17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук слагаш човека след, хиената, кучето, мухата. В самото мироздание е оразмерено едни същества с какво да се хранят, само с растения, само с месо и смесено. Ти да мениш тази даденост, към най-висшия вид е престъпление. Теоретично може да се мине и на гомноядство, но дали е редно? Просто системно искат да ни избият, край ковид терора пробутват сумати неща към новия световен ред.

Кое каза, че е по-нисше и висше? Горилата или прасето? Щото както човека, така и прасето се храни със всичко. Искам да те видя тебе само на месо. Да ти подскажа още нещо - и ракията и туршията не се правят от месо. ха ха ха :))) големи разбирачи станахте по еволюция. кое било най-висшия вид? Човека? По кое го прецени? По бройка или щото плаща данъци и се тормози с осигуровки?

Растителните протеини са далеч по здравословни от животинските защото се усвояват много по-пълноценно. Стомашната киселинност на човек не е способна да разгради сложните животински белтъци. Затова обработваме месото термично преди консумация. Абе какво да обяснявам очевадни тъпотии.

Точно обратното е при човеците. В стомаха имаш далеч повече ензими за разграждане на животинска храна, отколкото растителна. Я познай защо тревопасните имат по два стомаха и си преживят храната по цял ден.

нищо не си учило. Ако беше учило щеше да знаеш че произход на човека е от степни скачащи мишки -> човекоподобни маймуни които се разделят от там на пра-човеци и маймуни (че доста хора ни обясняват пак "учили недоучили", че сме произлезли от маймуната , след като точно и ясно пише, че имаме ОБЩ пра-родител). Та кое от тия е месоядно?

не, че ще си оставя пържолата и кюфтетата за това, ама много мразя някой да си прави конспирации теории на база на измислици щото така му се струвало логично.

Аз ще се храня виртуално. Трябва да сме интересни

аз с блок-чейн :)

Удивляват ме напъните на промишлените трашъри винаги и от всякакво сено, слама и други дървении да наподобяват... месни произведения!? Защо бе?! Защо ги наричате пилешки хапки, а не талашитени шитни?! Ма няма да ни приучите да ядем царевица и трева! Н-Я-М-А ! ! !

за фалшивата виру3атлана американска действителнто.Те и преди вкарвнане на "растителната основа ", и оригиналното им месо не го ядат даже и животните извън САЩ.

Сатанисти!!! Тия са си повярвали,че могат да управляват -ПРИРОДАТА!!! ЗАПАЗЕТЕ РАЗСЪДЪК!!!

По същата логика можеше да са и "рибни"/"телешки"/"к'вото се сетиш" хапки.

Пилето да не е пораснало на дърво, че да е на растителна основа?

са направени от растителните пилешки фекалии.

но преди това причетете какви са вредите от нея!