Коментари - Русия започва да ”печата” крипторубли | IT.dir.bg
назад

Русия започва да ”печата” крипторубли

Президентът на Руската федерация Владимир Путин се разпореди за издаването на собствена руска криптовалута, наречена “крипторубла”.

Обратно в новината

Коментари - Русия започва да ”печата” крипторубли | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И жъ престанат ли ,,братушкити" да пресмятат всичко в американски долари питам Аз?От най западната гран'ца на Украина включая до най ама най иСточната част на Чукотка и от Ямал до най южната гран'ца на Казахстан и от ,,гениалният шахматист,стратег....със най големия ...рейтинг",раиш до последния бомж под някой от мостовете на Нева сички ли ша престанат да смятат кое ,,сколька баксов "?!стоит

Няма никаква забрана на биткойна в Русия, това са глупости. Никоя държава не може да го забрани, това е все едно да сложиш врата в полето.

много нагли тия руснаци, искат да се откачат от свещения долар.

ВБА

Бедните, още по бедни, а богатите, още по богати. Бая народ, ще измре с един клик.... и на патрона. Тоест, следва пълен контрол, а банките, още по богати, но тези криптопари въобще няма да имат, никакво покритие не, че сегашните хартиени имат, но все пак има някаква физическа гаранция. Имаш нещо, и изведнъж нищо. Тоест, си заличен от....умишлено или не.... Това е бъдещето на парите и заздравяване на собствената икономика и тотален контрол от страна на банкова система, но отрицателните неща са много повече от положителните и на кукловодите хептем, ще им паднем неспасяемо в ръчичките. Свобода, демокрация, паритет ха ха ха.....

Tоалетната хартишка, но не съм видял някой да си бърше задника с такава. Почти всичко което купуваш от магазините е доставено с долари. Факт.

да се разплащат по лесно с бойците на хибридния фронт - гоуема работа са ушанките

руска криптовалута и се казва "Сибирски червонец" (Sibcoin). Само че е частен проект. Но постоянно набира популярност. При това отговаря на идеите на крипто-валутите, а не е като тази недоносена мисъл на управлявщите...

Предполагам че копането ще е на ръка, а в най-добрия случай с чугунени радиатори... :)

Значи за това фраъдупкова разкопава цяла София ... копае биткойни ? Или българското изобретение в криптовалутите - 99% комисиойни .

Държавно контролирана криптовалута е мечтата на нисичкия сатрап и на всички диктатори по принцип: + Разходи за държавата от печатане на книжни пари - нула. + Контрол над това кой за какво си харчи електрическите рубли - пълен. + Ако се правиш на непослушко, банката ти изтрива ключовете на портфейла и се хващаш за палците. Но руснаците толкова много неща търпят от своите господари, та една криптовалута ли няма да преглътнат. Само водка да има.

Така както си го написал и действията на ,, новия задокеански голям брат " от последните 30години , навяват странни мисли .

нищо не се връзва но ще поживеем и ще видим.

Nстината е, че доларът се явява за руснаците като крипто-валута, като мираж.

Ти си взимай долари, аз искам от етерите на Виталик.

Ще могат да си печатат колкото искат крипторубли и общо взето всичко да се контролира от държавата - нещо което няма нищо общо с идеята за криптовалутата като цяло а точно обратното. Иначе нямаме съмнения, че крипторублата ще е най-яко криптираната валута в света!

Единственият плюс е, че ще могат по-лесно и бързо да си обръщат крипторублите в биткойни и други не-руски криптовалути, т.е. няма да минават през банкови преводи, вместо това два клика с мишката.

Точно там ще е най-големият контрол и забраните...

Интересно. Въобще не съм и помислял, че държава ще иска да прехвърли валутата си в криптовалута. Но това има един огромен плюс - печатането на валута е ограничено! От само създаване на валутите, тяхната емисия е била ограничена до златния резерв, с който е била обезпечена. В момента националните валути не са обезпечени с нищо и се/могат да се печатат в изобилие. При въвеждане на криптовалута, тяхния обем ще е силно ограничен.

Не е вярно, зависи как е проектирана криптовалутата, може да е с неограничено производство, могат да си я проектират, както си искат.

Могат, но идеята на криптовалутата да е ограничена. Да е с отворен код. Ако беше неограничено, то щяха да се намират престъпни групи, които биха си създавали пари.

Няма да е първата държава с такава валута, ама нали много философствате без да знаете за какво става въпрос.

Пътят към тоталната диктатура включва и постепенната подмяна на хартиените с виртуални електронни пари, контролирано от бъдещето световно сатаниско правителство, с цел то да може да контролира съвестта на хората и да не позволят на верните на Господа хора, които пазят Божиите заоповеди и вярата в Исуса Христа, да купуват или продават. Понеже служителите на лукавият и губители на този свят създават свят за грешници, в който светиите на Господа нямат място, защото не могат да ги контролират, понеже нямат духовна власт над тях. Те искат да притежават мнозинството духовно и за целта го възпитават в техните цености и начин на мислене чрез техният социален инженеринг. Чрез техните медии за масова психоза и дезинформация, техните филми, музика, книги, езотерична литература, езически религии и спиритически практики, и контролираната от тях "образователна" система. Те се опитват да създадат общество от грешници, които възпитават в гордост, суета, егоизъм, хедонизъм, плътски страсти, неуважение към родителите, учителите, старите хора и другият пол, поведение в което доминират емоциите вместо разума, вяра че закона е на страната на силният финансово или физически, вместо на страната на правдата, в религията атеизъм, която няма научна основа. Че човек е "равен" на Бог според "ню ейдж" движението, чиято цел е да издига човек и да принизява нашият Създател, което е същата сатанинска лъжа, позната още от райската градина. Същото движение насърчава източният мистицизъм, езотеричният абстракционизъм и медитациите, които водят до състояние на транс, при което човек става по-податлив на сатанински влияния, понеже разумът му е подтиснат. И че човек сам може да решава според какви закони да живее и съди, което ни проповядват и хуманистите (хуманизмът е прикрит сатанизъм). Защото знаят че плътските страсти са враждебни на Бога, и така възпитани в материализма, консуматорството и фокусирани в преходните Земни неща, хората ще им принадлежат духовно.

