Коментари - Пъзел, който оживява за децата | IT.dir.bg
назад

Пъзел, който оживява за децата

Български дигитален пъзел, съчетава по уникален начин традиционното удоволствие от играта с високите технологии.

Обратно в новината

Коментари - Пъзел, който оживява за децата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играта е страхотна! Браво за инициативата. Радвам се, че в България има хора, които се развиват в тази посока. И вместо да даваме луди пари на чужди компании и да купуваме подобни игри с Леденото кралство и други "модерни" герои, можем да изберем българското :)

Пъзелът е страхотен! Не разбирам това хленчене как децата се зомбирали. В 21 век технологиите се развиват и ние трябва да вървим напред с тях. Това е бъдещето на децата. И ако за вас е било хубаво да ядете филия с лютеница на улицата и да играете на народна топка, то за тях реалността е друга. И трябва ли да напомням, че благодарение на развитието на технологиите се развиват и жизнено важни за човечеството науки, като медицината! Спрете да хейтвате и преди да говорите заучени фрази, поне тествайте пъзела. Ще за предубеденост.

loyola

Ми това си е просто реклама на английската компания, която е базирана в БГ (cost saving). Даже домейна им не е български. А кое точно от играта е българско? За разбиращите - ''червената шапчица'' НЕ Е българска народна приказка!

Чекнах в сайта - цената е 20лв. Това са 4 кутии цигари! Не е скъпо ако целта е да зарадваш детенце за Коледа. Въпрос на избор и възможности :)

Ако за теб е радост вкарването на детето в матрицата (чрез ползване на друга реалност), това е добре. Само защо в сметките слагаш само цигарите? Сложи там и ракийката. Сложи и кредитите, барабар с лихвите. Сложи и паричките за предниата лъскава кола. Поредната плазма и телефон с цена над хилядарка... А...И да не забравиш да споделиш у фейса какво мислиш...

Доколкото разбирам, пъзелът разказва приказката за "Червената шапчица" и са включени математически задачи за детето под формата на игра. Тоест заложени саса и образователни функции. Ако и забавния елемент е направен добре, на мен ми звучи интересно и полезно.

какво хубаво има в това едно дете да се зомбира такива устройства место да рисува да му се четат приказки да играе и да развива интелекта си чрез фантазия ? Мислите ли че децата от елита се занимават с таблети и телефони ;)

А защо си мислите, че това, оето за вас е било хубаво, преди 30 години, трябва да бъде актуално и сега? Света се развива и върви напред (Слава Богу!) и ако наистина се притеснявате за развитието на децата си няма да ги ограничавате от това, което ги заобикаля и което представлява тяхното поколение.

Хора, които злобеят срещу български иновации на български компании по-добре да не коментират. Статията ако беше за подобна иновация от ябълката, или самсунга същите тези злобари щяха да кажат колко са велики тези фирми и как променяли бъдещето. Радвайте се, че някой в България прави нещо ново и интересно за децата ви.

още по хубаво е че е Българска .Но това не означава че е полезна за едно дете !

Защо статията не е отбелязана като PR/Реклама?

Моето тригодишно дете НЕ се нуждае от добавена реалност! Истинската му е достатъчна засега:)

Да , ама децата на зомбитата се нуждаят. Трябва да се мисли и за тях!

хората няма кво да ядът, те пъзли мъзли нам'коси шми праят...

ypoge, cnpu ga nuшeш

Тези хора да спрат да си човъркат в носа и да се хванат на работа. Не познавам жив, работещ човек, който няма какво да яде. Отделно, тези неща не са за хора, които няма какво да ядат. Последно, този тип постове се изтърка още след третия такъв, може да спреш, не си интересен/интересна.

Бабо, вместо да търкаш лотарийни билети, по-добре си спести 20 лева, защото толкова струва пъзелът и зарадвай внучето!