17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нишки от тоалетна хартия?

Всичко изглеждаш добре, докато не прочетох MediaTek.

абсолютно премиум материал за корпуса, кучемарка процесор. много старнна идея

MT имат и добри чипове. Ползват ги и за рутери - няма такъв перформънс за парите си, в частта IPSec ...ма кво знам аз ...

в случая става въпрос за съвсем конкретен вид процесори - такива за телефони. С какво ми помага това че МТ имат добрите чипове за рутери на телефона ми? на сайта на производителя на телефона го предлагат за 800 евро. Андроид конкурентите на пазара в тази ценова зона със сигурност ще са с миналогодишния Snapdragon 855 или новия 865 (или аналогичните Kirin, Еxinos ... които са горе долу съпоставими). Ако сравниш MediaTek Helio P90 дори със стария 855, Snapdragona бие MT във всеки възможен показател по производителност двойно и е на 7 нм технология докато МТ е на 12 нм. С новия 865 въобще няма смисъл и да го сравняваш. Та давай разкажи ми още смешки за МТ процесори на телефони. Рутери не ме вълнуват!

Синтетични бенчмаркове не ме интересуват. В реалният свят ти е все тая, дали си с Qualcomm или MediaTek. Освен, ако не ползваш смартфона си за сървър :). Май се минах се AMD Epyc-ите, които ползвам в сървърите, трябваше да взема смартфони :)

Пишат за карбона такива неща и го възхваляват, сякаш не са виждали карбон с очите си.. Самите карбонови нишки или плат - наподобява сръклоплат - разликата е в състава и теглото.. За де получи каквото и да е изделие, трябва този материал да се потопи в смола - епоксидна или полиестерна.. Полученото нещо може да е плоскост, от която да се изрежат определени детайли на CNC рутер или калъп по поръчка... Карбона е електро проводим, много лесно се пили и реже.., отделя финни и цапащи стружки (прах).. доста по-лек е от металите, не се огъва.. и от карбон си правя дроновете...

Купих си Note-9 за $10000.00 и го поставих в половинкилограмов китайски Phone Cover с дебела истинска гума по целият контур. Колкото пъти да го изтърва....ДИР.бг никога не изчезва от екрана.

Иииии... Бахти екрана - 60 инчов... Къде ходиш вееее, Епълеей...

e.. така е.. с копи и пейст.. :) , друго не може и да се очаква..

е па мое ли да направиш нещо ново и да го хвърлиш на боклука щото си му набримчил скапан Медиятек.

60 инчов, баце!!! Сметай!

Язе си мечтая за такъв телевизор.

"Android смартфонът има 60-инчов екран и размери от 153.5 на 74 мм." === Интересно, телевизорът ми вкъщи е с 55 инчов диагонал. Този е с 60 инчов. После се зачетох във втората част на изречението, явно са променили инчовете или... просто е dir.bg.

6.0