Русия прави собствен "аналог на Starlink"

Рогозин планира да разположи в орбита 600 спътника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безаналогов аналог!!

Алкашите на путин винаги са крадяли идеи . Както комунистите викаха през миналия век, ние ще настигнем и изпреварим Америка, така и Русия догонват сега, но те забравиха да ги помолят да спрат и да чакат, вместо да викат за радиоактивен пепел и можем да повторим ...

Ми направиха руснаците....копие на "Бързи и яростни". Едно е, но такива киски участват в него, че не ми трябват американските 9 издания.

Уау! Фантастик! Най-сетне ще можем да сваляме песните на Чергилов напълно фрии. УАУ!

До вчера правиха безаналогови неща, от утре аналогови!

Гогов днес е в настроение, пуска вицове в несвяст.

Планове до небето, а междувременно РосНано фалира като остави $1 Милиард дългове, а какво произведе - никой не знае..

Тези "загуби" от $1 млд. се изнесоха в ЗАПАДНИ БАНКИ. От правоимащи Тъварищи. В Россию никто не держить деньги....дори Путя си направи портфейл с един цигулар на ЗАПАД....$4 МЛД. били джобни за скрипки на музиканта, които скрипки той бил занесъл в Матушката.

Ще го ползват основно за връзка на смарт самовари.

който ще е без аналогов :)

Капка ми падна на сърдцето!

Това "ЩЕ" го слагаме в папката на, фабриките на луната, роботите колонизиращи луната и орбиталният асансьор. Пък другата седмица, ще измислим друго "ЩЕ"

Изпиха антифриза, откраднаха нафтата, продадоха гумите, най-накрая халето рухна върху прототипа. Напролет като се стопли започваме сначале.

Тия кво се мотат. Да пускат бомбите и да се приключва. Писна ми от тъпунгери, башибозуци, американски агенти, руски агенти, израелски агенти, английски агенти и китайски нинджи. Да не говорим за корпорацийките, фарма убийците, генните модификации, старците от ДС, старците от Давос. Масончетата помиари и цялата паплач. Пускайте ги тия бомби и да свършва тая джендеро неутрална трагедия. Тва е истинският Зелен Преход. Като хлебарките пукнат планетата ще си се Ресетне най-добре. Интернет сателити и шменди капели дето искат да колонизират Марс. Идиокрация до дупка.

Твоят проблем е много бързо решим. И лесно. Скачаш от 8-ми етаж и се спасяваш от 100% от човечеството. А другите ще се мъчат и мъчат с години. Само как яко ще ги накажеш, а?

Склоняването към самоубиство е пресъпление.

тяхния ще е още по-стар технологично линк

Техният ще е технологично мноооого по-стар линк

И що са тия работи, бе, Рогозин като и в момента, според рекламите на руските сателитни оператори, си имате сателитен интернет, като най-висок трафик приоритет имат социалните мрежи а най-нисък торент тракерите. За потребителите само на социалните мрежи дори цените започват от 99 рубли в месец и завършват до 500, с екстра над 100 телевизионни канала, с опция да си купиш допълнително 1гб трафик за 450 рубли ако решиш че трябва и да свалиш нещо, а за бизнеса предлагат неограничен трафик с до 100 работни места за 10 000 рубли и скорости гарантиран доунлоад 400 кбит/сек.(максимален 2000 кбит/сек)и ъплоад 100 кбит/сек. А студоустойчивата наземна техника за връзка със спътниците Експрес и серията Ямал струва 15-40 хиляди рубли.

Ще може ли да псуваме Путя през съветския интернет?

Рогозин ще пуска безплатен пакет за псуващите;)

само с ИП от Гулаг

Рогоносин пак се размеча. Нали щяхте да правите станция с Китайците бе. Ма Китай ви извхърли от програмата. После щяхте да правите сами... ма нещо се отказахте. Щяхте да пращате сателити които да прожектират реклами над Москва - ма и това не стана... сега интернет щели да правят.... какви ли други мечти имате

Мечтите са безплатни.

Готино заглавие. Веднага става ясно, че Русия ще прави нещо като Starlink, само че аналогово. Еххх, какви времена бяха някога. Русия се съревноваваше със САЩ в космическата надпревара. Днес Русия се съревновава с Илон Мъск, при това неуспешно.

_stankow

Русия и сега прави "нещо като Starlink". Казва се OneWeb. Заедно с Airbus Group, Bharti Enterprises, Hughes Network Systems, Intelsat, Qualcomm Inc., The Coca-Cola Company, Totalplay, Grupo Salinas Company, Virgin Group и др. От руснаците - ракетите. Дотук 10 старта, все успешни. Пуснати 358 спътника от планираните 648. Щом даже не сте чували - значи много добре им вървят работите. Ако искат да си направят и собствена групировка - вече знаят как, колко му е.

Това OneWeb да не е като OneCoin?

Станков, Станкооов, Станков... Русия не прави OneWeb, Русия бива използвана, да качва сателитите. Нищо повече. Все едно, шофьора на бетоновоза, да се хвали, че той е построил небостъргача...

Супер, излизането в Космоса ще е като руска рулетка да не те тресне нещо

Или казано в прав текст аналог = менте Като цяло всички постижения на СССР на които днес лежи Русия са в следствие на тежак индустриален шпионаж и пленени технологии през войните. Затова и СССР и Русия си останаха тенологично в началото на 20-ти век. И както е видно, Русия продължава да прави "собствени аналози" на оригинални продукти. Само дето няма капацитетът да ги поддържа и развива. С други думи, поредната тъпотия в бъдеще време. Русия отдавана е нула. Лидерът на изток е Китаи.

А България на какво лежи? На кражбите на Гроб, на продъненото здравеопазване , на вечния слугинаж, на Бай Ганьовщината, на Андрершковите. Още не са почнали да се учат да си хвърлят боклука разделно но дават мнение за космическия интернет

като нямаш представа какво е било, защо спамиш по форумите? Мислиш че изглеждаш оригинален? Може би, за някои недорасли младежи и девойки. Някой ден ще пораснеш и може би ще осъзнаеш колко глупава и безсмислена е тази пропаганда.

какво стана?

Същото като с парния на Можайски - не полетя