Коментари - Руснак си инжектира бактерията на вечния живот | IT.dir.bg
назад

Руснак си инжектира бактерията на вечния живот

Руски учен се инжектира с бактерията на вечния живот.

Обратно в новината

Коментари - Руснак си инжектира бактерията на вечния живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЯ БАКТЕРИЯ ЩЕ Я БИЯТ НА ТИКВАТА ОТ КЪМ ДРУГАТА СТРАНА НА ДРЪЖКАТА!

водка распутин,врата кам отвадното...

И аз искам да ми...

Не дават. Не си руснак, ако живееш повече от 100 години. Ще те застрелят като империалистически шпионин ;)

Значи следващият Спайдермен ще е руснак!

След 3,5 милиона години ?

има една пещера. Миналата седмица английски археолози намериха признаци на две цивилизации от преди 70 000 години и от 110 000 години. Това се смята за най голямо археологическо откритие за века (освен българското разбира се).

В САЩ си инжектират нанороботи, а моя россия алкохололюбиви бактерии. Ех съдба. Нация техническа сме

dirddd@

Айде, чакаме зомби апокалипсиса xD

А мамуто дека е била бактерията оти е умрел, да ге!?

Умрял на 543 години щото попаднал в трап и се набучил на кол.... :D

Стига с този ,вечен живот ще фалирате НОИ,кой ще плаща пенсиите.......

Вечно бживеещите няма да са пенсионери а в добро зндраве граждани на небесното царство. Никак няма да им трябват пенсии.

тази бактерия е в менюто на наш боко. тойя пази през всичките милиони години.

Това нещо не е яло 86млн.години!Ако му дойде апетита какво става!Намерено е в мозъка на мамутче доста замръзнало!Какво прави в мозъка му?Опиташ ли меда ще опиташ и жилото!!!Мистика някаква но кой накрая ще плати?

бактерията добре, но как е успял да си инжектира венозно киселите краставички?

Ако нашите политици си бият по една такава инжекция, трябва да започнем да мигрираме.

Ако стигне до нашите останалите - и на изток, и на запад - ще я имат отдавна, та може и Марс да не е достатъчно далече за миграция.

Един миграция, друг - калашника.

В днешно време калашникът не помага особено, без ядрен бутон под ръка човек е никой. С него - пак така, за съжаление, просто е пренаселено и или трябва да намираме път за миграция или да свикваме, че сме гъз до гъз на планетата.

Такива статии наистина са забавни. Бактерията била много специална защото според митоллогията за биологичната еволюция с която мамонците искат да направят обществото тлерантно към тяхното беззаконие, като го обявят за нещо естествено, и разделят хората на "висши" и "нисши" за тяхно душевно удобство, тази бактерия е оцелявла милиони години. На какви безумия са склонни да вярват някой хора. Стига таквиа безмислици да се твърдят от името на някой професор или специалист.

Възможно да са безсмислици - дори вероятно, подобни супер открития току се чуват - всяко еднократно - от руските медии. Но може и да не е, това, че много хора говорят глупости не значи, че всички го правят.

А с водката как е? Пие ли повече? Иначе за какво да си я бие тая бактерия!!!

Аз от 15 години не съм боледувал от грип, само в най-големите студове ме зацепва глава за 1 ден и толкоз. И не съм си инжектирал бактерия на милиони години.

Значи ти е време за бебе, ходещо на ясла. Да видиш как ще бълваш от двата края... :) Майтапа на страна.

А Шлемник Байкалски да продължаваме ли да го пием?

Eй сега руснака ще доживее над 100 години, със сигурност!!! Само това не схванах какво имат в предвид но както и да е "дезактивираната бактериална култура" ?

