Коментари - Хакнаха частично PlayStation 4 | IT.dir.bg
назад

Хакнаха частично PlayStation 4

Хакери са успели да открият начин да пускат пиратски игри на PlayStation 4 със стар фърмуер.

Обратно в новината

Коментари - Хакнаха частично PlayStation 4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиздец куда я попал, долго заголовок читал, пока не понял что не по русски ниже написано)

Странно колко много хора си губят времето с тия тъпотии. Иначе лошо нема, много хора станаха милиардери от тоя бизнес.

Всъщност, тази новина е един вид реклама, бързайте да изкупите залежалите конзоли, а ние тук ви отворихме една вратичка - да пускате на тях пиратски игри? :)

Дръпнатите очички газ пикаят.

Мне.

Слаба работа! Тук от край време е пълно с такива...

е това се казва "фейк нюс" (fake news), всеки ден ви лъжат с такива фалшиви и лъжливи новини и не само за плейстейшън, ами и за реално важни неща

тоя сайт вече става вестник шок, щом тотални лъжи разпространява - покажете ми такова харнато пс4, ама не можете, щото такова животно не съществува!

не се подвеждайте, това е повече слух и фантазия отколкото реалност. първо ви трябва пс4 от съвсем първите модели, тези с 500GB хард и имайте предвид, че по-късните 500GB модели не стават! напрактика, такъв пс4 дето става, не може се купи от 3 години, а ако сте си купили преди 3 години, отдавна сте го ъпдейтнали до фърмуер версия 2.x или по-нова. второ, дори да предположим, че разполагате с такова мистично пс4, никъде, ама никъде няма информация как точно през OMSK може да се налее игра... според мен тази цялата новина е първоаприлска шега.

Частично?! Това звучи като "леко бременна".

Ко не разбра? С това приложение с името OMSK може да се хакне всеки PS4 с фърмуер до версия версия 1.76 и да му се подкарат всички пиратски игри. Но до тия PS4 които са с фърмуър до 1.76 и по стар. Ако фърмуера е по нов от версия 1.76 явно приложението за ХАК там не бачка.

Търси си PS4 от по старите партиди, за да улучиш такъв със стар фърмуер. И си цъкаш всички пиратски игри. А не от новите партиди сега с новия фърмуер. ПП. няма шанс на върнеш по стар фърмуер на вече инсталиран по нов. Примерно PS4 ако ти е с версия 1.77 няма как да върнеш/инсталираш по старата 1.76. Затова си търси от по старите партиди PS4 все още се продават много, за да си улучиш някой със стария фърмуер и си ти... пп. не съм цъкал на 4-ка, но искай да ти я пуснат и вероятно в настройки и инфо някъде може да видиш с кой фърмуер е устройството, и си преценяваш на момента на ум, ако е версия до 1.76 го вземаш, ако е с по нова - не го вземаш.

Това статия ли е или указание, какво да правим?

FuckTheEU

Добра защита, щом час сега, и с условия успяха да я разбият.