Коментари - Yahoo! отчете 20% спад на печалбата | IT.dir.bg
назад

Yahoo! отчете 20% спад на печалбата

Yahoo! обяви финансовите си резултати за първото тримесечие на 2014. Компанията отчита $1,13 млрд. приходи за периода - с 1% по-малко от същия период през 2013.

Обратно в новината

Коментари - Yahoo! отчете 20% спад на печалбата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е... като не спестяват в биткоини...!

Нали 80% са останали! Не сме капо! Я виж ква хубавица е!

Нещо не ми се връзва; 1.Приходите намаляли с 1% 2.Печалбата намаляла с 20% Това значи ли, че разходите са се вдигнали с 19%? Защото нещо друго по-надолу пише за разходите...А може би това не са всичките разходи?

т'ва не е проста математика брат, остави ги тия ралти, не са за тебе... в статията няма цялостна информация за финансовата позиция на компанията за първото тримесичие на 2014, така че няма как да се разбере какво се случва с разходите :)

Yahoo са пътник, ако тази остане. Приказвам го това, откакто я избраха. Най-напред, не отговаря изобщо на профила, от който Яху се нуждаят. На тях им трябва НЕСТАНДАРТНО мислещ човек, нещо, напълно противоположно на това, което Мариса е. Това момиче следва бизнес книгите буква по буква, а така не се става лидер в сектора. Връщането на хоум уъркърите в офисите беше погубна стъпка. Така тя разруши културата на фирмата (неформална, арт, Интернет) и се опита да ги превърне във Веберова организация. Така не става. Това са 180 градуса завий, не става, не и със същите хора. Продаде Алибаба - един ИЗКЛЮ!ИТЕЛНО печеливш актив. Къде са резултатите от похарчените $4.5 млрд ? Фиаското и със заместникът и, който тя превърна в НАЙ-СКЪПО ПЛАТЕНИЯ директор в историята на корпоративния свят беше поредната тъпотия. Дано най-накрая са започнали да звънят звъчета в ушите на акционерите. Това мониче просто за нищо не става.

имах над 10 год. емаил в уахоо. от идването на тази кучката на всеки 2 дни започнаха да ми сменят паролата..за моя сигурност..за да я възтановиш..платен смс..мн. ама мн. умно..лошото е че е виртуална пощ. кутия иначе бих и пожелал да си я...

не знам дали използваш мейла им, но е едно цяло мъчение да се работи на него...особено след ъпгрейда...ужасно е...пълно е с бъгове...даже ми се е случвало да изпраща мейлите преди да съм ги довършила, така изведнъж, а приложението им за андроид е пълен провал, блокира ми целия таблет и работи само когато таблета е във вертикално положение.

На Мариска бившите шефове от Гъгъл сигурно се спукват от смях.

""Мариса Мейър иска да убеди Apple да изостави Google като търсачка по подразбиране и да избере нейната компания"" - с подлости и тъпи номера, нищо няма да стане моето момиче...

те пък щото apple са цвете ...

И какво им е? От фалит ли са застрашени или какво?

Накрая Apple ще решат да си купят Yahoo. :-)

да го купят..ще ги повлече към дъното като 500 тонен камък вързан за шията им. Трупа не можеш да го съживиш..самото име на Yahoo ме връща при компютрите от преди 20 години, и компанията ще е аут рано или късно.

"Мариса Мейър иска да убеди Apple да изостави Google като търсачка по подразбиране и да избере нейната компания" - хахахахахха; Това е, назначиш ли жена за CEO, чиято първа работа е да махне home office-а на американците, не 20%, ами 50 ще са следващата финансова година надолу.

Есктра е лелята, много ми харесва

МИЛФ та дрънка!

с някои нейни идеи не съм съгласен, но махането на хомофиса беше добро дело. Тия хом офиси са пълен ташак и скатавка за оядените мързеливци.

когато всичко е регламентирано и възнагражденията са пряко свързани с качеството и ефективността на работата която е свършена от бачкаторите... би трябвало "скатаването" да се елиминира :)

Аз пък се чудя как въобще ползват домашен офис. В такъв офис щях да работя един два часа, колкото да не е без хич и щях да си гледам кефа.