала българска майка. Нема ли да кежете и некоя добра дума да ладите :) или пък за рускините :)

А сега де! Путлер сигурно си е изгризал ноктите от яд като е научил тази новина! А путлеристите не знам, в траур са сигурно и скърбят за Матушка Россия, че не може пак да бъде номер 1 в света. Ха да ги видим сега как ще се перчат с тия ракети. Ако има такива инсталирани устройства в Европа, друг път ще ми размахва ракети онова джудже от Кремъл! Ще ги отклоняваме обратно и ще падат над Масква!

Ми да, бедни сме, славяните (не плячкосваме други народи) и нямаме време за губене да рисуваме анимацийки, да хрантутим адвокатчета и да трупаме бумащина с "патенти", изсичайки последните останали дървета. Вместо това РАБОТИМ, иначе Запада какво ще яде, чий емигранти ще му вършат мръсната работа и т.н., и т.н. То само с печатане на зелени хартийки и скимтене пред телевизора не става!

как не плячоксвате бе?! плячкосахте крим, донбас и луганск. продавате наи-скъпо на "братските" си народи! помия!

На писането на тъпотии от тролефермата вече и работа взехте да му викате, страхотно. Не е да сте мързеливи ама не работите, просто не ви бива за нищо - като по един калъп сте правени.

Той мамуняка щото не размахва ракети и пушки. Как си мислиш? Ай бягай за надницата че баничките изстинаха и бозата се вкисна. Аман от обратно наведени.

Братко славянин, радвай се, че ти и тебеподобните сте ПРАВИЛНО НАВЕДЕНИ :)))

има преди мен 26 експерта по физика ,поне половината завършили КГБ школата и на заплата към руското посолство .

То въздушните вълни отразява и поглъща, а осколките ? За да изпари осколки на снаряд примерно ще му трябва огромна мощност. Ама важното е да се патентова.

Абе Холивуд съвсем го закъса с грамотността, няма от къде да внесе сценаристи последните 10-15 години и почна да изнася евтини "високи технологии" на компютърната анимацийка. Браво! Велик е...

Сега остава само да намерим удобно място за ядрения реактор, който ще захранва лазера, както и да опитаме да намалим теглото на оловните костюми за екипажа.

Мястото е ясно. В багажника, вместо резервната гума. Само преди това трябва да си махнал АГУ-то. А за костюмите не бери грижа - бял чаршаф и към гробищата. Ама бавно - да не помисли някой, че си откраднал голфу.

Тая технология съветските учения я имат още от 1926г., но умишлено не парадират с нея, за не я откраднат враговете на прогреса.

Война. От едната страна са Американците, от другата са някой от многото. Двете страни стоят на 100 метра един от друг и само се гледат. - Какво чакате бря. Защо не се пуцате. - Аааа, чакаме съда да реши спора за патентно право върху една от технологиите.

"някой" или "някои"... Нали си патриот националист, виж кое какво значи и кога се ползва. Или си руски патриот, националист и за тебе няма значение? :))

Смятай, колко много си изтрещял по тези форуми. Къде в моите думи видя патриотизъм било то български или руски. А относно дали е "някой" или "някои". Пука ли ти, че пиша грешно. Ужким сме хейтъри, пък ти си се загрижил за мен. :)

не си разбрал нещо. патентоването се прави само, за да може да претендираш за някакви пари, ако някой започне да произвежда нещо подобно. А при оръжейните системи иде реч за камиони с пари.

Това Вожда го измисли още преди 15 години, като 5 дена не се храни, не спа и не пи вода.

Абе, няма ли клозети около тебе наблизо, че там да даваш отдушник на "остроумието" и "сарказма" си? Хем и по-подходяща публика ще намираш. Ще има кой да те оцени. Пък и коментиращите тук ще си поемат малко чист въздух.

Аха, ясно значи къде са отишли тефтерите на Тесла

Русите отдавна го сложиха по танковете.

...а чернокосите още по-отдавна

руснаците по танковете имат други неща, които трябва да предпазват от директно попадение... Това са различни видове мъгли, примамки, изнесен удар.... в единият слкучай пречат на ракетата да се "води" правилно, в другият я отклоняват а в третия я взривяват пред самия танк (реактивната броня изобщо не я коментираме)

Системата за взривяване на приближаващи проектили се нарича "Щора"

Това евреите са го измислили още преди 5-6 години !!!

Със сигурност я спира. Само че с .... няколко секунди закъснение ;) Интересното е че това се предполага че пази вече от готова експлозия...демек пази обекти които не са на мястото на взрива :)))

Интересно дали може да спре ракета ТОПОЛ-М :)

тополата още като излети и ще бъде ударена но ти си вярвай на великата руска технология от 90-те год.......

Така ли? и какво ще я удари? Първо изстреляна някъде от тундрите в Азия, ще разберат че е излетяла след като ракетата достигне височина от около ... 40 км....а ако е изтрелват от европейската част ще разчитат на радара за разнно известяване в Полша... който 2 мин преди това ще бъде ударен от Искандер... Вие само се молете да не се изтрелват тези ракети защото тогава сме го закъсали у мирно време...

Ще бъде, как няма да бъде. С ракета за тенис. А стига с тази фантастика бе.

интересно рашките могат ли да уловят ядрените глави летящи с хиляди километра към тях?

"Рашките" имат технология, която открива летящ обект с големината на футболна топка от разстояние 7 000 км - това го има в интернет на документален филм.

все по-често ще четем за "великите изобретения" на запада, всеки знае защо

ОООО!!!!! Ама те руснаците това го имат още от 1956 година. Американците пак преоткриват топлата вода.

Имат те ... Путлep

Въпрос - Как действа при директно попадение?

Ами просто - пак реагира на взривната вълна и капсулова взрива под похлупак ;) ... само да не си под него.

отклонява взривна вълна, не директно попадение