Те искат хората да положат съкровищата си на Земята, където ръжда и молец ги ядат и крадци ги нападат крадат, и които те могат да контролират привидно, вместо на Небето, където няма ръжда, молец и крадци, и където нямат контрол. Но след Бог пoстави печатна на своите хора и благодатното време приключи безвъзвратно, Вавилон ще бъде сринат стремително и повече не ще се намери през вечността за радост на живота. Затова Бог ни дава трите ангелски вести в книгата "Откровение". Послените тържествени предупреждения към света и потвърждава Неговите щедри обещания към верните му хора.

принципно вас "верните на господа хора" какво ви вълнуват парите въобще? вий нали сте над тия работи пп.аз се си мислех че вий божите хора сте против сте против парите (материалните блага) фундаментално пък то било само срещу електронните такива. Чудно що ми е каква разлика виждате между двете.

Е и?! Това казваш е така. Но питам - какво от това? Ето примерно сега е края на лятото, виждаш, че идва люто време, зима примерно. И се подготвяш за него, както можеш. Но нима изправяното на човек, със своите неразкаяни/неизповявани грешове, пред Съда Божий е по-леко и от най-страшното бедствие/или най-страшните мъки които може да има на земята? Според мен не е по-леко. А ако всеки един момент, ние можем да умрем и да се изправим пред Бога, нима не трябва да се приготвяме за това? И ако си се приготвил да се видиш с Бога, от какво може да те е страх на земята? Това което има да стане ще стане. Но важното е друго и от друго трябва се притеснява християнина.

то по твоята логика и автомобилът и компютърът са сатанински изобретения. Гръм да те удари, дано.

1 биткойн = 1 000 000 000 000 000 крипто рубли. Наздоровье!

1 японска йена е равна 10 на 15 степен криптойени.Е и кво от това??

За южнокорейските вонове да не говорим. 1 долар бе над 1000 вона.

Те там в милидолари ли работят или в микро-?

Ако новата крипторубла, е обеспечена със самогон и препарат за вана,значи тя ще завладее целия свят!!

варианта да бъде обезпечена като долара с празни палети за златни кюлчета във форт Нокс, по удачен ли ти звучи?

Много по удачен е. Поне има палета, а те си струват пари. Проблема ти обаче е друг. Първо долара отдавна не е обезпечен със злато и второ златото реално си го има.

След крипто-валути и крипто-копейките ще дойде и крипто-заплатата, крипто-кльопачката и най-вече крипто-идиотите!!! Ха, Ха, Хаааааааааааа.... Царят е гол бе малоумници

Крипто-рублата ще бъде ли с отворен код? Или ще държи в себе си и специална част за ФСБ..

Не знам , но задължително ще трябва да се проверява от цру и анп за да е ,, демократична" .

Никой няма да вярва в криптовалутата на Русия или по скоро на Путин и приятелите му!Защото те нарушават всички възможни международни и руски закони по всякакъв начин и доверието към Путин и институциите на Русия е многУ под нулата!Даже и самият Рутон и шайката му няма да свалят доверието си от американският долар!Както и целокупният руски народ разбира се!

Май в русия не са осъзнали какво точно е Биткоина, защото крипторублата е точно обратното му.

Това нещо, наречено "руска криптография" шъ знаете е голяма работа!

иди виж кои печелят конкурсите по информатика

Кои? обикновено са българчета, после изрелци, индийци и т.н. и мнооого назад са евроазиатците от Путлеристан.

То вече май всеки може да си направи криптовалута. Вече има Putincoin, Trumpcoin и какви ли не още измислици. ;) Друг е въпроса, колко човека имат от тях.

Аз си ги колекционирам. Така навремето се сдобих със 100 биткойна за около долар и добре, че още не съм ги продал :)

От Mt. Gox? "Държаха" май към 70% от биткойните и изведнъж видите ли ги хакнаха...

Е, аз си взех малко повече, за около $1000, и сега какво да ти кажа - и внуците ми са подсигурени доживотно :) Ма кой ял - ял, баницата свърши.

нaй-пepcпeĸтивeн изглeждa зaтвopeният мoдeл c тoчнo oпpeдeлeнo ĸoличecтвo peгyлиpyeмa eмиcия кое ли златно пръстче ще набере началното количество крипто-рубли ... и после ще се въздържа да дописва нулички.

Se taia

"...Cъздaвaнeтo нa ĸpиптopyблaтa щe e пoлeзнo зa peшaвaнe нa вътpeшнитe пpoблeми нa cтpaнaтa ĸoнтpoлa нa движeниeтo нa пapичнитe пoтoци и изĸopeнявaнeтo нa ĸopyпциятa...." Не се бях смял отдавна... Иначе наричат омразната Америка "Печатница за пари", а сега и те стават такива :) И с това смятат да борят корупция...

" Ceгa ce paзглeждa въпpoca зa нoв дaнъĸ въpxy дoxoдитe нa физичecĸитe лицa в paзмep нa 13% oт пoĸyпĸo-пpoдaжбитe, ĸoгaтo coбcтвeниĸът нe мoжe дa oбяcни пpитeжaвaнeтo нa ĸpиптopyбли" Не печатница, а перачница :)))))))))))))