бтв....А че хората в Якутия живеели много по-дълго от други народи не се и учудвам. Това парче земя в Русия - Якутия е с природа почти непокътната от човека. Най-чистата от цялата планета. Може би това да се дължи главно на това че е по-студено там и само лятото е добре да се ходи. Но е факт. Езерата и реките в Якутия са с кристално чиста почти прозрачна вода. Няма замърсявания какво остава за боклуци. Такива големи и разнообразни риби има там. Гледал съм риболов в Якутия по дискавъри. Таймени по над 80 кг. Просто и водата и почвата в Якутия са много чисти, за красивите гледки да не говоря, точно такива няма никъде другаде на планетата, и който живее в Якутия може да стигне с лекота до 100-те. Разбира се там няма ток, телефон, интернет, и въобще нищо общо с цивилизацията. Все едно сте в природата. Ама такава каквато са я видяли първите хора на планетата. Непокътната. Даваха по дискавъри точно това, и как някои хора са си построили 2,3 дървени къщички там, сред планините и бързите реки, на чист въздух, с много красиви гледки, могат да се хранят само от риболов, тъй като това е основното там и рибата е в изобилие, няма кой да я намалява, няма кораби, лодки, няма замърсявания на водата и няма кой да унищожава рибата или пък да я лови. Има адски много. И може само с това да си живят няколко човека. Отделно и дивеч има много, а могат и малко земеделие да си сеят тъй като почвата също е напълно чиста. Но за лятото само. Зимата не знам дали ще може да се оцелее там. Средната температура през януари там е -35 С. Доста дръвца ще трябва да се съберат там, тъй като е и дълга зимата. Лятото си е +15 градуса и слънчево което си е ок. ПС: говоря разбира се за природата в Якутия. Определени кътчета В която няма и 50 човека да живеят. А не за провинцията-република Якутия в която си има цивилизация и живеят близо 1 милион души пак макар и по 1 човек на 3 км.

Oтиди в Aласка и Kолорадо и пак ще се чудиш на природна чистота!

На руснака нищо му няма защото той е съставен от плът и спирт. Бактерията веднага щом попадне в тялото му загива от въздействието на спирта.

Остроумията на кварталната кръчмарска публика по-долу са изключително точно доказателство на шопската сентенция: "У НАШЕ СЕЛО ТЕКВОЙА ЖИВОТНО НЕМА, НАЧИ, НЕ МОЕ А ИМА!"

инжектирал си е обезопасена бактерия с 100мл. водка тва руснаците си го поемат за закуска

ние знаем, че има болни руснаци, но не знаем колко са с поражения на мозъка, това е един от тях

Вторият болен със злокачествени поражения на мозъка е детето ти.

русофил

Типичен комунистически боклук. Като нямаш аргументи, не обиждай децата и родителите бе малоумник

Тази история е абсолютна глупост. И слава Богу. Иначе Земята щеше да се пренасели още по-бързо и намаляването на ресурсите, които и без това вече са малко, щяха да ни докарат е*ати войните.

Може ли авторчето да ми обясни "вечната замръзналост"? Къде мога да прочета повече за този научен термин? Или това е словосъчетание от приказките, откъдето идва и тоя с рубашката.

На руски език се нарича "вечная мерзлота". Просто копирай това понятие от тук и го задай в Гугъл. Гугъл обича ученолюбивите като теб. Вие сте ценен резерв на обществото и стимулатори на науката. Особено в ролята на обекти за психиатрични и поведенчески изследвания от средата на остроумните селендурчета, неадекватно попаднали в интелигенна среда, където се чувстват като свинче в аптека.

Днес ти ли си вахта?

dimitkooo@mail.bg

Браат , имаш правописна грешка . Резил .

много интересно! Жалко, че не е строго научен експеримент. Като се консумира киселото мляко, какво си мислите, че става? Мммм?

Надали има друго такива фанатично религиозни и едновременно с това атеистично вярващи хора на планетата! Глупост след глупост измервана в милиони!

Очаквам шишета вода от Сибир с бактерията да се появят в руските магазини по 20 лв.

По-вероятно е да се появят в Америка. Там са балъците на планетата. А и всички знаем, че руснаците вода не пият :)

И това, че са алкохолици, сега положително качество ли се явява? :)) п.п. Извинявам се, ако си имал предвид сок от бреза...

Д-р Радева им е забранила да пият вода!!!!

Не, в изданията на Бозукова.

То това като трейлъра на новия сезон на X Files ...

Това си е още стария сезон!

измислил го е руснака бреей

Абе на тебе колко ти плащат,че да пишеш навсякъде? И защо цензура за такива няма? Такива писания ще доведат до задължителна регистрация. И тогава дир-а съвсем ще умре! (както стана с дата.бг)

веднъж да се окажеш прав

аз си мислих, че само македонците ги приказват такива, но вече съм убеден и за руснаците

+++

Клизма с дезактивирана бактерия - това е рецептата да станеш известен по ония простори :-)

И по твое село, хеле пък ако тия прави селският манаф...

Къде се продават тези бактерий?

Какво е "бактерий"? Той един ли е?

Сигурно древногръцки математик или философ.

сигурно се казва Пути 1-0

... по-скоро... цоца-цола...